Paul Vitti, nekem is hamarabb ereszt le a hátsó Michelin Latex. Pedig nem lyukas.
Nagy a feneketek.
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Paul Vitti, nekem is hamarabb ereszt le a hátsó Michelin Latex. Pedig nem lyukas.
már nem tudom szerkeszteni:)ezért mit fogsz kapni a sok "fanatiktól"
Ha külsõt nem tettél fel, akkor igen... ha ugyanaz a nyomás, akkor tökmindegy a belsõ, placebo-hatás
?
Majd pár nap mulva megirom hogy ereszt vagy nem...ET: Hát nekem mintha mégis kényelmesebb lenne, a külsõ + nyomás is ugyanazHa külsõt nem tettél fel, akkor igen... ha ugyanaz a nyomás, akkor tökmindegy a belsõ, placebo-hatás
Egyébként én is ilyennel megyek, az a furcsa, hogy a hátsó 2 nap alatt leereszt, az elsõ pedig 1 hét alatt csak 0.5 bart veszít. A hátsónál persze nem találok lyukat... bosszantó
Más is tapasztalt hasonlót?
"just chillin killin"
Ha külsõt nem tettél fel, akkor igen... ha ugyanaz a nyomás, akkor tökmindegy a belsõ, placebo-hatásMa tetem be a michelin latex belsõt ...tekertem vagy 40 km...jól éreztem hogy puhább rugalmasabb kényelmesebb ?..(nyomás ugyanugy 3.5 bár )és minusz 160 g
"just chillin killin"
perszehogy van. ugyanaz a cucc, csak nagyobb felulet, es vastagabb.
Ja, kell valami strapabíró cérna, jól megvarrni, elkötni, aztán kívülbelül foltot rá. Nekem van futófelületen kivágott gumim is, azt is megfoltoztam, a mai napig használom. Nincs vele gond.
Dante és McGyver az ilyen oldalt kiszakadt gumikat össze szokta varrni valamilyen erõs, fonott zsinórral és belülre raknak egy nagy, külsõre való foltot.
Hátha idetéved valamelyik és elmondja a pontos technikát.
RAUH-Welt
B E G R I F F
motoros boltban lehet hamarabb talalsz olyan foltot
RAUH-Welt
B E G R I F F
Dante és McGyver az ilyen oldalt kiszakadt gumikat össze szokta varrni valamilyen erõs, fonott zsinórral és belülre raknak egy nagy, külsõre való foltot.
Hátha idetéved valamelyik és elmondja a pontos technikát.
Ha elballagnál egy bringaboltba és kérnél egy lecserélt, kopott gumit?
nekem van egy 0-ra kopott NN- em, csak nem a szomszédban vagyunk