Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Conti RaceKing-hez képest gyérebb sárban? Tavaly Mátramaratonon hátsókeréken egy kb 70%-os RK volt fent és a sípályán sem volt vele gondom. (Igaz, hogy ez még 26os kerékkel történt.)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Schwalbe Racing Ralph 2,25-ös méretben mennyire hal meg sárban? Most a váz/villa eltömõdése ne legyen szempont. Pl. akkora sárban, mint tavaly a Mátra Maratonon, mennyire gázos, csúszkál, elkapar? Elsõ és hátsókerekes tapasztalatok is érdekelnének.
Olyat ne írjon senki, hogy sárba Nobby Nic v. Rocket Ron menjen elõre, mert 29"esben nem elérhetõek. :)

használhatatlan.. legalábbis nagyon korlátozott.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Schwalbe Racing Ralph 2,25-ös méretben mennyire hal meg sárban? Most a váz/villa eltömõdése ne legyen szempont. Pl. akkora sárban, mint tavaly a Mátra Maratonon, mennyire gázos, csúszkál, elkapar? Elsõ és hátsókerekes tapasztalatok is érdekelnének.
Olyat ne írjon senki, hogy sárba Nobby Nic v. Rocket Ron menjen elõre, mert 29"esben nem elérhetõek. :)

Nagy csodát azért ne várj tõle, nem sár gumi, de meglepõen jól viselkedik fõleg új korában. Én tavaly végig ezzel mentem, a Szilváson is és esés, nagy cidrizés nélkül megvolt, ha választanod kellene Fast Track és RR között mindenképp az utóbbit javaslom, én idén is ezt választom.

apollo

apollo

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
nem a 10k-s :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Próbálok normális mérleget keríteni..
Csak azért furcsa mert volt ilyen gumim pár szezonnal ezelõtt és azon szerepelt a pro felirat, bár máshogy nézett ki a felirata. Lehet, hogy évente ezen is változtatnak.

A kevláros az =hajtogatható?

igen

lehet ez a széria pont attól másodosztályú (gondolom nem dobozos 10K-s verzió) hogy lemearadt a pro matrica :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

apollo

apollo

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Próbálok normális mérleget keríteni..
Csak azért furcsa mert volt ilyen gumim pár szezonnal ezelõtt és azon szerepelt a pro felirat, bár máshogy nézett ki a felirata. Lehet, hogy évente ezen is változtatnak.

A kevláros az =hajtogatható?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
itt azt irjak hogy a sima gumi drotos, es a pro kevlaros

http://www.conti-tyr... explorer.shtml

[alul a tablazatban]

vannak ott sulyadatok is, esetleg ha van grammpontos merleged, akkor merd le, es kiderul
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Keress tömeg adatokat és mérd le a külsõket, ebbõl hamar kiderül, hogy van-e turpisság a dologban.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

apollo

apollo

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok

Most vásároltam cc-re continental explorer külsõket -hajtogatós változatban. A külsõre csak simán explorer van írva, nincs pro felirat. Az eladó szerint ez pro változat és kevláros csak nem az van ráírva. Létezhet az, hogy ez a gumi pro legyen és a sima explorer csak drótperemesbe van? -ergo ez tényleg pro?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sarban en nem eroltetnem a RR gumit
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Schwalbe Racing Ralph 2,25-ös méretben mennyire hal meg sárban?

szerintem teljesen, kb használhatatlan (ámbár 29-esben a franc tudja, azt nem próbáltam)

de biztos lesz aki szerint sárban is isten :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
schwalbe
van dv-s is még azt hiszem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Seagull

Seagull

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok ! Volt egy nagyon jó Continentál belsõ. A pontos típusát nem tudom. Két évig használtam kb. 2 hetente kellett csak a nyomást ellenõrizni, de akkor is alig kellett bele fújnom valamit. Ez trekking kerékpárba való belsõ volt és még a hagyományos szelepû. Tehát nem singo, nem motor. Tegnapelõtt kaptam egy tüskét és hiába ragasztom be, csak ereszt egy nagyon picit, de vízbe rakva nem látom a lukat.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen belsõ van mostanság amit lehet kapni és jó is, bírja a kb 5.3 Bar nyomást és lehet vele ilyen két heteket nyugodtan ellenõrzés nélkül tekerni. Gondolom normál szelepest már úgysem lehet kapni, akkor motorszelepesre lenne szükségem.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Ezek is jók lennének bár a land cruiser 900g ...
http://ebike.hu/term...r reflex hs307/
akkor inkáb a silento

"just chillin killin"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
És ezek:Schwalbe Land Cruiser,és a Schwalbe Silento?Feltöltött kép
Feltöltött kép

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Helló!

Szerintetek milyen MTB 26"-os gumit vegyek?
Nagyrészt aszfalton használom(70%),és a többit letaposott erdei utakon itt az alföldön.
A jelenlegi CST COPPERHEAD 26X2.0-s.
Köszi!

talán ez... árban is jó
http://ebike.hu/term...n country rock/

vagy ez
http://ebike.hu/term... 26x195 párban/

persze rengeteg más is szóbajöhet nem igen lehet mellényulni

de ajánlanám még a schwalbe smart sam gumit (tán a legjobb mindenes gumi) igaz nem 70% városi tekerésre gyártják de ettõl még aszfalton nagyon jól gurul és nagyon lassan kopik,könnyü,és döngölt földutakon is kiválló ...de ki lehet vele merészkedni kicsit durvább terepre is

"just chillin killin"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Helló!

Szerintetek milyen MTB 26"-os gumit vegyek?
Nagyrészt aszfalton használom(70%),és a többit letaposott erdei utakon itt az alföldön.
A jelenlegi CST COPPERHEAD 26X2.0-s.
Köszi!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

a speci féle 2Bliss a legjobb, 100-150 grammal könnyebbek S-Works változatban mint a Schwalbe gumik, de kell bele tej, de még így is súlynyereség, és tapadásban szerintem nagyon ott van. Én ilyet használtam egész szezonban, SZUPER:)

èrdeklödést keltett ez az állitás, mivel új guma kellene az ösztelósra.
Ma lemértem az üzletben egy S-Works Captain 2Bliss gumit 2.0 változatban. 550gr mértünk (52mm van az oldalfalra irva)
Egy Schwalbe Nobby Nic UST 2.1 verzió szintén 550gramm, egy 18mm (belsö méretü) felnin 2 bárnál 52mm széles (saját mérés)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Nobby Nic 8900-ért?

Tegnap pont ennyiért sikerült találnom akciósan 2009-es Nobby Nic-et, teljesen véletlenül egy boltba betérve. :) Az NN így letudva, Racing Ralph-ot meg majd talán egy hónap múlva; sajna eléggé legatyásodtam mostanában...