Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Köszi-köszi, akkor lehet beszerválok egy ralphot hátra,

viszont úgy számolj hogy hátul 3000 kilóméternél nem bír többet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Köszi-köszi, akkor lehet beszerválok egy ralphot hátra,

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Én egy 1.95-ös WTB Wolverine Race-t nyertem a Buda Maratonon, aztán BÚÉK Kupán azzal mentem... bevált. Tetszett. Aszfalton is jól gurult. A csiki-csukis részen volt egy kis sár... az sem okozott gondot neki.

Hamarosan szezon==> hamarosan 2010-es Nobby Nic-Racing Ralph párosítás latex belsõkkel. ;) Remélem nem lesz sár, és ki bírom próbálni Szlovákgyarmaton.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
mondjuk nekem elöl is Ralph van , és tök jól elvagyok vele. Szerintem jó oda is, olyan jól nem fékezhetõ, de
eddig sikerült mindenhol megállni vele.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Vettem egy pár nobby nick gumit, de látom, hogy sokan használjátok úgy, hogy elöl nobby, hátul pedig ralph?Miért jobb így, mint két nobby?A kisebb a gördülési ellenállása miatt?Vagy hátul gyorsan kopik a nobby?Köszi

pontosan, a kisebb gördülési ellenállás miatt

de nem csak "mi". nem sokkal azután hogy én elkezdtem így használni, rengeteg fritz gyártású csúcs xc gépet kezdtek így szerelni gyárilag :)

meg lehet csak "placebo" de hátul ralph-al szerintem könyebben és jobban dönthetõ a cucc kanyarban. de lehet csak úgy érzem és igazából nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én most egy nyert WTB Volverine 2.2 használok és egyelõre teljesen megvagyok vele elégedve aszfalton kiváló, földút, sodrós kiváló enyhe sár jó a sziklás terep még kimaradt, de szerintem ott is jó lesz.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Vettem egy pár nobby nick gumit, de látom, hogy sokan használjátok úgy, hogy elöl nobby, hátul pedig ralph?Miért jobb így, mint két nobby?A kisebb a gördülési ellenállása miatt?Vagy hátul gyorsan kopik a nobby?Köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Nobby Nic-Rocket Ron hazai maratonokra tökéletes? vagy ralph is jolenne hátra?csak az meg ahogy elnézem,sárba nem teljesítene valami fényesen...

ralph hátra, ron elõre....sárba meg sárgumi.

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Nobby Nic-Rocket Ron hazai maratonokra tökéletes? vagy ralph is jolenne hátra?csak az meg ahogy elnézem,sárba nem teljesítene valami fényesen...

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Ez:
Feltöltött kép

Le vannak már kopva az élei. Most már nem az igazi, én nem venném meg.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Srácok ez mennyire van elkopva?

Fire2.jpg picture by Student_Bob - Photobucket

Hány százalékos lehet?

Érdemes megvenni? Kevlaros, 2.1-es FireXC...

Köszi elõre is!
B.

Ez:
Feltöltött kép
Don't try this at home!

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Nekem meg a Maxxis Aspen lesz a következõ. A 2.1-es exception változat 120TPI, 62a keverék és csak 450g. Állítólag nagyon gyors gumi.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kösz az infókat, szerintem Black Panther lesz. Nekem ugye sima Tiger Claw-m van/volt, aszfalton valóban elég gyorsan kopott. Viszont én még a Tigger által említett akciós árat is vertem, ingyen jött a Kona életérzés fotópályázat elsõ díjának részeként :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Idéntõl nem forgalmazza a faktor, úgyhogy arra ne várj! ;)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Michelin Aircomp Latex MTB, ami elvileg 2,1 ig jó, hogy viseli ha 2,25 ös külsõbe kerül? Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Érdemes használni? Ha mégis összehoz egy defektet, hagyományos folttal javítható? Neten most így hirtelen, nem túl sok mindent találtam róla.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

bezzeg 2008 õsszel fillérekért szórták ki kilóra a dobozos hajtógatósokat (ilyen 3,5-4 k /db)

Azóta is azt az akciót várom újra...( tiger claw xc-g bõl betáraznék....)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Hááát, a kevlárosakat már nem sorolnám az olcsó kategóriába, mondjuk én smucig disznó vagyok... 5-10e forint közt nekem egy darab gumi drága... 5 környékén még elmegy...

bezzeg 2008 õsszel fillérekért szórták ki kilóra a dobozos hajtógatósokat (ilyen 3,5-4 k /db)

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Hááát, a kevlárosakat már nem sorolnám az olcsó kategóriába, mondjuk én smucig disznó vagyok... 5-10e forint közt nekem egy darab gumi drága... 5 környékén még elmegy...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Ez igaz, viszont olcsók. Tudod: olcsó, jó, könnyû, kettõt választhatsz. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Black Panthert használok. Jelenleg drótost, most fogom cserélni kevlárosra. Sokat használom aszfalton és alig kopik, ráadásul mindenféle terepen elég jól elmegy, olcsó, nekem bevált! TigerC is jó úgy hallottam, viszont az gyorsan kopik aszfalton.

Vredestein gumikat általánosságban dicsérik, viszont a súlyuk azért nem olyan kedvezõ....