Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem hiszem h akkor hátránya lesz a Fast Trak-nek, lehet mintája többet ad...meg nincsenek akkora oldalsó bütykei...:)

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

az az érték amit elég nagy tûréshatárral kezelnek a gyártók

tegyél mellé egy 2,0-ás speci adrenalint, az kb 2,25-ös, de abból is a ballonosabb, meg vmi 2,2-es contit azok meg általában épp csak elmennek 2,0-ásnak.

A lényeg az az, hogy sajnos vékonyabb lett, mint amire számítottam. Így jártam, nem néztem meg elõtte. Na de majd kiderül mit tud (mit tudok vele)...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
az az érték amit elég nagy tûréshatárral kezelnek a gyártók

tegyél mellé egy 2,0-ás speci adrenalint, az kb 2,25-ös, de abból is a ballonosabb, meg vmi 2,2-es contit azok meg általában épp csak elmennek 2,0-ásnak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Feltöltött kép
1.95-ös wtb wolverine és 2.0-ás speci fast trak (+még az 1.95-ös exiwolftól is vékonyabb)
Hogy is van ez a számozás? :confused: kissé nagy a szélességbeli különbség.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2,1-2,25 gumikat keress maximum, bár nem mondtad mi a cél.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kricsesz

kricsesz

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Gyári Merida Matts Sport 100asom van (Mike alkatrészes) és az lenne a kérdésem, hogy maximum milyen széles köpenyt tehetek bele, és, hogy Maxxis Larsen TT és Holy Roller bele megy-e szerintetek?

Elõre is köszönöm szépen!

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás

race kingel szemezgetek de keveslem a profil magasságát terepre,abban kicsit kételkedem mert azért alföldi vagyok aztán erre igen nagy homok van meg azért jó erdei ösvény is akad tehát valami biztató?

Ne ilyedj meg a Race profilmagasságától az egy kiváló gumi.2.2-es protectet használok egy éve kemény terepeken de nem volt gondom vele.Jászberény Hajta 80 telj túrán nyakig érõ homokban bringáztam vele.Szilváson sár volt ott is elment.Száraz köves gyökeres terep a Mátrában,talán erre a legjobb.Aszfalton nem vészesen kopik de ez meg stílusfüggõ.Amit nem szeret az a vizes nyálkás terep.

ZIL

ZIL

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Helló! Kreatív felhasználásra keresek kb 2,3-2,5-ös névleges vastagságú belsõ gumit. Nem baj, ha sérült, csak legyen benne épp szakasz.

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Az az 1db magányos exiwolf is új, de úgy tûnik hogy félreteszem és benevezek egy pár wolverine race-re, nem variálom össze õket. A súlya is tûrhetõ: 1.95-ös 500g. Bár így borul az alapkoncepció, hogy minél olcsóbban megússzam :D de hát itt a jó idõ, nem sajnálom magamtól.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
én mondjuk elõre tenném a szélesebbet és az újabbat....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem elõl hátul race 2.2es van relative azonban inkább 2.1es szerintem teljesen jó elõl, hátul jó az iránytartása és a kapaszkodása is szerintem 2.1-t vegyél aztán ha tetszik majd veszel elõre is (elég ballonos egyébként).
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

A volverine igazi mindenes gumi aszfalton 5ös murván 4es szikláson 4es kis sárban 4es nagy sárban 2es merem ajánlani én a tavasszal nyertem egy párat sokat használom jó szívvel merem ajánlani

Értem, akkor ez lesz, 2.1-esben van.(egyébként csak a Comp változat). Milyen széleset használsz? Hátra nyerõ lenne szerinted? (a relatíve vékony 1.95-ös exiwolf mellé)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Költséghatékony megoldás gyanánt: maradt most egy 1.95-ös wtb exiwolf-om (eddig ilyen volt elõl-hátul), úgy gondoltam ezt felraknám elõre, hátra pedig egy 2.1-es wtb wolverine-t... Szerintetek ez életképes megoldás lenne, vagy nézzek inkább valami mást?
Hátra érdemesebb a szélesebbet rakni nem? Illetve, hogy mintázatügyileg jó lenne-e a párosítás...?
Tapasztalatokat hiú remény lenne várnom, de minden építõjellegû hozzászólást szívesen fogadok :D (elsõsorban földúton, erdei aszfalton használnám,
leginkább száraz körülmények között)

A volverine igazi mindenes gumi aszfalton 5ös murván 4es szikláson 4es kis sárban 4es nagy sárban 2es merem ajánlani én a tavasszal nyertem egy párat sokat használom jó szívvel merem ajánlani
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Költséghatékony megoldás gyanánt: maradt most egy 1.95-ös wtb exiwolf-om (eddig ilyen volt elõl-hátul), úgy gondoltam ezt felraknám elõre, hátra pedig egy 2.1-es wtb wolverine-t... Szerintetek ez életképes megoldás lenne, vagy nézzek inkább valami mást?
Hátra érdemesebb a szélesebbet rakni nem? Illetve, hogy mintázatügyileg jó lenne-e a párosítás...?
Tapasztalatokat hiú remény lenne várnom, de minden építõjellegû hozzászólást szívesen fogadok :D (elsõsorban földúton, erdei aszfalton használnám, leginkább száraz körülmények között)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

richey z-max evolution pro és comp közt mi a különbség súlyon kívül?

Ha jól emlékezem, a pro hajtogatható és könnyebb valamivel, a comp drótperemes.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szerintem csak a súly, a Ritchey honlapján WCS-hez ír más anyagösszetételt. Nekem van 1.9 WCS most barátnõm használja, a beton zabálja, olyan lágy keverék.

tigerboot

tigerboot

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
a 2.2 Race King hibátlan homokra
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tigerboot

tigerboot

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
race kingel szemezgetek de keveslem a profil magasságát terepre,abban kicsit kételkedem mert azért alföldi vagyok aztán erre igen nagy homok van meg azért jó erdei ösvény is akad tehát valami biztató?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
race king nekem is bevált szilváson,igaz,a hátsó gumit kukázni kell,mert valami végig hasította...