Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
29"-es kerékméretnél meg pláne nem látom értelmét NN-nek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

BBF-en nekem sem tûnt fel, hogy kitakarítatlan lenne a pálya.

Mert már annyian mentek végig elõttetek a pályán, hogy kitisztult a nyom. :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szerintem,bár a Vredesteint nem is merem ,saját tapasztalatom azt mondja jobban jársz a Contival.Nekem bejött,bár én most 2.2-es protectet használok.

Jó a logikád, azért ajánlod az egyiket, mert a másikat nem ismered. :D Mindenki eldöntheti ez alapján, hogy ez így mennyire helytálló.

A Vredestein-ek méretezése általában helyes, s elég jó gummák, nincs velük baj, ráadásul, bár nincs hivatalosan rájuk írva, mind "UST-ready" is. A Race King hátsóra biztonságosabb érzés, de ha technikás vagy, elõl is elmész vele. Persze nem gyök kettõ sebességet értek ezalatt, lassú tempónál minden jó elõre. Az RK alacsony tempónál hajlamos az eltömõdésre, s az elsõ keréknél nem mindig vicces.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Nem rossz, de ott a Noby jobb elõl, ha Salzra akarod ott feltûnõen sokan mennek Nobyval a helyiek közül, talán nem véletlenül. BBF-en elõl Noby hátul Ralhp tökéletes volt, (a hátsó defektemet leszámítva) nekem fel sem tûnt amire sokan panaszkodnak a takarítatlan pályára és némileg hasonlított a kinti talajra.

BBF-en nekem sem tûnt fel, hogy kitakarítatlan lenne a pálya. Elfelejtettem mondani, hogy ugye csak 29"-es gumikban gondolkodom. Kint pár helyen már kapható elvileg a 29×2,25-ös Nobby Nic, de létezik már Rocket Ron is, csak nem éppen olcsón...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Mindenre sajnos nem jó egyik gumi sem. :( Szerintem minimum három kikötéstõl kellene megszabadulnod, hogy bírjunk ajánlani egy jó külsõt... Hány kili amíg kiérsz terepre?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
kár ezt túlparázni, a jelek szerint általában nem a gumi a leggyengébb láncszem :)

Rendeltet

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Össztelós Cube AMS Pro-hoz keresek olyan külsõt, ami jól bírja a köves, sziklás terepet és nem zabálja fel az aszfalt sem, amíg kiérek a városból. A mostani idõjárás tükrében az sem árt, ha a sarat is jól viseli. Fõképpen edzõkülsõnek kellene, de egy-egy kövesebb versenyre is felkerülne, szóval a tömege sem utolsó... de azért nem zavar néhány gramm.

salyiferi

salyiferi

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás

Helló

Vredestein Tiger Claw 26x2.0 mennyire lenne hasonló méretben mint az 1,9 Maxxis Larsen TT?
ha nem kisebb,akkor már jó!
köszönöm!:)

üdv,Péter

Volna még egy kérdésem, conti race king 2.0 lenne jobb hátul vagy az elõbb említettet tiger claw?
Illetve jobban járnék-e 2 darab race king-el mint az elõbbi kombinációban használva?

Szerintem,bár a Vredesteint nem is merem ,saját tapasztalatom azt mondja jobban jársz a Contival.Nekem bejött,bár én most 2.2-es protectet használok.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Sotterre mennyire jó választás a 2,25ös Schwalbe RacingRalph Evo? Vajon jobban gurul, mint a nem supersonic conti raceking 2,2es méretben?

Szerintem valamivel jobban. Én nem éreztem vele bizonytalannak a bringát, esõs körülmények között mérhettem másokhoz és mivel elõzgettem, és halálfélelmem sem volt, így nyugodtan sorolom a jó kategóriába.

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Helló

Vredestein Tiger Claw 26x2.0 mennyire lenne hasonló méretben mint az 1,9 Maxxis Larsen TT?
ha nem kisebb,akkor már jó!
köszönöm!:)

üdv,Péter

Volna még egy kérdésem, conti race king 2.0 lenne jobb hátul vagy az elõbb említettet tiger claw?
Illetve jobban járnék-e 2 darab race king-el mint az elõbbi kombinációban használva?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Sotterre mennyire jó választás a 2,25ös Schwalbe RacingRalph Evo? Vajon jobban gurul, mint a nem supersonic conti raceking 2,2es méretben?

Nem rossz, de ott a Noby jobb elõl, ha Salzra akarod ott feltûnõen sokan mennek Nobyval a helyiek közül, talán nem véletlenül. BBF-en elõl Noby hátul Ralhp tökéletes volt, (a hátsó defektemet leszámítva) nekem fel sem tûnt amire sokan panaszkodnak a takarítatlan pályára és némileg hasonlított a kinti talajra.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
@Tamoo,
Michelin 2010 es gumikut után érdemes nézni. Schwalbe, Conti, maxxis után egy komoly méret és o.k suly/árban.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Pár hete/hónapja volt szó szingo gumiról, hogy elég drága, stb.

Ma voltam a dekába, és van vittoria 220 tpi szingó, párban 5200 ft körüli áron.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás

más, latexhívõk , vagy bárki :)
latex belsõ létezik -setleg itthon beszerezhetve - trekkingbe való (vagy29-es) méretben ?
(vagy szarjak a feliratra és felfújva elég nagy a virsli is ? :))
kösz

Szarj a feliratra, más is használja 29hez.
Marci

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
minek 5 bar-ra fujni egy terepgumit? az már sztem a javasolt érték felett van

tigerboot

tigerboot

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
ricsi meg a swábli egész jól meg van adva a méretük meg 5 baros nyomáson se nagyon nyúlnak nem mint 1 kenda 5 baron már nem fért be a vázba amúgy meg simán

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

a speci gumik a szélesebb/ballonosabb fajtából vannak

a contik meg többnyire jóal kisebbek mint névleges, szal az igasság a sváblinál van :)

más, latexhívõk , vagy bárki :)

latex belsõ létezik -setleg itthon beszerezhetve - trekkingbe való (vagy29-es) méretben ?
(vagy szarjak a feliratra és felfújva elég nagy a virsli is ? :))

kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a speci gumik a szélesebb/ballonosabb fajtából vannak

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Tamoo

Tamoo

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

nem hiszem h akkor hátránya lesz a Fast Trak-nek, lehet mintája többet ad...meg nincsenek akkora oldalsó bütykei...:)

õõõõõ a fast trak nem az enyém, enyém az a vékony wolverine :D