Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Paul Vitti, nekem is hamarabb ereszt le a hátsó Michelin Latex. Pedig nem lyukas.

Nagy a feneketek. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Paul Vitti, nekem is hamarabb ereszt le a hátsó Michelin Latex. Pedig nem lyukas.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
valahol voltak fuggetlen meresek konkret wattokkal: tenyleg kisebb a gordulesi ellenallas a latexnal. az mas kerdes, hogy ezt eszreveszi e vki :)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

ezért mit fogsz kapni a sok "fanatiktól" :)

már nem tudom szerkeszteni:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ha külsõt nem tettél fel, akkor igen... ha ugyanaz a nyomás, akkor tökmindegy a belsõ, placebo-hatás ;)
?

ezért mit fogsz kapni a sok "fanatiktól" :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Ha külsõt nem tettél fel, akkor igen... ha ugyanaz a nyomás, akkor tökmindegy a belsõ, placebo-hatás ;)
Egyébként én is ilyennel megyek, az a furcsa, hogy a hátsó 2 nap alatt leereszt, az elsõ pedig 1 hét alatt csak 0.5 bart veszít. A hátsónál persze nem találok lyukat... bosszantó
Más is tapasztalt hasonlót?

Majd pár nap mulva megirom hogy ereszt vagy nem...ET: Hát nekem mintha mégis kényelmesebb lenne, a külsõ + nyomás is ugyanaz

"just chillin killin"

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Ma tetem be a michelin latex belsõt ...tekertem vagy 40 km...jól éreztem hogy puhább rugalmasabb kényelmesebb ?..(nyomás ugyanugy 3.5 bár )és minusz 160 g :)

Egyébként én is ilyennel megyek, az a furcsa, hogy a hátsó 2 nap alatt leereszt, az elsõ pedig 1 hét alatt csak 0.5 bart veszít. A hátsónál persze nem találok lyukat... bosszantó
Más is tapasztalt hasonlót?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Ma tetem be a michelin latex belsõt ...tekertem vagy 40 km...jól éreztem hogy puhább rugalmasabb kényelmesebb ?..(nyomás ugyanugy 3.5 bár )és minusz 160 g :)

"just chillin killin"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha a 28-as alatt a standard országúti méretet érted, akkor az 622, tehát minimális az eltérés.

zSoc

zSoc

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy ezeréves félverseny csepel országútim, 32-630-as abronccsal. Kérdésem, hogy lehet cserélni /beleférne a vázba/elérné-e a fék egy 28"os gumit. A mostaninak elég gyenge az abroncsa, és alig létezik rá gumi. Bocsi, hogy ideírok, de nemtaláltam jobb témát:S.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

perszehogy van. ugyanaz a cucc, csak nagyobb felulet, es vastagabb.

es hogy kell kerni? kulsohoz valo folt? letezik amugy olyan is, hogy szovetes gumilap - abbol is ki lehetne szedni egy dbot, de fingom nincs, hogy hol lehet ilyet beszerezni. cipokellekesnel nincs :)

Ja, kell valami strapabíró cérna, jól megvarrni, elkötni, aztán kívülbelül foltot rá. Nekem van futófelületen kivágott gumim is, azt is megfoltoztam, a mai napig használom. Nincs vele gond.

ezt mar beneztem, mert a kivulrol a foltot gyanitom semmivel nem szedem le :( ilyen esetben jo szimpla belsore valo?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Dante és McGyver az ilyen oldalt kiszakadt gumikat össze szokta varrni valamilyen erõs, fonott zsinórral és belülre raknak egy nagy, külsõre való foltot.
Hátha idetéved valamelyik és elmondja a pontos technikát.

Ja, kell valami strapabíró cérna, jól megvarrni, elkötni, aztán kívülbelül foltot rá. Nekem van futófelületen kivágott gumim is, azt is megfoltoztam, a mai napig használom. Nincs vele gond.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
perszehogy van. ugyanaz a cucc, csak nagyobb felulet, es vastagabb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

motoros boltban lehet hamarabb talalsz olyan foltot

van direkt ilyen folt? a belsos nyulik (kivulre azert tettem egy ilyet is).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
motoros boltban lehet hamarabb talalsz olyan foltot
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Dante és McGyver az ilyen oldalt kiszakadt gumikat össze szokta varrni valamilyen erõs, fonott zsinórral és belülre raknak egy nagy, külsõre való foltot.

nekem csak folt kellene :) olyat nem talaltam egyelore.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nekem sztem van 0-ra kopott külsõm, kérdés, hogy lesz-e még valóban használható külsõ az így gányolt cuccból, és lehet-e majd többre használni, mint boltba járásra. Esetleg elviheted gumishoz megkérdezni, hogy az tud-e rá valami okosat mondani.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Ha elballagnál egy bringaboltba és kérnél egy lecserélt, kopott gumit?

ez parszor mar megtortent, sehol sem talaltam olyan gumit, aminek nagy sima oldalfala van. amivel probalkoztam, az pedig keves volt (2cm szeles csikot tudtam kb vagni), kinyomta pupban :(

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nekem van egy 0-ra kopott NN- em, csak nem a szomszédban vagyunk :)

irok pu :)

ilyen schwalbes balloon bikeot hasznalt vki? a gumikra ertem persze - varosi cirkalasra.