Köszi-köszi, akkor lehet beszerválok egy ralphot hátra,
viszont úgy számolj hogy hátul 3000 kilóméternél nem bír többet
Köszi-köszi, akkor lehet beszerválok egy ralphot hátra,
Vettem egy pár nobby nick gumit, de látom, hogy sokan használjátok úgy, hogy elöl nobby, hátul pedig ralph?Miért jobb így, mint két nobby?A kisebb a gördülési ellenállása miatt?Vagy hátul gyorsan kopik a nobby?Köszi
Nobby Nic-Rocket Ron hazai maratonokra tökéletes? vagy ralph is jolenne hátra?csak az meg ahogy elnézem,sárba nem teljesítene valami fényesen...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
bezzeg 2008 õsszel fillérekért szórták ki kilóra a dobozos hajtógatósokat (ilyen 3,5-4 k /db)
Hááát, a kevlárosakat már nem sorolnám az olcsó kategóriába, mondjuk én smucig disznó vagyok... 5-10e forint közt nekem egy darab gumi drága... 5 környékén még elmegy...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Black Panthert használok. Jelenleg drótost, most fogom cserélni kevlárosra. Sokat használom aszfalton és alig kopik, ráadásul mindenféle terepen elég jól elmegy, olcsó, nekem bevált! TigerC is jó úgy hallottam, viszont az gyorsan kopik aszfalton.