Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.019 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Köszi a gyors választ;) Én is olyan 3-3,2 körüli nyomással használom a bringát.

Hitvallás kérdése.
Öreg vagyok én már ehhez a 2 bar-os mókához. Bepróbálkoztam a 2,5 közelében, de nem tudtam rendesen kanyarodni, meg kivégeztem egy 717-es felnit. Akkor feladtam. :)

Off: Örülök, ha földivel összefutok itt, kevés környékbeli akad.

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Semmi kirívó, használható. Az olcsó hajtogatós kategória, 600g körül (2,0"), egy fél évig elöl is használtam, aztán végül csak hátul maradt.
Nem is kopik durván -ez sima egykomponensû, fekete-, jól gördül. Defekt, oldalfalszakadás nem jellemzõ, van benne anyag.
Elöl lecseréltem inkább XC AT-re, bár arra is sokan fújnak, hogy nem egy kanyarkirály.
Ja, én ilyen 3 bar körül (picit felette) közlekedem, nem vagyok "új vonalas" típus, ha érted mire célzok.
(Azt hiszem az idei évtõl már más névre keresztelték.)

Köszi a gyors választ;) Én is olyan 3-3,2 körüli nyomással használom a bringát.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Egy hozzászólásban is lehet válaszolni több embernek. Ezt a célt szolgálja a post jobb alsó sarkában levõ ikon (képernyõ "+" jellel) - "többszörös idézethez."

OK, köszi, ezt nem tudtam... majd próbálgatom...
Don't try this at home!

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.019 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Michelin gumikról van vkinek tapasztalata? Különösen az XC Dry 2-re lennék kíváncsi. Elõre is köszi

Semmi kirívó, használható. Az olcsó hajtogatós kategória, 600g körül (2,0"), egy fél évig elöl is használtam, aztán végül csak hátul maradt.
Nem is kopik durván -ez sima egykomponensû, fekete-, jól gördül. Defekt, oldalfalszakadás nem jellemzõ, van benne anyag.
Elöl lecseréltem inkább XC AT-re, bár arra is sokan fújnak, hogy nem egy kanyarkirály.
Ja, én ilyen 3 bar körül (picit felette) közlekedem, nem vagyok "új vonalas" típus, ha érted mire célzok.
(Azt hiszem az idei évtõl már más névre keresztelték.)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Egy hozzászólásban is lehet válaszolni több embernek. Ezt a célt szolgálja a post jobb alsó sarkában levõ ikon (képernyõ "+" jellel) - "többszörös idézethez."

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Hozzászólásodat 15 percig módosíthatod. És próbáld meg egy postba összesíteni a gondolataidat!

ok ok, de több emberkenek valaszoltam...

No akkor a szabadonfutóban alaposan kitárgyalt téma a Te problémádra a megoldás: boltban kell venni, nem webshopból. :) ott körbetapizhattad volna a gumit és nem távoztál volna keserû szájízzel a kasszától.

igazad van, ráadásul tesóm ment érte személyesen, csak õ nem volt képben, hogy mire kell figyeln.

de nem sírok, mert sztem így is nagyon jó kis gumi lesz ez, pláne ennyiért.. :)

...csak nem szeretem, ha át**sznak... :(

ergo sajnalatos, hogy ennyire lehet bízni a webshopokban... :(
Don't try this at home!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hozzászólásodat 15 percig módosíthatod. És próbáld meg egy postba összesíteni a gondolataidat!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
No akkor a szabadonfutóban alaposan kitárgyalt téma a Te problémádra a megoldás: boltban kell venni, nem webshopból. :) ott körbetapizhattad volna a gumit és nem távoztál volna keserû szájízzel a kasszától.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Ha viszont lényeges különbség van a minõségben, akkor az árban is, még ha a megjelenés/megjelölés hasonló is, így valaki a láncban sumákolt :) (nem tudom, h a konkrét esetben van-e)

hat annyi különbség van, mint amennyi egy "made in japan" es egy "made in thailand" termek kozott... :)
batyamat idezve, ezen olyan a piros csík, mint ha az óvodában kimennek a vonalból a gyerekek...
Don't try this at home!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

csak egy kis jozan esz kell hozza hogy felfogd, a webshopok gyakran csak illusztracionak raknak fel kepet, es nem az adott termek van lefenykepezve.

igen ám, de ezt már nem tehetik meg. vagy oda kell írni, hogy a kép csak illusztráció.
hidd el tudom hogyan mûködik ez, éveken át üzemeltettem is webáruházakat...most már csak fejlesztek... :)
éppen ezért is akadtam ki ezen, hogy nem azt kaptam, amit rendeltem... :( de a piros csík rajta van, és most ez a lényeg! :D
Don't try this at home!

