Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Jónak tûnik ez a Rubena is.. Kanyarban lehet döntögetni szépen? Neked mennyit bírt kb. kilométerben?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Üdv!

Slick gumi témában szeretnék tanácsot kérni.
Jórészt két város közt ingázok, és olyan gumira lenne szükségem, ami alacsony gördülési ellenállással bír, nem kopik gyorsan, és jól tapad.
A Schwalbe Kojak 2.0 és a Continental Sport Contact keltette fel az érdeklõdésem, de szívesen veszem a többiek javaslatát is.

Suhanc

Én használtam ilyen Rubenát. Olcsó és nem rossz. A SportContact azért jobb és ha találsz "B" kategóriásat még olcsó is.
Failure is always an option.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
esetleg city contact, talán kevésbé kopik, mint a sportcontact

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Üdv!

Slick gumi témában szeretnék tanácsot kérni.
Jórészt két város közt ingázok, és olyan gumira lenne szükségem, ami alacsony gördülési ellenállással bír, nem kopik gyorsan, és jól tapad.
A Schwalbe Kojak 2.0 és a Continental Sport Contact keltette fel az érdeklõdésem, de szívesen veszem a többiek javaslatát is.

Suhanc

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
probalt vki rron+rron es rron+rr parost is? melyik jobb?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

"Geax is the off-road division of the Vittoria Group, which draws its name from the legendary Vittoria brand..."

koszi - maradnek a michelinnel, az bevalt :) majd figyelek, hatha lesz valahol olcsobban. kinn nem draga (9-10eur), csak mire ide eljut, addigra lesz sok. nalunk meg szokasosan pofatlan ara van.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

vittoriara nem irnak tul jokat :) geaxnek nem olvastam utana

"Geax is the off-road division of the Vittoria Group, which draws its name from the legendary Vittoria brand..."
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Montifan ugy emlekszem, neked ajanlottam a Fat Albertet. Most van eleg jo aron itt Ugy latom nem double defense-es.
Sp

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

off: olvasva a hozzaszolok suly adatait indithatnank egy duci treninget :)))) persze az oregek azt allitjak, hogy 100 kilo alatt se malac se ferfi :))))

sry az offert

meg lehet nezni, hogy akik elol mennek, milyen testalkatu emberek :) 170-180cm, 60-70kg.

rocket ron hatulra maszoguminak is jobb, mint a racing ralph? vagy csak a sulya miatt teszik manapsag inkabb a meno cangakra?

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

mert a dt puhább anyagból van az hajlik

a mavic keményebb az reped (de azt nem kell furni mert gyárilag olyan )

:)

Ennek oromere en is atnezem a mavic 321-es felnijeimet. :/ kb 4 eve nyuzom, remelem birni fogja meg egy darabig.
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
off: olvasva a hozzaszolok suly adatait indithatnank egy duci treninget :)))) persze az oregek azt allitjak, hogy 100 kilo alatt se malac se ferfi :))))

sry az offert
Sp

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Üdv a klubban:D Tegnap cserélték az elsõ felnimet ugyanilyen baleset miatt (DT Swiss 4.2D). De nem repedt el sehol, pedig fel volt fúrva autóra :D

mert a dt puhább anyagból van az hajlik

a mavic keményebb az reped (de azt nem kell furni mert gyárilag olyan )

:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
arn,
csináld nyugodtan sztem is.:) hat éve megyek fúrt felnivel, semmi gond. és mindig 100 kiló felett voltam bõven.

mondjuk ez off, mert gumitopik...

Izomtéridõninja-geológus!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Biketigger, Maggi, Epyc ti nyertetek :))) en kb 105 kiloval hajtottam meg egy perecnel a prestas felnimet. Lehet a felni volt gyengus... passz

Üdv a klubban:D Tegnap cserélték az elsõ felnimet ugyanilyen baleset miatt (DT Swiss 4.2D). De nem repedt el sehol, pedig fel volt fúrva autóra :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

túlparázod azt a felnifúrás dolgot :)

amúgy itt van geax

Geax Latex SV bels

hogy a rossebbe ne paraznam tul - ket szaros szelep miatt kockaztatok par tize ftot :)

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

100 körül mozgok, felfurt felnivel egy éve megyek...450g-os a cucc, kutya baja neki, gyárban sem csinálják másképp :)

Biketigger, Maggi, Epyc ti nyertetek :))) en kb 105 kiloval hajtottam meg egy perecnel a prestas felnimet. Lehet a felni volt gyengus... passz
Sp

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
túlparázod azt a felnifúrás dolgot :)

amúgy itt van geax

Geax Latex SV bels
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Ha nincs zöld - michelin, akkor keress rózsaszín vittoria vagy geax latexet.

vittoriara nem irnak tul jokat :) geaxnek nem olvastam utana. a michelint altalaban dicserik (kiveve, akinek nem jott be a latexes dolog).

atfutottam a belso nelkuli topikot - es epp te ajanlottad nekem, hogy usts cuccok nelkul nincs ertelme atalakitani, akkor hagyom a francba. a latex epp jo atmenet volt. kaptam vmit a belso nelkuli menettulajdonsagokbol, de egyszeruen kivitelezheto volt.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
arn:

Kisebb lépésekben fúrd minden képen ha fúrod,én is úgy fúrtam volna,de mivel ennek a felninek akkor már harangoztak ezért egybõl jött a 8as fúró!:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ha nincs zöld - michelin, akkor keress rózsaszín vittoria vagy geax latexet.