Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15905 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mellesleg tul sok nem johetett ki belole, attol meg ugyanolyan jol fog mukodni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Tegnap vettem 2 db joe no flats belsõt, és amikor kiengedem belõle a levegõt (mert túl sokat fújtam bele), akkor a levegõvel együtt jön ki a defektállóságot biztosító folyadék. Ez normális?

Gondolkodj el azon, hogy is mûködhet egy defektmentesítõ lötyi, és magad is rájössz a válaszra!

Teemu

Teemu

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Tegnap vettem 2 db joe no flats belsõt, és amikor kiengedem belõle a levegõt (mert túl sokat fújtam bele), akkor a levegõvel együtt jön ki a defektállóságot biztosító folyadék. Ez normális?
Ha az ellenségeid lõtávolságon belül vannak akkor te is.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát igen csak nekem pont presta kellett volna
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Röhejes,de sehol nem találtam Bp.-n 2.1 latex belsõt így maradt a jó öreg crc természetesen olcsóbban úgy a negyedével .

Pedig a nagykerben van, igaz csak autó szelepes... ha megemlíted kb egy hete mit szeretnél tudtam volna neked intézni egyenesen Gyálra!

DE privátban adok egy elérhetõséget, ha gondolod, és a sráccal tudsz beszélni rám hivatkozva!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Röhejes,de sehol nem találtam Bp.-n 2.1 latex belsõt így maradt a jó öreg crc természetesen olcsóbban úgy a negyedével .
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Vredestein Black Panther-em nem lesz, elfogyott a Factorban a nekem kellõ méret :(
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
560 egyáltalán nem az.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Nobby Nic evo és Racing Ralph evo súlya érdekelne, mindkettõ 2.25 és drótos verzió... egy Cube volt gyárilag ezekkel szerelve, neten nem találtam semmit :(
Gondolom +100g azért csak van egy drót peremû gumi egy hajtogathatóshoz képest.

Közben sikerült lemérnem, ha valaki belefutna ilyenbe:

A NN 660g, a RR viszont 560, ami nem is annyira vészes
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Nobby Nic evo és Racing Ralph evo súlya érdekelne, mindkettõ 2.25 és drótos verzió... egy Cube volt gyárilag ezekkel szerelve, neten nem találtam semmit :(
Gondolom +100g azért csak van egy drót peremû gumi egy hajtogathatóshoz képest.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szûkebb váznál azért jobb lehet sárban a 2,1-es. Anno Zalaszentgróton szorultam meg a ballonos 2,0-ás (megfelel kb. 2,25-nek) Specialized gumival. Értelemszerûen nem élmezõnyben megyek, szóval a viszonylag biztonságos sáron átjutás volt a cél. Azóta vékonyabb gumikkal megyek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Szerintetek jó választás lehet a 73kg-omhoz elõre 2,25 Nobby N hátra pedig 2,25 Racing R merev seggû biciklihez?
Olyan gumi párosítást akarok venni, ami aránylag jó mind a 4 top maratonon, és ha sár lesz mint pl. tavaly Szilvásváradon, azért túléljem velük.
Eddig csak 2.1-es gumim volt, nem tudom maradjak-e inkább annál a méretnél, vagy kipróbáljam a 2.25-ös ducigumikat?
Én elõre 2,2-2,5 hátra 2,5-3,0 bar nyomást használok, de felütésem még nem volt vele. Bár néha a magasabb nyomáson kicsit pattogós érzésem volt...

a 2,1-es haladósabb a 2,25-ös komfortoabb és lacsonyabb nyomás-jobb tapadás
neked kell eldönteni

durván nagy sárban egyik sem lesz jó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Szerintetek jó választás lehet a 73kg-omhoz elõre 2,25 Nobby N hátra pedig 2,25 Racing R merev seggû biciklihez?
Olyan gumi párosítást akarok venni, ami aránylag jó mind a 4 top maratonon, és ha sár lesz mint pl. tavaly Szilvásváradon, azért túléljem velük.
Eddig csak 2.1-es gumim volt, nem tudom maradjak-e inkább annál a méretnél, vagy kipróbáljam a 2.25-ös ducigumikat?
Én elõre 2,2-2,5 hátra 2,5-3,0 bar nyomást használok, de felütésem még nem volt vele. Bár néha a magasabb nyomáson kicsit pattogós érzésem volt...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