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Michelin gumikról van vkinek tapasztalata? Különösen az XC Dry 2-re lennék kíváncsi. Elõre is köszi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak egy kis jozan esz kell hozza hogy felfogd, a webshopok gyakran csak illusztracionak raknak fel kepet, es nem az adott termek van lefenykepezve.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Ha egy adott márkát több országban is gyártanak nem a kiskereskedõn múlik, hogy honnét fogja kapni a nagyker a kért árút elõfordul hogy egyszer innét másszor onnét. V

Ha viszont lényeges különbség van a minõségben, akkor az árban is, még ha a megjelenés/megjelölés hasonló is, így valaki a láncban sumákolt :) (nem tudom, h a konkrét esetben van-e)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Figyelmetekbe ajánlom:

Megkaptam a Panaracer FireXC gumikat a Bringa Butikbol rendeltem, 2950 ert. Ott tunt fel, hogy nem jók a tömeg adatok... és bakker a fénykép sem, ergó én nem ezt rendeltem, ugyanis a képen a Made In Japan van (oldalt fehérrel nagy betukkel van rajta a Panaracer Fire XC Pro felirat stb.) és ez meg a Made in Thailand (kis béna felirat).

Nem a felirat a lényeg, hanem, hogy a japán az tartósabb, mint a thai... :( már úgy unom itthon ezt az átb*szós stílust... akkor baker ne tegyenek fel fenykepet...ne más termék fotóját rakják fel... :(

Olyan mintha feltennek egy 2008-as Scott Reflex váz fotóját, de közben meg a 2006-ost árulom... :( Scott-Scott, de nem teljesen ugyanaz...

A butikban azokat a képeket használják, amiket a forgalmazó is kitesz, ha mindenképpen szídni akarsz valakit.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ha egy adott márkát több országban is gyártanak nem a kiskereskedõn múlik, hogy honnét fogja kapni a nagyker a kért árút elõfordul hogy egyszer innét másszor onnét. V
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Nem azt mondtam, hogy kevlaros, hanem hogy nem az van a kepen, amit arulnak! A japannak jobb a minosege, tartosabb. (lasd mtbr.com)

egy 3ezer forintos gumi az miert tudjon mindent amit egy 12ezres?

ki mondta, hogy mindent tudnia kell? en azt a 3000 ftos drotperemeset rendeltem, de nem a thaifoldit... :(

de ezert a penzert ez sem rossz vetel, csak eppenseggel en nem ezt rendeltem... :(

nem tudom a 12et honnan veszed, a kevlaros 7 korul van darabja, parban olyan 12-15.
Don't try this at home!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
egy 3ezer forintos gumi az miert tudjon mindent amit egy 12ezres?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Tömeget elõre mondtam.

És ugye nem gondoltad, hogy 3k alatt megveszed a szép fehér, nagybetûs kevlárost?

Miért is jobb a japán? Próbáltad netán?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Figyelmetekbe ajánlom:

Megkaptam a Panaracer FireXC gumikat a Bringa Butikbol rendeltem, 2950 ert. Ott tunt fel, hogy nem jók a tömeg adatok... és bakker a fénykép sem, ergó én nem ezt rendeltem, ugyanis a képen a Made In Japan van (oldalt fehérrel nagy betukkel van rajta a Panaracer Fire XC Pro felirat stb.) és ez meg a Made in Thailand (kis béna felirat).

Nem a felirat a lényeg, hanem, hogy a japán az tartósabb, mint a thai... :( már úgy unom itthon ezt az átb*szós stílust... akkor baker ne tegyenek fel fenykepet...ne más termék fotóját rakják fel... :(

Olyan mintha feltennek egy 2008-as Scott Reflex váz fotóját, de közben meg a 2006-ost árulom... :( Scott-Scott, de nem teljesen ugyanaz...
Don't try this at home!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Szerintem az újabbak javultak, legalábbis nekem is van benne biztos 1500-2000 és egészen jó állapotban van.