Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Továbbra sem értem, a Conti miért nem tesz mindent a "másodosztály" kiszorításáért, ez szerintem elég rossz reklám.

én 3 szett másodosztállyal spóroltam vagy 15 ezret, és ehhez képest semmi hátrányom nem volt

lehet csak szerencsém volt, de nekem mind csak esztétikai hibás volt, azt is keresni kellett

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Továbbra sem értem, a Conti miért nem tesz mindent a "másodosztály" kiszorításáért, ez szerintem elég rossz reklám.

majd ha a magyar piac akkora lesz. 15-17 K-ért mennyi fogyna a dobozosból ? 50 db évente ?
így meg megszabadulnak úgy a selejttõl hogy nem kell fizetniük érte. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ne ijesztgessétek már, legalább hadd próbálja ki. Az is lehet, hogy jó. Vagy nem annyira rossz.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
vagy szétdurran mint az egyik "túlsütött" széria mountain king....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha szerencséd van csak fejjel lefelé van a felirat rajta.
ha nincs, akkor ütni fog. vagy ereszti a levegõt. vagy lepattan a felnirõl. vagy fel se megy...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hajtogatosbol is van masodosztaly? azt hittem csak az olcsobb fajtakbol.

de mindenesetre ennyi penzert nem kell csodat varni, ha iradtlan nagyot fog utni pumpalas utan, akkor ne a felniben keresd a nyolcast...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

na rendeltem conti race king protection-t 2,0", hajtogatható

és a lényeg: 3500/darab áron

kiváncsi vagyok nincs-e valami trükk mert igen olcsónak tûnik

nem trükk, szokásos II osztály
és nincs belesütve, ne keresd

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
na rendeltem conti race king protection-t 2,0", hajtogatható

és a lényeg: 3500/darab áron

kiváncsi vagyok nincs-e valami trükk mert igen olcsónak tûnik

szerk: és tudod mivel jár a másodosztály?

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

mivel a dyno-mit az ignitor hátsó kerékre való párja volt, amig a maxxis úgy gondolta. mellesleg ajánlanám is figyelmébe itt a kollégának aki még csak egyforma e/h párost látott.

valamint az aktuális svábli fat albertet, de a klsszikok közül a panaracer dart-smoke párost, a mislennek is volt eltérõ mintáyatú párosa és ez utóbbi 2 több mint tiz éve úgyhogy nem annyir a új dolog
az eltérõ kombó. vagy a sokat emlegetett racing ralp - nobby nic megoldás, amivel nem egz csúcs xc- maraton gépet szerelnek gyárilag.

Ha "pofara" egyformat akarsz de megfelelo elso hatso mintazattal probald ki a Schwalbe Fat Albert-et neki van elso hatso pakban odavalo mintazattal. Namost nem kifejezetten oco, viszont nem hagy ott sehol. Double Deffense es Snake skin-el strapabiro es egy hartya vastagsagu schwalbe belsovel meg a sulya is elmegy.

Köszi nektek és mindenkinek aki segített a segítséget! Valószínû, hogy egy Schwalbe Fat Albert lesz vagy lehet Maxxis Dy No Myte!:)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

nézelõdtem kicsit conti edge, race king vagy racing ralph flaszter menyire lehet dönteni terep (erdei ösvény,murva és homok) profil mélység és HANG??

Szerintem a Speci Fast Trak normál tehát nem az LK (low-knob:alacsony mintázatú) a neked megfelelõ gumi, megadja azt a hangot is amire vágysz!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ja igen meg két Tour-ost aki tekeri a bringádat aszfalton:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

nézelõdtem kicsit conti edge, race king vagy racing ralph flaszter menyire lehet dönteni terep (erdei ösvény,murva és homok) profil mélység és HANG??

Ezekbõl az edge-nek van minimális zúgása, a másik kettõ úgy gurul kb. mint egy slick gumi. Ha zajt akarsz, akkor vegyél maxxis wetscream-et: http://www.ghybikes....cream_dh-39.jpg

tigerboot

tigerboot

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Ma gyönyörûségesen a Maxxis Ignitor hátsó gumim megadta magát... Gyönyörûen pár méterrel az általam feltételezett 'durranási helytõl' vettem észre hogy olyan érdekes hátul, na hát hátranéztem és láttam rögtön, hogy defekt. Kicsit mérges lettem, mivel alig 1hónaposak és féltettem a felnit is, ne legyen semmi baja (nem lett végül), plusz az út felétõl cipelhettem ölbe haza a bringám (szerencse hogy nem olyan nehéz:D). Na és a kérdésem az lenne, hogy szerintetek vegyek egy másik fajtát vagy vegyek újra Maxxis Ignitort? Elõl is ugyanez a gumi van az szerencsére nem durrant ki (bár nem mentem olyan durva terepen hogy mind a kettõ bemondja az unalmast), na és azon gondolkodok, hogy hogyha veszek hátulra másikat ami nem ez a fajta de elõl marad a mostani Maxxis nem fog-e kinézni hülyén vagy egyáltalán megéri-e venni másik fajtát (ha ez az Ignitor így 1 hó után szabvány szerint felfújva szinte kicsit köves terepen így kidurran)?

Ha "pofara" egyformat akarsz de megfelelo elso hatso mintazattal probald ki a Schwalbe Fat Albert-et neki van elso hatso pakban odavalo mintazattal. Namost nem kifejezetten oco, viszont nem hagy ott sehol. Double Deffense es Snake skin-el strapabiro es egy hartya vastagsagu schwalbe belsovel meg a sulya is elmegy.
Sp

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na én egy évig használtam hátul Maxxis dinomite-t ami majdnem ignitor csak egy nagyon kicsit tér el tõle.

mivel a dyno-mit az ignitor hátsó kerékre való párja volt, amig a maxxis úgy gondolta. mellesleg ajánlanám is figyelmébe itt a kollégának aki még csak egyforma e/h párost látott.

valamint az aktuális svábli fat albertet, de a klsszikok közül a panaracer dart-smoke párost, a mislennek is volt eltérõ mintáyatú párosa és ez utóbbi 2 több mint tiz éve úgyhogy nem annyir a új dolog
az eltérõ kombó. vagy a sokat emlegetett racing ralp - nobby nic megoldás, amivel nem egz csúcs xc- maraton gépet szerelnek gyárilag.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Mai mérés:
Maxxis Larsen TT 1.9 LUST = 1 x 562 1 x 572gr.

Menettapasztalat még nincs.

az elég jó súlyban van..

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
ez mindenben megfelel a követelményeknek :D

Feltöltött kép

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Érdekes szempont :D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

tigerboot

tigerboot

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
sziasztok terepgumit keresek ami jól tapad flaszteron legalább 2.1-es és jól búgjon eddig ritchey excavader prot használtam de azt már nem lehet kapni ha jól tudom