amúgy itt van geax
Geax Latex SV bels
Ha nincs zöld - michelin, akkor keress rózsaszín vittoria vagy geax latexet.
Mindkettõ; én Stan-t használok, s egy durrdefekttõl eltekintve, amikor másfél centis vágás lett a gumin, nem volt idén hiba. Párszor "fröcskölt", de mindig megfogta, s még rá se kellett pumpálni...
A nálunk beszerezhetetlen is érdekes, mivel a PB-ban a barátnõm éppen mostanában vett két undorítóan rózsaszín belsõt.Hívd fel õket, hátha van megoldás.
Mennyibe kerülne venni 2 szingós belsõt hozzá?
ellen példa:
volt nekem dt 6.1 felnim,ami gyárilag autószeleppel jött ki,meg sem kellett fúrni, az nélkül is elrepedt,utána is csak azért fúrtam meg mert nehezen jött ki a szelep,nem volt pénz másikra:)
Mavic 717 felni, az egyik küllõlyuknál elindult egy 2-3 mm-es repedés. Igaz-e az az állítás, hogy ha a kis repedés végére fúrok egy kis lyukat, ezzel megállítható a továbbrepedés ?
Vagy ez már biztosan kuka ?
Mai mérés:
Maxxis Larsen TT 1.9 LUST = 1 x 562 1 x 572gr.
Menettapasztalat még nincs.
no akkor most mi a konkluzio?
legtobben furnanak, es igyis ugyis a szelepnel fog szetmenni?
Ne fúrd szét, nagy baromság. Minden értelmesebb gyári kereket azzal szerelnék, kíváncsi lennék, egy CrossMAX SL-nek is ilyen nagy hévvel esnétek-e fúróval...
A sebesség mindent megold.
Ne fúrd szét, nagy baromság. Minden értelmesebb gyári kereket azzal szerelnék, kíváncsi lennék, egy CrossMAX SL-nek is ilyen nagy hévvel esnétek-e fúróval...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"