javasolni pedig a race kinget javasolom, könnyû, jól gurul, de megállja a helyét még a terepen is. Vagy a szilvási marcin a sárban, ha más nincsen

én országuti gumit próbáltam meg belülrõl megfoltozni, de nem jött össze, mindíg kinyílt
Én ha csak belülrõl foltozom, stabilan nyílik szét, ezért meg is kellett varrnom, de a cérna nem akarom, hogy ripityára menjen pár kavicstól.
Sziasztok!
Valami azt súgja, hogy Crosskovácsira sárgumikkal kéne menni.
Ez (Hutchinson Bulldog: http://ebike.hu/imag...0b479ee1042.jpg) mennyire alkalmas sárra?
Jelenleg ilyen van fent hátul, ha nem muszáj, nem cserélném, csak az elsõt...
Ha nem, tudnátok ajánlani néhány alternatívát sárra?
Köszi!
Futófelületen, és csak belülrõl kapott foltot, ezt az elõzõben elfelejtettem írni.
Amikor nekem üveg szilánk szétvágta NN UST-t sima tipp-top folt belülrõl és csókolom, semmibajom nem volt utána vele pedig haláláig használtam.
Bringázás alkalmával valami 3 tû szélességû helyen átszúrta a gumimat...
Szóval, igen, én, a szétvágott külsõ kókányolás önjelölt nagymestere, mégiscsak segítségért folyamodom.
Szinte minden esetben meg tudtam oldani varrás + 2 folt kombóval, ellenben most kicsit a mintás résznél van a vágás, ellenben tökéletesen varrható. Egyelõre bevágtam oda egy foltot, s belegóztam a bütykök közé, hogy a varrást megvédje, de stabilabb megoldást szeretnék. Hogyan lehet "folyékony gumit" rávulkanizálni? Autós gumijavító tud esetleg segíteni? Vagy maradjon ez a megoldás, végül is, 3 lépcsõ is van, csak kibír egy Crosskovácsit.
Jól gondolom, hogy a defektmentesítõs belsõt úgy érdemes leengedni, hogy a szelep felül van?
Már leírtuk párszor, hogy hogyan kell ilyet javítani. Folt a két oldalára, ha lehet belülre KÉK cementragasztásút (tubeless-re van ilyen, az nem nyúlik), s a folt elõtt varrd össze. Én biztosan megerõsíteném. Ha futófelület, akkor kuka.