Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2010. March 23. - 12:05
Köszi!
Posted 2010. March 23. - 11:58
Én csak elmondtam hogy jártam: nem azt kaptam amit megrendeltem, ugyanis nem az van a képen amit árulnak. Te nem lennél csalódott, ha így járnál?
De ha te valahol pórul jársz, ne hogy megoszd, hanem csak röhögj a markodba, hátha mással is megesik... koszi...de én inkább próbálok segíteni a többieknek!
Ha az egész témát fel sem hozom, a tömeg adat elírás sem derül ki! (nem a Bringabutik hibája, hanem a Bikeré!)
Bocs, hogy ezt igy kiragadom.
A stilusod nem azt tukrozte, hogy szeretned megosztani a tapasztalataidat. Egyszeru felindulasbol irtal egy hozzaszolast, hogy mennyire atvertek. Ezzel van a gond.
Amugy a honlapon ott van: "Egyes termékek esetében elõfordulhat, hogy a megadott kép és termék leírása között eltérés mutatkozik."
Mindenesetre sajnalom, hogy porul jartal. Ez a buktatoja a webes vasarlasnak.
Posted 2010. March 23. - 11:36
Szerinted az Audi tt-t vásárló reklamál ha megtudja hogy kis hazánkban készült a járgány ergo "átbaszták" vagy megbízik a minõség ellenõrzésben.István a butikban nem átbaszós fajta hanem egy nagyon korrekt kerékpárhoz értõ kereskedõ ne itt hõbörögj ha nem menj vissza és ott meséld el a sérelmeidet. Gondolom a netes rendelés kedvezményén nem háborogsz, majd legközelebb bemész tapizol, vásárolsz. Remélem!
Egy elégedett törzsvásárlója
Én csak elmondtam hogy jártam: nem azt kaptam amit megrendeltem, ugyanis nem az van a képen amit árulnak. Te nem lennél csalódott, ha így járnál?
Pont amiatt, mert csak 2950 ft ba került, nem fogok pattogni, csak szóltam nektek (jószándékkal!) hogy figyeljetek oda, nehogy ti is így járjatok...
De ha te valahol pórul jársz, ne hogy megoszd, hanem csak röhögj a markodba, hátha mással is megesik... koszi...de én inkább próbálok segíteni a többieknek!
Ha az egész témát fel sem hozom, a tömeg adat elírás sem derül ki! (nem a Bringabutik hibája, hanem a Bikeré!)
bulesz, az átvételtõl számított 8 munkanapon belül bármikor visszaviheted indoklás nélkül a gumikat. az eladónak meg 30 napja lesz rá hogy visszafizesse neked az árát.
Igen, köszi tudom, de a célnak megfelel ez a gumi is (két kisgyerek mellett, csak hobbi kocabringás vagyok)
Posted 2010. March 23. - 08:51
Posted 2010. March 23. - 08:07
Egy elégedett törzsvásárlója
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. March 23. - 00:26
Nem hitvallás kérdése. Van olyan gumi amit nem érdemes 2.5 bar fölé fújni, mert pattog. Tapasztalatom szerint a 120 TPI-nél nagyobb szövetsûrûségû gumik ilyenek. Az összes ~60 TPI-s gumival amiket régebben használtam kellett a 3 bar. Aztán jött egy Race King World Cup, Maxxis Crossmarc eXception, Vredestein Black Panther Kevlar és kiderült, hogy ezeknél a 2-2.2 bar a jó nyomás latex belsõvel.
Ha ennél többet kaptak, akkor göröngyös talajon pattogtak mindenfelé a kerekek, nem lehetett rendesen irányban tartani a gépet. Lejjebb engedtem a nyomást és láss csodát: mintha kisimították volna az ösvényt. A felütés meg felhasználói hiba: vagy túl kicsi a nyomás, vagy egy merevvázas gépen nem kéne minden lejtõn a nyeregben tehénkedni, kicsit kiülve a nyereg mögé szabad terhelni a combokat, és nem lesz felütés.
Erre én nem fogadnék. Se a tpi-re, se a felütésre.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. March 23. - 00:14
Hitvallás kérdése.
Öreg vagyok én már ehhez a 2 bar-os mókához. Bepróbálkoztam a 2,5 közelében, de nem tudtam rendesen kanyarodni, meg kivégeztem egy 717-es felnit. Akkor feladtam.
Nem hitvallás kérdése. Van olyan gumi amit nem érdemes 2.5 bar fölé fújni, mert pattog. Tapasztalatom szerint a 120 TPI-nél nagyobb szövetsûrûségû gumik ilyenek. Az összes ~60 TPI-s gumival amiket régebben használtam kellett a 3 bar. Aztán jött egy Race King World Cup, Maxxis Crossmarc eXception, Vredestein Black Panther Kevlar és kiderült, hogy ezeknél a 2-2.2 bar a jó nyomás latex belsõvel.
