Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Jól mértem... többször is ellenõriztem. Szóval akkor mégsem ez a gond.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nem létezik,hogy ilyen nyomáson elforogna a külsõ.
Nem mér rosszul a pumpád?

kosz a felni es a gumi kozott? :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
egy durva fekezesnel siman elcsuszhat a kulso es a belso is a felnin, ekkor ki is szakadhat a szelep. a kulsokon epp ezert szoktak a peremet olyanra csinalni, hogy ez ne fordulhasson elo (reces): nagyobb guminyomas nagyobb tapadast csinal ennek a feluletnek. esetleg osszerakas elott vizesruhaval torold vegig a felnit, majd tulnyomassal "tapaszd ra".

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Igaz... ott a pont, lehet hogy a külsõ forog el!

Continental Twister Pro van fent, 2,8 és 3 bar-on, csak azért fújtam ennyire, mert aszfalton tekertem. Szóval ha tovább csökkentem a nyomást, akkor pörögni fog a külsõ menet közben? :D Pedig nem is ment fel túl könnyen. Ha meg még fújok bele, kirázza a vesekövemet is...

Nem létezik,hogy ilyen nyomáson elforogna a külsõ.
Nem mér rosszul a pumpád?

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Igaz... ott a pont, lehet hogy a külsõ forog el!

Continental Twister Pro van fent, 2,8 és 3 bar-on, csak azért fújtam ennyire, mert aszfalton tekertem. Szóval ha tovább csökkentem a nyomást, akkor pörögni fog a külsõ menet közben? :D Pedig nem is ment fel túl könnyen. Ha meg még fújok bele, kirázza a vesekövemet is...

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

A külsõ is elfordulhat a felnin, és az fordítja valójában a belsõt, azon meg a felni szalag nem segít. Nem lehet, hogy ez van nálad inkább?

Az megint nagyobb guminyomás.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja
városiban szoktam felfedezni, hogy jéé, már megin' ferdén áll a szelep, fujni kell"
ugye, ezzel mindennap megyek, karbantartás meg alig alig

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Állandóan elfordul a belsõ a kerékben, bármilyen felniszalagot rakok fel. Ez igazából csak azért zavaró, mert a szelep így sérül... és mert az egyik felnin túl nagy nyílást fúrtak a szelepnek, így ott még jobban mozog. (Egy belsõbõl emiatt szakadt ki a szelep.) Mit lehet ezzel kezdeni? Pillanatragasztó? :D

Nagyobb guminyomás.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
A külsõ is elfordulhat a felnin, és az fordítja valójában a belsõt, azon meg a felni szalag nem segít. Nem lehet, hogy ez van nálad inkább?

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Állandóan elfordul a belsõ a kerékben, bármilyen felniszalagot rakok fel. Ez igazából csak azért zavaró, mert a szelep így sérül... és mert az egyik felnin túl nagy nyílást fúrtak a szelepnek, így ott még jobban mozog. (Egy belsõbõl emiatt szakadt ki a szelep.) Mit lehet ezzel kezdeni? Pillanatragasztó? :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem tudom, van-e rajtam kívül olyan, aki úgy érzi, hogy élménybringázásra az egyik legjobb minta a Kenda Nevegal mintája, és okozott neki fejtörést, hogy ezt a pöpec külsõt nem igazán kapni itthon, de most találkoztam Innova néven egy kellemes kis koppintással, ami súlyra (~580 gr. körül van a Dual C. és a StickE is) és méretre (2.0 van ráírva, de akkora, mint egy 2.1 Kenda vagy egy 2.25-ös Schwalbe) is hasonló paraméterekkel bír.
Ha még a gumikeverék is jó lesz...
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Köszi . ezt a trükköt kipróbálom :-)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Köszi.

Ezek mind megvannak. De nem tudom úgy felrakni, hogy ne üssön, szépen elmozgatom és valahol mindig beljebb ül be. Próbáltam feltenni más külsõt is .De azzal sem az igazi.

Használ valami síkosítót a gumira és fújd fel 4 bárra ott majd kipattan,majd enged vissza ,,üzemi" nyomásra.

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Köszi.

Ezek mind megvannak. De nem tudom úgy felrakni, hogy ne üssön, szépen elmozgatom és valahol mindig beljebb ül be. Próbáltam feltenni más külsõt is .De azzal sem az igazi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
semmi extra. van benne egy szurkes szinu felniszalag, az pont eleg. es a kulsohoz megfelelo meretu belsot rakjal fel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás
Sziasztok

Lenne egy kérdésem vettem egy UST-s felnit- egyelõre belsõvel akarom használni. Mi a trükkje, hogy szépen fel tudjam tenni.

Mavic CrossLand kerékre akarok rátenni Schwalbe Nobby Nic külsöt. Nagyobb belsõt kell beletenni vagy külön szalagot?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ragasztott felnivédõ szalag nyomait kellene eltávolítanom... Milyen oldószerrel lehetne megkönnyíteni a kapirgálást?

Nekem az ilyen ragacsmaradványokra a WD-40 jött be.
Failure is always an option.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
2011 2.25"Nobby Nic PaceStar TL Ready Double Defense 653g
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
sebbenzin. csak azert csekkold egy kis reszen, hogy a festeket nem bantja e. utana mosd at vizes ronggyal.

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Ragasztott felnivédõ szalag nyomait kellene eltávolítanom... Milyen oldószerrel lehetne megkönnyíteni a kapirgálást?