Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2010. March 26. - 17:27
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 26. - 15:28
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Tegnap vettem 2 db joe no flats belsõt, és amikor kiengedem belõle a levegõt (mert túl sokat fújtam bele), akkor a levegõvel együtt jön ki a defektállóságot biztosító folyadék. Ez normális?
Gondolkodj el azon, hogy is mûködhet egy defektmentesítõ lötyi, és magad is rájössz a válaszra!
Posted 2010. March 26. - 15:03
Lenne egy kérdésem. Tegnap vettem 2 db joe no flats belsõt, és amikor kiengedem belõle a levegõt (mert túl sokat fújtam bele), akkor a levegõvel együtt jön ki a defektállóságot biztosító folyadék. Ez normális?
Posted 2010. March 26. - 13:57
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. March 26. - 08:27
Röhejes,de sehol nem találtam Bp.-n 2.1 latex belsõt így maradt a jó öreg crc természetesen olcsóbban úgy a negyedével .
Pedig a nagykerben van, igaz csak autó szelepes... ha megemlíted kb egy hete mit szeretnél tudtam volna neked intézni egyenesen Gyálra!
DE privátban adok egy elérhetõséget, ha gondolod, és a sráccal tudsz beszélni rám hivatkozva!
Posted 2010. March 26. - 07:52
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. March 25. - 21:37
Posted 2010. March 25. - 17:03
Posted 2010. March 25. - 12:47
Közben sikerült lemérnem, ha valaki belefutna ilyenbe:Nobby Nic evo és Racing Ralph evo súlya érdekelne, mindkettõ 2.25 és drótos verzió... egy Cube volt gyárilag ezekkel szerelve, neten nem találtam semmit
![]()
Gondolom +100g azért csak van egy drót peremû gumi egy hajtogathatóshoz képest.
A NN 660g, a RR viszont 560, ami nem is annyira vészes
Posted 2010. March 24. - 20:27
Gondolom +100g azért csak van egy drót peremû gumi egy hajtogathatóshoz képest.
Posted 2010. March 24. - 15:07
Posted 2010. March 24. - 12:11
Szerintetek jó választás lehet a 73kg-omhoz elõre 2,25 Nobby N hátra pedig 2,25 Racing R merev seggû biciklihez?
Olyan gumi párosítást akarok venni, ami aránylag jó mind a 4 top maratonon, és ha sár lesz mint pl. tavaly Szilvásváradon, azért túléljem velük.
Eddig csak 2.1-es gumim volt, nem tudom maradjak-e inkább annál a méretnél, vagy kipróbáljam a 2.25-ös ducigumikat?
Én elõre 2,2-2,5 hátra 2,5-3,0 bar nyomást használok, de felütésem még nem volt vele. Bár néha a magasabb nyomáson kicsit pattogós érzésem volt...
a 2,1-es haladósabb a 2,25-ös komfortoabb és lacsonyabb nyomás-jobb tapadás
neked kell eldönteni
durván nagy sárban egyik sem lesz jó
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. March 24. - 12:02
Olyan gumi párosítást akarok venni, ami aránylag jó mind a 4 top maratonon, és ha sár lesz mint pl. tavaly Szilvásváradon, azért túléljem velük.
Eddig csak 2.1-es gumim volt, nem tudom maradjak-e inkább annál a méretnél, vagy kipróbáljam a 2.25-ös ducigumikat?
Én elõre 2,2-2,5 hátra 2,5-3,0 bar nyomást használok, de felütésem még nem volt vele. Bár néha a magasabb nyomáson kicsit pattogós érzésem volt...
Posted 2010. March 23. - 14:29
No esetleg, akkor elõre 2,25-ös Nobby hátra meg 2.1.-es RR? NN 2,25 már van készleten, úgyhogy elõre tutira az fog menni. Meg lehet, hogy hátra is. De van Race Kingem 2,2 is, lehet, hogy mielõtt veszek RR-t, kipróbálom azt a párosítást
ja az is jó, csak lusta voltam annyit írni
ha lesz montim, akkor legközelebb hára 2,1-ralph, elõre 2,25-ös rocket ron kombó van tervben, igaz ust verzió
Posted 2010. March 23. - 14:19
Posted 2010. March 23. - 13:54
Posted 2010. March 23. - 13:45
És a már említett NN RR kombót milyen szélleségben ajánlanátok a hazai maratonokra? 90kb körüli, középkategóriás ridernek.
Köszi!
95-100 között mozgok, 2.1 Racing Ralhp, soha nem volt vastagabb gumim, (merevfarú) de vidáman biciglizek 1.9 is, a sárgumim 1.8 NN
Posted 2010. March 23. - 12:36
Erre én nem fogadnék. Se a tpi-re, se a felütésre.
Lehet, hogy az egyszeri tudós meg a bolha esete, de ezt tapasztaltam minden esetben, amikor volt szerencsém kipróbálni egy drótos alap gumit, majd ugyanazt a mintázatot a csúcs változatban.
Lehet, hogy a TPI-nek ehhez semmi köze.
Akkor meg mitõl van a felütés? Mert szerintem attól, hogy az adott bringás technikai felkészültségéhez képest túl kicsi a nyomás - azaz belemegy olyan helyzetekbe, hogy nem tudja elkerülni az éles tereptárgyakat - városban pl. padkázás, vagy egy ugrásból roszul érkezik síkra és odacsapja a kereket. Egy 4 bárra felfújt 2"-os gumit nem valószínû, hogy fel lehet ütni.
Posted 2010. March 23. - 12:28
2,25És a már említett NN RR kombót milyen szélleségben ajánlanátok a hazai maratonokra? 90kb körüli, középkategóriás ridernek.
Köszi!
Posted 2010. March 23. - 12:25
Bocs, hogy ezt igy kiragadom.
A stilusod nem azt tukrozte, hogy szeretned megosztani a tapasztalataidat. Egyszeru felindulasbol irtal egy hozzaszolast, hogy mennyire atvertek. Ezzel van a gond.
Amugy a honlapon ott van: "Egyes termékek esetében elõfordulhat, hogy a megadott kép és termék leírása között eltérés mutatkozik."
Mindenesetre sajnalom, hogy porul jartal. Ez a buktatoja a webes vasarlasnak.
Javaslom olvass vissza... pont azon kaptam fel a fejem, hogy leírom hogy jártam, és még nekem lfsz a sgmbe...bocs, akkor mindenki tartsa meg magának az infókat és így segítsünk a másiknak... nem erre való a fórum? de erre.
Mellesleg ez a buktatója az itthoni webes vásárlásnak...én folyamatosan kintrõl rendelem a cuccokat, ebay, stb, és csak pozitív tapasztalatom van! érdekes, hogy ez az egyetlen itthoni vásárlásom, és egybõl kigukik a forgalmazó és sajnos a webáruház üzemeltetõ hibája is...
Hozzáteszem, ne a bringabutikosok hibája ez nagyrészt, hanem ez esetben a forgalmazóé... de arra, hogy mást kapsz, mint amit megrendelsz nincs mentség.
Remélem többen már nem válaszolnak, mert már én is unom x szer ugyanazt leírni...inkább olvassatok vissza, vagy nyomtassátok ki...
Javaslom folytassuk a szakmai beszélgetést.
És a már említett NN RR kombót milyen szélleségben ajánlanátok a hazai maratonokra? 90kb körüli, középkategóriás ridernek.
Köszi!
Szia!
Milyen bicóhoz? össztelós vagy merev?
Üdv,
B.

Sign In
Create Account

Back to top