Ha ennél többet kaptak, akkor göröngyös talajon pattogtak mindenfelé a kerekek, nem lehetett rendesen irányban tartani a gépet. Lejjebb engedtem a nyomást és láss csodát: mintha kisimították volna az ösvényt. A felütés meg felhasználói hiba: vagy túl kicsi a nyomás, vagy egy merevvázas gépen nem kéne minden lejtõn a nyeregben tehénkedni, kicsit kiülve a nyereg mögé szabad terhelni a combokat, és nem lesz felütés.
Posted 2010. March 22. - 22:48
Köszi a gyors választ;) Én is olyan 3-3,2 körüli nyomással használom a bringát.
Hitvallás kérdése.
Öreg vagyok én már ehhez a 2 bar-os mókához. Bepróbálkoztam a 2,5 közelében, de nem tudtam rendesen kanyarodni, meg kivégeztem egy 717-es felnit. Akkor feladtam.
Off: Örülök, ha földivel összefutok itt, kevés környékbeli akad.
Posted 2010. March 22. - 22:38
Semmi kirívó, használható. Az olcsó hajtogatós kategória, 600g körül (2,0"), egy fél évig elöl is használtam, aztán végül csak hátul maradt.
Nem is kopik durván -ez sima egykomponensû, fekete-, jól gördül. Defekt, oldalfalszakadás nem jellemzõ, van benne anyag.
Elöl lecseréltem inkább XC AT-re, bár arra is sokan fújnak, hogy nem egy kanyarkirály.
Ja, én ilyen 3 bar körül (picit felette) közlekedem, nem vagyok "új vonalas" típus, ha érted mire célzok.
(Azt hiszem az idei évtõl már más névre keresztelték.)
Köszi a gyors választ;) Én is olyan 3-3,2 körüli nyomással használom a bringát.
Posted 2010. March 22. - 22:25
Egy hozzászólásban is lehet válaszolni több embernek. Ezt a célt szolgálja a post jobb alsó sarkában levõ ikon (képernyõ "+" jellel) - "többszörös idézethez."
OK, köszi, ezt nem tudtam... majd próbálgatom...
Posted 2010. March 22. - 22:12
Michelin gumikról van vkinek tapasztalata? Különösen az XC Dry 2-re lennék kíváncsi. Elõre is köszi
Semmi kirívó, használható. Az olcsó hajtogatós kategória, 600g körül (2,0"), egy fél évig elöl is használtam, aztán végül csak hátul maradt.
Nem is kopik durván -ez sima egykomponensû, fekete-, jól gördül. Defekt, oldalfalszakadás nem jellemzõ, van benne anyag.
Elöl lecseréltem inkább XC AT-re, bár arra is sokan fújnak, hogy nem egy kanyarkirály.
Ja, én ilyen 3 bar körül (picit felette) közlekedem, nem vagyok "új vonalas" típus, ha érted mire célzok.
(Azt hiszem az idei évtõl már más névre keresztelték.)
Posted 2010. March 22. - 22:08
Posted 2010. March 22. - 22:00
Hozzászólásodat 15 percig módosíthatod. És próbáld meg egy postba összesíteni a gondolataidat!
ok ok, de több emberkenek valaszoltam...
No akkor a szabadonfutóban alaposan kitárgyalt téma a Te problémádra a megoldás: boltban kell venni, nem webshopból.
ott körbetapizhattad volna a gumit és nem távoztál volna keserû szájízzel a kasszától.
igazad van, ráadásul tesóm ment érte személyesen, csak õ nem volt képben, hogy mire kell figyeln.
de nem sírok, mert sztem így is nagyon jó kis gumi lesz ez, pláne ennyiért..
...csak nem szeretem, ha át**sznak...
ergo sajnalatos, hogy ennyire lehet bízni a webshopokban...
Posted 2010. March 22. - 21:49
Posted 2010. March 22. - 21:48
Posted 2010. March 22. - 21:44
Ha viszont lényeges különbség van a minõségben, akkor az árban is, még ha a megjelenés/megjelölés hasonló is, így valaki a láncban sumákolt
(nem tudom, h a konkrét esetben van-e)
hat annyi különbség van, mint amennyi egy "made in japan" es egy "made in thailand" termek kozott...
batyamat idezve, ezen olyan a piros csík, mint ha az óvodában kimennek a vonalból a gyerekek...
Posted 2010. March 22. - 21:42
csak egy kis jozan esz kell hozza hogy felfogd, a webshopok gyakran csak illusztracionak raknak fel kepet, es nem az adott termek van lefenykepezve.
igen ám, de ezt már nem tehetik meg. vagy oda kell írni, hogy a kép csak illusztráció.
hidd el tudom hogyan mûködik ez, éveken át üzemeltettem is webáruházakat...most már csak fejlesztek...
éppen ezért is akadtam ki ezen, hogy nem azt kaptam, amit rendeltem...
Posted 2010. March 22. - 21:31
Posted 2010. March 22. - 21:27
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 22. - 20:49
Ha egy adott márkát több országban is gyártanak nem a kiskereskedõn múlik, hogy honnét fogja kapni a nagyker a kért árút elõfordul hogy egyszer innét másszor onnét. V
Ha viszont lényeges különbség van a minõségben, akkor az árban is, még ha a megjelenés/megjelölés hasonló is, így valaki a láncban sumákolt

Sign In
Create Account

Back to top