Nincs ilyen. Van nagy hype is a Conti körül, és olvasni komoly blõdségeket. A legrosszabb az lehet, ha deformáció van a gumiban, de idõvel az is "kivasalódik", fõleg hajtogatós külsõnél.
ha máskor nem , amikor eldurran a "túlsütött" gumi
Nincs ilyen. Van nagy hype is a Conti körül, és olvasni komoly blõdségeket. A legrosszabb az lehet, ha deformáció van a gumiban, de idõvel az is "kivasalódik", fõleg hajtogatós külsõnél.
Marton!
Pl a conticnál milyen feliratot kell keresnem a gumi oldalán, ami a minõségi osztályra utal. Minden gumin van besorolást jelzõ jelölés? Úgy gondolom enéllkül szép kis káosz lenne a piacon. A jobban sikerült másodosztályú gumikat szemrebbenés nélkül lehetne eladni elsõ osztályú áron.
Sziasztok!
Valami jól gurulós "majdnem országúti gumit" szeretnék fölrakni. Continental sport contact vagy swalbe kojakra gondoltam(700x32 vagy 700x28 méretben) A swalbe kojakot csak 700x35-benb lehet kapni. Az ezekkel kapcsolatos tapasztalataitokra vagyok kíváncsi.
Eddig continental city contactot használtam, ami nekem túlságosan robosztus és nehéz volt. Érdekesség ezzel a gumival kapcsolatban, hogy a 700x37 felirat ellenére a tolómérõ 33,5mm szélességet mutatott. Vajon a sport contactnál is lehet számítani ilyen meglepetésre?
Szerintem ne erõltesd azokat a 2. osztályú gumikat. Én vettem többet is de igazából csak 1 volt probléma nélkül, jól használható. Elfordult a felnin fékezéskor, jobbra-balra ugrált a mintázat, stb.
De persze kifoghatsz 1 hibátlant is, ki tudja.
Köszönöm Tamás. Ez a MICHELIN, fehér oldalú, szimpatikusnak tûnik, vajon nálunk lehet-e kapni, majd holnap kiderül. Nálatok Franciaországban biztos jobban van, mennyibe kerülhet? A neten nem találtam neki árat. Te is MICHELIN-t vettél, abban a sarki biciklis boltban?
Köszönöm Tamás. Ez a MICHELIN, fehér oldalú, szimpatikusnak tûnik, vajon nálunk lehet-e kapni, majd holnap kiderül. Nálatok Franciaországban biztos jobban van, mennyibe kerülhet? A neten nem találtam neki árat. Te is MICHELIN-t vettél, abban a sarki biciklis boltban?Ismerem ezt a gumit, két összecsukható 22'' kerekû Peugeot Nouveau Style biciklinken is ilyen van (van is tartalékban). Fro-ban lakom, itt a sarki biciklisboltban vettem (fehér betétest), és a Hálón is van, pl.:
1. Hutchinson www.veloachat.com
2. Michelin Diabolo City (nekem ilyen van): Pneus Toutes autres Dimensions
Pneu Michelin rigide Diabolo City 550A Confort
Le semi-slick des bambins. Look rigolo grâce au Bibendum en couleurs.37-490 (550A CONFORT) blanc / noir 530g
.. 22" PUCH bringa, ... Gumit honnan tudok rá venni, szerintem még az is a gyári van rajta, nincs típusjelölése, csak méret (22 x 1 3/8 550 x 35A). ...
nem lesz egyszeru
talaltam egyet
Schwalbe 22x1.3/8 Grey Tyre 37 501
de ez azert szurke mert kerekes szekre valo. hogy egy biziklin meddig birja egy ilyen, arrol fogalmam sincs
Sziasztok. Ma érkezett meg lányomnak egy 22" PUCH bringa, 1992-es gyártású, mindene gyári, és nagyon szép állapotban van, de nem ez a lényeg. Gumit honnan tudok rá venni, szerintem még az is a gyári van rajta, nincs típusjelölése, csak méret (22 x 1 3/8 550 x 35A). Nincs még elkopva, de meg van repedezve elég szépen az oldala. Fehér csík van az oldalán, és olyan igazi utcai mintázatú. Keresgettem már, de a neten nem nagyon találtam 22"-os gumikat, ha tudtok segítsetek. Elõre is köszönettel.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
barátnõm city contact-ot használ, a hátsó gumi oldalfala 1.5 év után szétfoszlott
Sziasztok!
Az elsõ 120km után nagyon jó a gumi (Maxxis Xenith), kanyarban tapad de szépen gördül ahol kell, esõben is jó volt, viszont kopik...
Continental Conti contact vagy city contact, esetleg sport contact. 20 000 km alatt 3 vagy 4 defektem volt a conti contactal összesen, Budapesten.
Erõs az oldalfala, nem is kell nagyon felfújni, az 1,75-öset a 68 kilómhoz kb. 3 barra, az 1,5 -öset 3,5 barra érdemes felnyomni.