No esetleg, akkor elõre 2,25-ös Nobby hátra meg 2.1.-es RR? NN 2,25 már van készleten, úgyhogy elõre tutira az fog menni. Meg lehet, hogy hátra is. De van Race Kingem 2,2 is, lehet, hogy mielõtt veszek RR-t, kipróbálom azt a párosítást

ja az is jó, csak lusta voltam annyit írni

ha lesz montim, akkor legközelebb hára 2,1-ralph, elõre 2,25-ös rocket ron kombó van tervben, igaz ust verzió
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
No esetleg, akkor elõre 2,25-ös Nobby hátra meg 2.1.-es RR? NN 2,25 már van készleten, úgyhogy elõre tutira az fog menni. Meg lehet, hogy hátra is. De van Race Kingem 2,2 is, lehet, hogy mielõtt veszek RR-t, kipróbálom azt a párosítást

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nekem pl. felesleges a 2.25ös Ralph, da majd elkopik:)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

És a már említett NN RR kombót milyen szélleségben ajánlanátok a hazai maratonokra? 90kb körüli, középkategóriás ridernek.
Köszi!

95-100 között mozgok, 2.1 Racing Ralhp, soha nem volt vastagabb gumim, (merevfarú) de vidáman biciglizek 1.9 is, a sárgumim 1.8 NN

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Erre én nem fogadnék. Se a tpi-re, se a felütésre.

Lehet, hogy az egyszeri tudós meg a bolha esete, de ezt tapasztaltam minden esetben, amikor volt szerencsém kipróbálni egy drótos alap gumit, majd ugyanazt a mintázatot a csúcs változatban.

Lehet, hogy a TPI-nek ehhez semmi köze.

Akkor meg mitõl van a felütés? Mert szerintem attól, hogy az adott bringás technikai felkészültségéhez képest túl kicsi a nyomás - azaz belemegy olyan helyzetekbe, hogy nem tudja elkerülni az éles tereptárgyakat - városban pl. padkázás, vagy egy ugrásból roszul érkezik síkra és odacsapja a kereket. Egy 4 bárra felfújt 2"-os gumit nem valószínû, hogy fel lehet ütni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

És a már említett NN RR kombót milyen szélleségben ajánlanátok a hazai maratonokra? 90kb körüli, középkategóriás ridernek.
Köszi!

2,25

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Bocs, hogy ezt igy kiragadom.

A stilusod nem azt tukrozte, hogy szeretned megosztani a tapasztalataidat. Egyszeru felindulasbol irtal egy hozzaszolast, hogy mennyire atvertek. Ezzel van a gond.

Amugy a honlapon ott van: "Egyes termékek esetében elõfordulhat, hogy a megadott kép és termék leírása között eltérés mutatkozik."

Mindenesetre sajnalom, hogy porul jartal. Ez a buktatoja a webes vasarlasnak.

Javaslom olvass vissza... pont azon kaptam fel a fejem, hogy leírom hogy jártam, és még nekem lfsz a sgmbe...bocs, akkor mindenki tartsa meg magának az infókat és így segítsünk a másiknak... nem erre való a fórum? de erre.

Mellesleg ez a buktatója az itthoni webes vásárlásnak...én folyamatosan kintrõl rendelem a cuccokat, ebay, stb, és csak pozitív tapasztalatom van! érdekes, hogy ez az egyetlen itthoni vásárlásom, és egybõl kigukik a forgalmazó és sajnos a webáruház üzemeltetõ hibája is...

Hozzáteszem, ne a bringabutikosok hibája ez nagyrészt, hanem ez esetben a forgalmazóé... de arra, hogy mást kapsz, mint amit megrendelsz nincs mentség.

Remélem többen már nem válaszolnak, mert már én is unom x szer ugyanazt leírni...inkább olvassatok vissza, vagy nyomtassátok ki... :)

Javaslom folytassuk a szakmai beszélgetést.

Köszi!

Szia!

Milyen bicóhoz? össztelós vagy merev?

Üdv,
B.
Don't try this at home!