Okosodok. Most tudtam meg (egy másik eladótól): Azért mérünk a gumira írt szélességnél 3-4mm-el kevesebbet, mert általában a külsõ gumik másképp adják ki magukat a különbözõ szélességû felniken. egy 25mm-es monti felnin a külsõ jobban szétterül. Így a gyári szélességhez közelebbi értéket mutat a tolómérõ. Míg egy 16mm-es outi felnin ugyanazt a külsõgumit joval kissebb szélességûnek mérjük.
Az osztályba sorolásnál meg állítólag az a szitu, hogy a másodosztályú continental gumik falába egy erõsen kidomborodó "B" betût nyomnak. A betû helyén nem ritka, hogy elvékonyodik az oldalfal esetleges késõbbi kellemetlenségeket okozva.
Ez már sokkal logikusabb, mint az elvont és nem mérhetõ "drótperemek távolsága" verzió. Erre lépjetek!
Magányos bringás vagyok az áruházi eladóktól tanulok. Azért a fórum se rossz!!!
szerintem jobban járnál ha az áruházi eladók helyett inkább jónevû ! bringaboltok eladóira hallgatnál
mondjuk sztem országúti felnire nem teszünk miontigumit

de persze némi különbség van az eltérõ méretú és profilu felnik közt, de nme ekkora.
a conti külsõk általában kisebbek mint a névlegez méretük.
mellesleg akkor mi a helyzet pl a 2,0-ás speci adrenalin külsõvel ami bármely felnin legalább 2,2-es ?
majd kérd meg az embert mutasson már ilyen dombornyomott "B" betût. kiváncsi lennék rá
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való