michelin country rock
Nekem is ez van aszfaltra, es bevalt. Tudom ajanlani
michelin country rock
Ezt én éppen fordítva tapasztaltam.
Csak hogy ne legyen egyszeru az eleted
. Cimboram Rocket Ron-ja egyszeruen szetfoszlott hasznalat kozben. Nem tudni mitol. Lakasban tarolta, az erdoben nem hinnem, hogy atment volna vmilyen agressziv len. 70 kg korul van a srac, igy nagyobb nyomason sem hasznalta. Lehet egyszeruen nem volt szerencseje, nem tudom. Ha egyedi az eset akkor valoszinuleg rendben van a gumi.
Nobby Nicket probaltam es csak ajanlani tudom. Ha jon a sar gyakorlatilag mind1 a gumik tiszta suly kulonbsege mert ugy is retkes lesz. A Nobi meg jobban kiszorja magabol mint a RR.
...Nem irtad el?
A Nobi meg jobban kiszorja magabol mint a RR.
A ritkabb mintazat tisztul jobban (tudtommal) a nagyobb butyok melyebbre vag igy jobban tapad. De ha nem igy van szoljatok, javitom a jegyzeteimet"Sajnos" sárban nem próbáltam a Rront. Gyanítom, jobb valamivel a NNic-nél az alacsonyabb mintázata miatt, s így jobban, gyorsabban tisztul.
koszonom a hozzaszolasokat
igy mar okosabb leszek.
ez alapjan is a ralph 2.1 + ron 2.25 tunik a befutonak. mivel relativ sokat kell mennem aszfalton is, mire kierek a terepig, talan jobb, mintha elorehatra rocket ron lenne.
Mert a RRon-t piszkosul könnyû. Akárcsak a tömegét tekintve, mert úgy is. Mármint könnyû. A 2010-es performance verziót mértem, ~365g volt, ami azért nem rossz. Cserébe az oldalfala akár a papír. Valamit valamiért... Viszonyításképp: egy 2008-as, félig kopott NNic is 535g volt nekem a mérlegen.
akkor kerdezek mashogy
ismerem a racing ralphot es nobby nicet. milyen ezekhez kepest a rocket ron es a smart sam? menettulajdonsagok erdekelnek persze.
akkor kerdezek mashogy
ismerem a racing ralphot es nobby nicet. milyen ezekhez kepest a rocket ron es a smart sam? menettulajdonsagok erdekelnek persze.