Milyen széles és magas a Mud (azt látom hogy 1,7es, de valós értékekre lennék kíváncsi)?
Hazaérek lemérem neked, de kb reális az 1.7.
Milyen széles és magas a Mud (azt látom hogy 1,7es, de valós értékekre lennék kíváncsi)?
crosscangamon volt nekem is 47es - nem volt konnyu gyorsitani, viszont az egy konnyebb canga volt (ez lecsupaszitva is majd 14kg, es rovidebbnek tunik a hajtokar)
azert gondoltam erre a megoldasra, mert eleg szeles a felni es a 35os nagyon hurkagyurka rajta. a sarvedot mar lebontottam rola, csak aszfalton hasznalom varosi rohangalasra.
Én 47 milis contit próbáltam, de egyrészt akkora kerékhez már az is túlzás, másrészt ha merevvillás a paripa akkor mindenképpen nézd meg, hogy elfér-e ekkora gumi a villanyak alatt, másrészt elfér-e a sárvédõ.
Igen, én ezt a rendszert használom. Felrakni gyerekjáték, felfújni gyerekjáték, eleresztés nem volt. Nekem két kerékszetten van Barro Mtn és Mud, s remélhetõleg lassan felrakhatok hátulra egy Race verziót - ezzel minden idõjárási helyzetre le vagyok fedve. A súlyak +/- 10 gramm szórással megfelelnek a gyári oldalon megadottaknak. én 50 ml tejjel használom, s február óta tünetmentesek, de azért majd öntök még bele egy keveset a maratonok elõtt.
A sebesség mindent megold.
Normál felni-normál külsõ kombó lesz. Durva menet lesz az összerakása, mert a Racing Ralph szerintem orrán-száján tolni fogja ki a latexet. A Nobby Nic-hez nagyobb reményeket fûzök.
nekem montiban volt elol 2.3-as hatul 2.0-as, kenyelmes meg minden, de dog lassu volt vele a bringa.
A Geax TNT külsõivel van valakinek tapasztalata?
RAUH-Welt
B E G R I F F
valaki probalt varosban schwalbe big apple gumit? 28asra kellene egy merevvazas trekkingre. az 50esre gondoltam, az is malomko sulyu (900g)
Rendeltem Joe's átalakító szettet.
Normál felni-normál külsõ kombó lesz. Durva menet lesz az összerakása, mert a Racing Ralph szerintem orrán-száján tolni fogja ki a latexet. A Nobby Nic-hez nagyobb reményeket fûzök.
A latexet egyébként külsõcserénél milyen mértékben lehet áttölteni? Ami nem ragadt rá a külsõre, az mind átmehet az új külsõbe? Egyébként ha egyszer betömi az oldalfalat rendesen a latex, akkor onnantól már nincs gond a "szita" oldalfalú külsõnél sem. Jól gondolom?
Sziasztok!
Maxxis Medusa 2,1-et milyen nyomáson használjam a cca.70 kilómhoz?
Köszi
4. aszfalt hát az van. Gördülési ellenállása 2.7-baron 1.85"-os kb annyi lehet mint a ritchey z max 2.1 -es 1.0 baron aszfalton egyszerûen képtelen voltam utolérni az elõttem menõt (50m) akire addig folyamatosan jöttem fel pedig már a tüdõm kiköptem.
Hogyne lenne, gondolj már bele, elnyíródik, kidörzsölõdik, s a nyomástól a belsõ is kiszakadhat. Van mûanyag betét minden értelmesebb felnihez, amivel ez könnyen átalakítható - ha nincs ilyened, ugorj be egy bringaboltba, biztosan adnak. A jobb prests szelepes belsõkhöz is adnak egy kics csövet, ami ezt a célt szolgálja.
Presta szelepes belsõnek lesz valami baja ha autószelephez kitalált (nagyobb furatu) felnivel használom? Van valakinek ilyen tapasztalata?
Esetleg elcsúszik, elnyíródik, vagy mittudomén...