Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ne fúrd szét, nagy baromság. Minden értelmesebb gyári kereket azzal szerelnék, kíváncsi lennék, egy CrossMAX SL-nek is ilyen nagy hévvel esnétek-e fúróval...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nekem 400 grammos DT Swiss van felfúrva autoszelepesre (gyûlölöm a prestát, a világból ki lehet kergetni vele...) és mûködik gond nélkül.

akkor asszem megis csak ez lesz a legegyszerubb, nem akarom kidobalni a mostani gumikat. szimplan 8assal kell nekimenni kezi furoval? nem fogja szetroncsolni a peremet?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
beszéltem a bolttal, mégis 2,2-es lesz a race king, és a telefonáló állítása szerint semmilyen minõségi problémával nem küszködik, ja és holnap hozzák

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

en tavaly 7e penzert vettem kintrol a nnet, es dobozos volt.

latex temaban? a hazai disztrib hoz egyaltalan be az orszagba szingoszelepeset? fura, hogy mennyire nem latni.
a 420gos felnit is gond nelkul fel lehet furni?

Nekem 400 grammos DT Swiss van felfúrva autoszelepesre (gyûlölöm a prestát, a világból ki lehet kergetni vele...) és mûködik gond nélkül.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
kicsit fura ez a schwalbe "betörtekrakrárba" dolog.

Tolvaj
mint elszánt, alaptomos betörö elemelek pl. 1000 gumit.
unalmamból nekiállok vonalkódot reszelni (ami, schwalbe szerint olyan nehezen megy le, hogy még az oldalfalat is tönkreteszi)

Schwalbe

mivel elloptak sok gumit...stb. nemjókat, megreszelték öket....csak a vonalkódosokra tudunk garanciát vállalni ;)
Szóval a szakadós Triple bütyköket nem kell többé reklamálni, mert azon nincs vonalkód.

na megyek maxxist szerelni meg bicózni.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
en tavaly 7e penzert vettem kintrol a nnet, es dobozos volt.

latex temaban? a hazai disztrib hoz egyaltalan be az orszagba szingoszelepeset? fura, hogy mennyire nem latni.
a 420gos felnit is gond nelkul fel lehet furni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem van. azok is garisak természetesen. 2009 január óta gyártott gumiban kell legyen.
ami miatt ez fontos, hogy nyilván valaki(k) megpattintottak pár "B" minõségû gumit a gyárból, ezeket üldözi a gyártó. õk nem Continental.... fontos a minõség.

ami az OEM gumit webshopban áruló nyugati cégeket illeti: a legtöbb gyártó szembesül ezzel a problémával, túl sok mindent nem tud a gyártó mit tenni ellene, nem állhat ott a szerelõ sor mellett, hogy márpedig minden tételt le kell szerelni amit megvettél - nagyon sok tényezõ miatt maradhat a nyakadon cucc, amitõl meg kell szabadulni. namost ha a gyártó nem SRAM [aki úgy hirlik visszavesz mindent], hanem valaki más, akkor nincs más hátra mint elõre, eladni valahol lehetõleg gyorsan, emiatt occon. persze vannak olyan tehetségesek is mint a Villier, akik fûnek fának vadvirágnak árulnak mindent, amit csak be tudnak szerezni, marginális haszonnal - kis lóvé is lóvé elven

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

igen a schwalbe vonalkódozza a külsõket, csak az garis, amiben van kód (és amugy dobozos csomagolású lenne, tehát a drótos landcruiserben ne keresd a kódot, mert csak a hajtogatós külsõk dobozosak.)
amibõl kimarják, az nem garis.

csak kiváncsiságból, az oem hajtogatósban van vonalkód ? :)
-gyanítom a kinti webshopok jóárú külsõi sem dobozos verziók-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen a schwalbe vonalkódozza a külsõket, csak az garis, amiben van kód (és amugy dobozos csomagolású lenne, tehát a drótos landcruiserben ne keresd a kódot, mert csak a hajtogatós külsõk dobozosak.)
amibõl kimarják, az nem garis.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Schwalbe
selejt gumák kerültek ott is piacra ( hogyis?)

