Bocs, hogy ezt igy kiragadom.
A stilusod nem azt tukrozte, hogy szeretned megosztani a tapasztalataidat. Egyszeru felindulasbol irtal egy hozzaszolast, hogy mennyire atvertek. Ezzel van a gond.
Amugy a honlapon ott van: "Egyes termékek esetében elõfordulhat, hogy a megadott kép és termék leírása között eltérés mutatkozik."
Mindenesetre sajnalom, hogy porul jartal. Ez a buktatoja a webes vasarlasnak.
Javaslom olvass vissza... pont azon kaptam fel a fejem, hogy leírom hogy jártam, és még nekem lfsz a sgmbe...bocs, akkor mindenki tartsa meg magának az infókat és így segítsünk a másiknak... nem erre való a fórum? de erre.
Mellesleg ez a buktatója az itthoni webes vásárlásnak...én folyamatosan kintrõl rendelem a cuccokat, ebay, stb, és csak pozitív tapasztalatom van! érdekes, hogy ez az egyetlen itthoni vásárlásom, és egybõl kigukik a forgalmazó és sajnos a webáruház üzemeltetõ hibája is...
Hozzáteszem, ne a bringabutikosok hibája ez nagyrészt, hanem ez esetben a forgalmazóé... de arra, hogy mást kapsz, mint amit megrendelsz nincs mentség.
Remélem többen már nem válaszolnak, mert már én is unom x szer ugyanazt leírni...inkább olvassatok vissza, vagy nyomtassátok ki...

Javaslom folytassuk a szakmai beszélgetést.
És a már említett NN RR kombót milyen szélleségben ajánlanátok a hazai maratonokra? 90kb körüli, középkategóriás ridernek.
Köszi!
Szia!
Milyen bicóhoz? össztelós vagy merev?
Üdv,
B.