UST Racing Ralph ill. Rocket Ron milyen súlyban van?(2.1)
Múlt héten mértük a Speed-Wayben a Racing Ralhpot UST ben 698g volt.
UST Racing Ralph ill. Rocket Ron milyen súlyban van?(2.1)
kint voltak az xpon is. de igazából sztem ez csak vmi kiegészítõ tevékenység nrkik. asszem még egy termékuk volt(van) abból meg nem lehet céget fenntartani.
jah, squezzy - energia izék.
meg van egy másik termék is, amibõl megélnek, volkswagennek hívnak
Lukinak csináltak egy csapatot, egy kft van mögötte. anno úgy robbant be a köztudatba, mint az elsõ kereskedelmi csapat magyarországon.
A sebesség mindent megold.
jah, squezzy - energia izék.kint voltak az xpon is. de igazából sztem ez csak vmi kiegészítõ tevékenység nrkik. asszem még egy termékuk volt(van) abból meg nem lehet céget fenntartani.
Lukinak csináltak egy csapatot, egy kft van mögötte. anno úgy robbant be a köztudatba, mint az elsõ kereskedelmi csapat magyarországon.Én is megtaláltam a honlapot, de még életemben nem hallottam a cégrõl. Szóval ez egy létezõ nagyker...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Én is megtaláltam a honlapot, de még életemben nem hallottam a cégrõl. Szóval ez egy létezõ nagyker...
Lukiék (LTV)
A sebesség mindent megold.
Lukiék (LTV)Ki forgalmazza itthon a joe's no flats lötyit?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ki forgalmazza itthon a joe's no flats lötyit?
Köszönöm a válaszokat..utána nézek azoknak is amiket küldtetek és tetszés szerint eldöntöm:)
Üdv,Péter
Ezzel alaposan mellé lõttél.ill azt az apro, amde nem tul elhanyagolhato szempontot se felejtsuk mar el, hogy a kinti bolt elvileg a kinti koltsegszinthez van igazitva, az itteni meg az itthonihoz... ha melleteszem a kinti es az itteni fizetest (arerzekenyseg oka), inkabb csak sirni lenne kedvem, nem bringara kolteni. ha a kinti kollega a havi fizetesenek tobbszoroset koltene cangara, annyiert tuti kinyaljak a segget, es nem lesajnalva mehet kulfoldre vasarolni. persze az itthoni korulmenyek az itteni bringaboltokat ugyanugy sujtjak, de az egesz akkor sem kerek: nehany hazai disztibucio egyszeruen szanalmas es lehuzo.
Helló
Igazából olyan gumit keresek amilyen nincs..ugye az igények..úgy lehetne jellemezni amit keresek,hogy aszfalton is tekerek viszonylag sokat ezért kell alacsony gördülékenységi,de mivel céljaim között van 1-2 környékbeli "maraton" verseny terepen így tehát valami terepesebb kell,viszont itt az erdei utak inkább agyagosak emiatt kemények(mert ugye esõben nem mennék be inkább)viszont sok kaptató van illetve lejtõ amin azért nem kellene gyökkettõvel suhanni:Dezért gondoltam olyan típusra amin középen alacsonyabbak a bütykök az oldalsóin meg tud kapaszkodni,plusz a súly sem mellékes...crossride kerékszettem van és innen tudok könnyebben faragni a gördülõ tömegbõl,ezért kell könnyebb gumi
õsszel a mátrában is fogok bringázni és költségvetésem szûkösen van erre a nyárra,szóval nem szeretnék sokszor költeni sokezreket gumira...és jó gumit drágán adnak el..de kétségkívül terepre szánt gumit keresek (elsõ önállóan vásárolt gumim egy larsen tt,valami hasonlóra vágyok csak picivel jobb tapadás mellett mert ez..huhh,volt már meglepi)
tipikus mindenes gumi kellene:)
üdv,Péter
"just chillin killin"
RAUH-Welt
B E G R I F F