nekem eddig 800km körül van benne 60% aszfaltal 38%terep 2% sár és a hátsón érzõdik jobban,hogy kopott az elsõ még szinte tökéletes..látszik rajta a kopás de nem vészes..viszont a hátsó

üdv
RAUH-Welt
B E G R I F F
Joe féle folyadék van benne? Nekem azt tanácsolták, hogy a szelep 12 óránál legyen leengedés közben. A problémára sajna megoldás nem jut eszembe, talán az okosabbak.
ha mm-ben szeretném tudni, hogy mennyi 1,75", akkor OK, de a terepre való felnimre, amire 25-37mm széles gumit javasolnak nyilván hamis az a konklúzió, hogy egy 1,75 colos (44,5mm) gumi túl széles lenne. Vagy akkor ez a Georg Boeger féle táblázat nem stimmel és nem a felni belsõ, hanem a külsõ szélessége számít. Ha így nézzük, a táblázat 44-57mm széles gumit ajánl, amit a 17,5-ös pont el is ér alulról.
A sebesség mindent megold.
sziasztok,
aszfaltra vennék 26" keskeny gumit. A felnim (MACH1 MX) mûszaki leírásában 25mm külsõ szélesség és 17C (gondolom, 17mm) belsõ szélesség van. Van egy gyakran linkelt táblázatom, ahol a 17mm-es belsõ felnimérethez 25-37mm széles gumit javasolnak. A problémám az, hogy nem tudom, hogy pl. egy 1.75-ös külsõ hány mm széles. Van valakinek valamilyen táblázata, szorzószáma vagy képlete erre?
köszönöm szépen
keresd meg Lukit, aztán kérdezd meg, hogy legközelebb melyik versenyen lesz ott, aztán hozass vele vagy vedd meg az ltv webshopban
/én megyek hétvégén pécs kupára/
keresd meg Lukit, aztán kérdezd meg, hogy legközelebb melyik versenyen lesz ott, aztán hozass vele vagy vedd meg az ltv webshopbanSzóval ha szólok a boltosomnak, hogy szerezzen tõlük akkor nagy valószínûséggel nem fog tudni nekem hozni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Holnap utánajárok. Az egyik boltos úgyis akar löttyöt árulni, majd meggyõzõm, hogy ezt árulja, úgyis ez a legjobb.de nagy valószínûséggel fog tudni hozni (ha akar)
és mondom a tyúkbeles topikban írta vki hogy már a cseke is tolja
Szóval ha szólok a boltosomnak, hogy szerezzen tõlük akkor nagy valószínûséggel nem fog tudni nekem hozni.
nekem a 2,25-ös volt 685Múlt héten mértük a Speed-Wayben a Racing Ralhpot UST ben 698g volt.
UST Racing Ralph ill. Rocket Ron milyen súlyban van?(2.1)