Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Bedobom ide is (remélem nem baj)

http://forum.bikemag...&postcount=6503

A Michelin Aircomp belsökön van valami müanyag "sapka" a szelep körül, ha jól emlékszem.

Jani, akkor minden ok :)

Vajon itthonra mikor kerülnek ezek a gumik? mármint nagyker szinten(neuzer)?

racer-t vagy a grip-et kipróbálnám, egész szimpatikus mintájuk van...
Mit kell tudni róluk úgy általában? tapasztalat érdekel :D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Bedobom ide is (remélem nem baj)

http://forum.bikemag...&postcount=6503

A Michelin Aircomp belsökön van valami müanyag "sapka" a szelep körül, ha jól emlékszem.

Jani, akkor minden ok :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Mavic felnikben van olyan kis muanyag basz, gyarilag azzal jonnek. De a schwalbe belsokon a szelep menetes, arra lehet tekerni olyan kis gyurut ami odafogja a felnihez. esetleg meg egy alatetet is lehet oda tenni a gyuru ala

ez regifajta sv13 :) nincs rajta menet, es 6cmes a szelep. vmit majd megprobalok, koszonom a tippeket.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nekünk, kézi pimpával eccer sikerült kitépni a szelepet egy flyweight-bõl :D Nem volt nehéz...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Mavic felnikben van olyan kis muanyag basz, gyarilag azzal jonnek. De a schwalbe belsokon a szelep menetes, arra lehet tekerni olyan kis gyurut ami odafogja a felnihez. esetleg meg egy alatetet is lehet oda tenni a gyuru ala
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát nekem latex van most benne, azon meg ugye nincs menet, tehát lifeg benne. Annyi, hogy ne kézipumpával fújd fel, mert az rángatja oldalra (fõleg ha nem tartasz ellen) és kiszakadhat a szelep mellett, de én vagy kompresszorral, vagy mûhelypumpával nyomom fel mindig, úgyhogy nem áll fenn ez a veszély.
Én még sosem szabtam ki így belsõt, pedig minden felnim autószelepes volt (ami gyárilag nem, azt kifúrtam :D), de van olyan ismerõsöm, aki igen.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Minek ahhoz adapter?
Nekem most is szingó /presta/ szelep-es belsõ van a gumiban, a felnin pedig autószelepnek van lyuk fúrva. Semmi baja sincs, meg nem is lesz...

hosszuszelepem van, rogzitesi lehetoseg nelkul. az nem gond? :)

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

letezik olyan univerzalis betet, amivel autoszelepes felnihez tudok presta szeles belsot hasznalni? van 5db schwalbem, nem akarom kukazni :(

Mavic van, elvben, gyak : 6-os tipli sniccer, örülsz.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Minek ahhoz adapter?
Nekem most is szingó /presta/ szelep-es belsõ van a gumiban, a felnin pedig autószelepnek van lyuk fúrva. Semmi baja sincs, meg nem is lesz...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
letezik olyan univerzalis betet, amivel autoszelepes felnihez tudok presta szeles belsot hasznalni? van 5db schwalbem, nem akarom kukazni :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem igy volt, de Te most megint "latexezel" aznélkül, hohy újra érdekelne, vagy használtál volna azóta.
Akkor azt mondtad "nemjöhet számitásba, mert rá kell fujni 2-3 naponta, ami neked sok" (igen, én emlékszem rá). A témát anno a G-Zeros pasi kezte.

Szóval, ha kell vélemény azoktól, akik használták szivesen irkálok, de feleslegesnek tartom az "üres" szövegelést olyan témába, ami ugy sem érdekel téged.

Lehet összekeversz valakivel, 2007 óta minden versenyen latexet használok, sõt 2007ben egész szezonban edzéseken is latex volt bent. A mindennapi használatban az a bajom vele, hogy naponta kell fújni, ezért van csak bent versenyeken.

Visszavonom hogy Dante alatt nem égett ki, visszaolvastam az msn-es beszélgetéseinket és tavaly nyáron külföldön eldurrant a belsõje. Elõtte évben úszta meg.
Alattam természetesen nem volt ilyen probléma.

A sebesség mindent megold.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

:D

Pont tavaly beszéltünk errõl a latex kiégetésrõl. Mesélte, hogy szétégett a fékpofája valahol külföldön, erre én kérdeztem, hogy nem durrant-e el a latex (mert sokan azt mondták, hogy érzékeny a melegre), aztán azt válaszolta, hogy nem.

Nem igy volt, de Te most megint "latexezel" aznélkül, hohy újra érdekelne, vagy használtál volna azóta.
Akkor azt mondtad "nemjöhet számitásba, mert rá kell fujni 2-3 naponta, ami neked sok" (igen, én emlékszem rá). A témát anno a G-Zeros pasi kezte.

Szóval, ha kell vélemény azoktól, akik használták szivesen irkálok, de feleslegesnek tartom az "üres" szövegelést olyan témába, ami ugy sem érdekel téged.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szép idõ van Degecen?:D:D

:D

Pont tavaly beszéltünk errõl a latex kiégetésrõl. Mesélte, hogy szétégett a fékpofája valahol külföldön, erre én kérdeztem, hogy nem durrant-e el a latex (mert sokan azt mondták, hogy érzékeny a melegre), aztán azt válaszolta, hogy nem.

Danténál sokkal durvább bringások is vannak ;)

Nem mondod? :) Aki nála többet fékez lefelé, az már szinte egy helyben áll. (Ezt volt az igazán gonosz :D ).

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
engem az a fotó végleg meggyõzött :D

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hmmm

annyira mondjatok ezt a latex temat, hogy beujitok egy parat mindjart en is az orszagutiba :)

akkor ledobhatnam a defektvedelmes speci gumikat, es rakhatnek fel Ultremot
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem árt neki mert jobban bele tod tapadni a felni szalagba és a külsõbe is mint a butil

csaba8 az nagyon jó

http://www.bringabut....l?f=30&page=57
ezt találtam legolcsóbbat
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
latexnel is ajanlott puderezni?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Nem a durvasàg a tèma, azèrt emlitem mert megeshet.Egy 2.25 ös NN volt HS 33 al egy DT 4.1es felnin. A belsö egy Aircomp C4 volt (èn kb. 3 èvig hasznàltam o mielött UST re csereltem). Gyàrilag is egy rèteg krètapor (gondolom magyarul is ez a neve) van rajtuk + vèdelmet nyujt.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Az olvasottak hatására úgydöntöttem beruházok a latexbe
nehezebben kapok defektet .. viszont a súlya csak 120g a mostani 200g helyett ami 160 g minusz a forgósulyból :)

hülye kérdés? de az nagyon érdekelne változik valahogyan a kezelhetõség,irányithatóság
ugyértem nem lessz e "nyúlósabb" a külsõ ?...köszi

http://www.bringabut...ml?f=30&page=57
ezt találtam legolcsóbbat

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Ha Danténál nem égett még ki akkor itthon senkinél nem fog.

Nála mégis kiégett....Danténál sokkal durvább bringások is vannak ;)