ON Semmiho - CC-re vagy Maratonra? Csak mert maratonon ez kb egyáltalán nem számít, ellenben alattam 2 verseny alatt amortizálódott egy szett RRon EVO, a bütykök úgy efle leszakadt.
És sosem blokkfékezek. Mindettõl eltekintve nagyon jó gumi, de nem túl jó az ár/érték aránya.
Inkább maratonos felhasználás lesz. Idén mindössze 1 vagy 2 maratont terveztem meg egy Salzk.-Trophy-t, a többit meg még meglátom, mennyi idõm és fõleg erõm marad.

Szerencsére én sem fékezgetem a kereket állóra soha, szóval nálam elég sokáig jók a gumik.

Schwalbe-k egyszerûen már méregdrágák nekem (és úgy látom, nem vagyok egyedül), RRon EVO-n sem gondolkoztam, inkább a maximum 6-7e (nagyon-nagyon max. egyik gumi egye fene, lehet 8e Ft/db) áron valami jó alternatívát találni. Persze biztosan jó lenne 2.1-es NN-t elõre, hátul RacingRalph-ot venni, de iszonyú drága nekem 25-30e Ft két külsõre. Hát igen, ennyiért inkább veszek a merevfarúra az M442-es hajtómû helyett valami komolyabbat, és az legalább nem is lenne gumiból.

Szóval, nézegettem Maxxis Ignitort, WTB Wolverine-t és prowlert, Ritchey Z-max Performance-t, meg nem is tudom már hirtelen, még miket.