nah en is kiprobaltam a latexet par kmig - gurulni gurul, es mintha tenyleg komfortosabb lenne. de az lehet azert van, mert fel nap alatt jobban leeresztett
nem gondoltam volna, de erezhetoen mashogy viselkedik ugyanaz a kulso latex belsovel
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
nah en is kiprobaltam a latexet par kmig - gurulni gurul, es mintha tenyleg komfortosabb lenne. de az lehet azert van, mert fel nap alatt jobban leeresztett
RAUH-Welt
B E G R I F F
a rr racing ralph - hatra szoktak rakni, mert jo kapaszkodogumi, es nagyon kicsi a gordulesi ellenallasa (talan a legkisebb a terepgumik kozott). en szerettem azt is, ha ket ilyen van rajta. saros terepen csuszossa valik - ezert jo vmi nagy tapadasu gumival kiegeszteni elol. a nn ilyen. a ron kevesbe, viszont konnyebb es kisebb a gordulesi ellenallasa. a defektallosaga is kicsi. szal van pro es kontra, nemtom melyik valna be.
2010-es, 2.1-es méretû NN/RR-t hol sikerült vásárolnod? Webshopokat nézegettem pár hete és csak 2008-ast találtam. Azt is csak elvétve... Üzletben csak 2 helyen jártam akkor, annyit mondtak, hogy még nem érkezett meg a 2010-es széria.
(Az az RR az Rocket Ron vagy Racing Ralph?)
Tegnap NN(elol)-RR(hatul) komboval mentem az eBike kupan. Nem fujtam fel kemenyre(pedig szokasom:D). Hat, a kanyarokban hihetetlen jo, meg felfele is nagyon jol tart. Viszont ha van egy kis sar az emelkedon, akkor a RR tisztessegesen kiporog(mondjuk ez a 426 grammjatol, meg az eleg alacsony mintajatol varhato volt). (2010-es modellek 2.1-es meretben). Meg vagyok veluk elegedve.
Tegnap NN(elol)-RR(hatul) komboval mentem az eBike kupan. Nem fujtam fel kemenyre(pedig szokasom:D). Hat, a kanyarokban hihetetlen jo, meg felfele is nagyon jol tart. Viszont ha van egy kis sar az emelkedon, akkor a RR tisztessegesen kiporog(mondjuk ez a 426 grammjatol, meg az eleg alacsony mintajatol varhato volt). (2010-es modellek 2.1-es meretben). Meg vagyok veluk elegedve.
ha meg latexezel + borotválsz is...megnyerted a versenyt
"just chillin killin"
ez a 9 mp milyen szõrhossz/sûrûség esetén érvényes?