A gumi belsejéröl eltávolitották a vonalkódot, nincs gari stb.

Schwalbe - Professional Bikes Tires

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

a presztizs alatt a márka presztizsét értjük.
ha fost árulok, elõbb-utóbb rajtam marad, hogy fos vagyok.
plusz senki nem veszi meg a drága gumikat, ergo elöbb-utóbb üzletileg is ráb*szok.

azt is eltudom képzelni, hogy a b -és gumin ugyanakkora árrése van, csak éppen többet ad el belõle, mint a simábõl, és ha nem átver, meg sumákol, akkor nem szart árul, hanem lehet kapni nála értékcsökkent gumit is

Tamáska

ezért írtam, hogy akkor az nem szép dolog, sõt....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nálunk a boltos szó nélkül cseréli a b-és gumit, ha üt, vagy hasonló

szóval a rizikó elég kevés, viszont sokat lehet spórolni

szerintem ebbõl nem kell presztizs kérdést csinálni, van egy lehetõség, amivel spórolhatsz, ráadásul olyan gumit veszel meg amit max elégetnének, és utána koromként beszívnád - régebben minden nagyobb ruha márkának volt itthon is irregular boltja

ez egy értelmes döntés, a gáz inkább ott keresendõ, ha nem szólnak, hogy b-és a gumi és figyelj arra, hogy esetleg nem jó, és ebben az esetben hozd is vissza iziben

szerintem a te boltosod az 1 a 10bol. a tobbi meg sunyit es ha visszamesz hogy hello ez nem fajin, akkor szettarja a kezet es sajnos nem tud segiteni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hol lehet szingos michelin latexbelsot venni? elegge megszerettem, de a felnit megsem furnam fel, ha nem kell.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

szerintem ebbõl nem kell presztizs kérdést csinálni, van egy lehetõség, amivel spórolhatsz, ráadásul olyan gumit veszel meg amit max elégetnének, és utána koromként beszívnád - régebben minden nagyobb ruha márkának volt itthon is irregular boltja

ez egy értelmes döntés, a gáz inkább ott keresendõ, ha nem szólnak, hogy b-és a gumi és figyelj arra, hogy esetleg nem jó, és ebben az esetben hozd is vissza iziben

a presztizs alatt a márka presztizsét értjük.
ha fost árulok, elõbb-utóbb rajtam marad, hogy fos vagyok.
plusz senki nem veszi meg a drága gumikat, ergo elöbb-utóbb üzletileg is ráb*szok.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ki kell jönni a Salzra és Ritchey WCS-t venni 20-29€-t ahogy én is tettem
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
soha sehol nem fogjak rairni hogy masodosztaly, mivel az tamadasi felulet.

nyugatabbra nem is nagyon arulnak ilyet, mert itt tobbet szamit a presztizs mint a gyors profit. a boltos nem egeti magat azzal hogy selejtes termeket arul learazva. ezert a review-ban mindig a teljes aron megvett gumirol van szo.

de az arerzekeny magyar piacon sokan beleugranak hogy hopp 4ed aron veszek csucsmodellt. aztan persze lehet hogy semmi baja, es akkor minden oke, de ha megis akkor szopi van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Akkor most megint belefutottam valamibe, amit rajtam kívül mindenki tud.

Csakhogy ahonnan rendeltem, semmi nem utal arra, hogy másodosztályú. Sõt sehol sem írnak errõl semmit ahol még megtalálható a gumi. Meg azt sem hogy elsõosztályú. Sõt még a netes reviewekben sem találtam errõl semmit, ott általában jókat írnak róla, kivétel a vékony oldalfal okozta galibák.
Ha még a gumin sem lesz erre utaló jel (nem a hatalmas ütésre, elcseszett feliratra gondolok), akkor...
Ha nem lenne az a rossz szokásom, hogy védem a kereskedõket, mikor valaki itt a fórumon háborog, mert elnézte a dolgot és rossz cuccot rendelt, akkor még azt találnám mondani, hogy engem bizony megtévesztettek.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nincsenek csodák

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
amiket a maratonokon árulnak 5-6 ezerért/pár plusz mez az is másodosztályos széria lehet?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.