Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2010. March 27. - 20:42
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. March 27. - 20:03
Ne haragudj, vitatkozom, sok esetben igenis szerkezeti hibás, értékcsökkent gumit veszel. A legdurvább, amit láttam, egy lerobbant elsõ kerék volt, amit az elszakadt sodrony miatt megcsúszó külsõ, s az általa letépett szelep (letépte a belsõ szelepét) okozott. Abban igazad van, hogy sok esetben tényleg csak a címke van félrenyomva. De mindenki saját maga döntse el, megéri-e a kockázatot.
De a szerkezeti hibás az nem értékcsökkent, hanem használatra alkalmatlan, és veszélyes is. Ilyet nem is lehet forgalomba hozni. Gondolom ezért is cserélik olyan könnyen ezeket a gumikat.
Én eddig kifogtam a jókat, de mindíg úgy hoztam el, hogy ha parás a dolog -mert benne van a pakliban-, akkor vigyem vissza és szó nélkül csere egy másikra.
Szerintem ilyen gumi vásárlása esetén jobb ezt elõre tisztáni a boltossal, webshopból meg nem érdemes ilyet rendelni.
Posted 2010. March 27. - 19:50
Posted 2010. March 27. - 19:36
Én már a sokadik b osztályú gumi párt veszem, és eddig egyikkel sem volt különösebb gond. Nekem csak esztétikai hibásak voltak pl. a reflex csík ferdén volt kicsit felmázolva. A két conti contatból az egyik 9000 km-t bírt, a másikban most van 10000 és még bírja. A vadi új city contacton is csak a reflex csík csálé picit.Egyik sem üt, nem fordul le, nincs velük baj.
Persze elõfurdlhat szerekezeti hibás is, de nálunk a boltban a srác még szívesebben is ad el ilyet, mert ezzel nincs garanciális probléma. Ha nem jó a gumi, durván üt, szálszakadásos, lefordul vagy ilyesmi, akkor ezt szó nélkül cserélik a nagykerben (mert ugye nem használhatatlan, életveszélyes gumit veszel, csak értékcsökkentet, ami rohadtúl nem ugyanaz, szóval nagyon is van jogod megkritizálni az ilyen gumit).
Szóval ha nem jó vidd vissza és kérj egy másikat, nem hiszem, hogy problémázni fognak.
Posted 2010. March 27. - 16:09
Ezzel nem állítom, hogy a felnivel nem lehet baj, de ha fogadnánk, jópár ezrest a gumira tennék.
Van, akiknek tökre bejönnek, mert olcsók, személy szerint nem fogok 50 kilómétert tolni biciklit párezer forint miatt, ugyanis nagyon sok durva hibát hallottam már ezzel kapcsolatban.
Posted 2010. March 27. - 15:47
6 bar körül mindkettõ elkezdett lemászni a felnirõl, fél másodperc múlva meg eldurrant a belsõ.
A gumik "B osztályúak" vagymi, de állítólag ez nem befolyásolja a használhatóságukat...
A kérdés hogy használ valaki ilyen vékony felniken 28as külsõt, illetve történt e valakivel hasonló?
Nem tudom hogy a felni vagy a gumi e a hunyó...
Posted 2010. March 27. - 15:25
Egyébként ha nem megfelelõnek érzed a guminyomást akkor elõször érdemes a szelepet kb "4óra" állásba helyezni egy pár percre amíg a latex egy része kicsorog a szeleptõl...és még ekkor sem biztos h tudsz fújni bele, volt már hogy kicsavartam az autószelepes magját és úgyanúgy tartotta a nyomást:)....egy szeggel kellett utat csinálni a levegõnek:D....Szóval jó cucc ez a latex tej:)
Posted 2010. March 27. - 00:58
Prestásat?
nem...
Posted 2010. March 26. - 23:48
Posted 2010. March 26. - 20:45
tegnap rendeltem pesten egy bolt webshopjában. ma meg elhoztam...
Tomtom autó szelepes van, de prestás?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. March 26. - 20:32
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 26. - 20:05
Sejtettem, hogy „normális”, de akkor is meglepett, mert életemben nem tapasztaltam még ilyet.
Nah, de akkor ennek nem úgy kéne mûködnie, hogy betömködi a lyukakat? Akkor mié nem tömi be a szelepet is?
(Bocs a hülye kérdések miatt.)
Posted 2010. March 26. - 17:42
Posted 2010. March 26. - 17:28
Röhejes,de sehol nem találtam Bp.-n 2.1 latex belsõt így maradt a jó öreg crc természetesen olcsóbban úgy a negyedével .
tegnap rendeltem pesten egy bolt webshopjában. ma meg elhoztam...
Posted 2010. March 26. - 17:27
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. March 26. - 15:28
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Tegnap vettem 2 db joe no flats belsõt, és amikor kiengedem belõle a levegõt (mert túl sokat fújtam bele), akkor a levegõvel együtt jön ki a defektállóságot biztosító folyadék. Ez normális?
Gondolkodj el azon, hogy is mûködhet egy defektmentesítõ lötyi, és magad is rájössz a válaszra!
Posted 2010. March 26. - 15:03
Lenne egy kérdésem. Tegnap vettem 2 db joe no flats belsõt, és amikor kiengedem belõle a levegõt (mert túl sokat fújtam bele), akkor a levegõvel együtt jön ki a defektállóságot biztosító folyadék. Ez normális?
Posted 2010. March 26. - 13:57
Posted 2010. March 26. - 08:27
Röhejes,de sehol nem találtam Bp.-n 2.1 latex belsõt így maradt a jó öreg crc természetesen olcsóbban úgy a negyedével .
Pedig a nagykerben van, igaz csak autó szelepes... ha megemlíted kb egy hete mit szeretnél tudtam volna neked intézni egyenesen Gyálra!
DE privátban adok egy elérhetõséget, ha gondolod, és a sráccal tudsz beszélni rám hivatkozva!
Posted 2010. March 26. - 07:52

Sign In
Create Account

Back to top