nekem szimpibb a ron mintája (kicsit a jim-ekre emlékeztet) mint a nické....nálam mondjuk ust meg löty lesz, súlya meg igy senm vészes (mondjuk a közel egy kilós ust rubber qeenhez képest )
ahogy en korabban szamolgattam, a belso sulya hasonlo a lotyievel, viszont ha szimpla rendszert alakitasz at, akkor kell bele egy plusz beles is.
a lotyis dolog megoldhato kevlarszalagos gumikkal? nehezen tudom elkepzelni, hogy a gumi hullamos szele felfekudjon rendesen. ha meg drotossal csinalod, akkor megint nehezebb lesz a kerek.
ustvel mas a helyzet
ha belsõsben gondolkodom,akkor 2,1 RocketRon/RacingRalph , Michelin Latex, meg valami lötyi esetleg, ha ustben ,akkor Racing Ralph elõre és hátra is. CSak el kellene dönteni, hogy melyik rendszer legyen.
a rocketron nemtom hogy viselkedik, de a nobbynic baromira tapad, viszont hirtelen vesziti el a tapadast, ha tul leped a hatart. a racingralph nem ilyen: kanyarban lehet lassabb, de kiszamithatobb. ha nagyon erzed a bringa korlatait, akkor a rr+nn parossal gyorsabb leszel - ha nem, akkor akkorat nyalsz vele, mint en