MJani01 said
De lehet és pontosan így is van. Meg megy a "térítés" is folyamatosan itt a fórumon is.
Valahol olvastam olyat, hogy a 2,25ös racing ralph kevés általános felhasználásra elõre. Valahogy ez nekem és jó pár ismerõsömnek valahogy nem tûnt fel, pedig a magyar maratonozós átlagnál sokkal gyorsabban megyünk lefelé.
Nem hinném, hogy olyan egyszerûen rövidre lehet zárni a témát, hogy ha nektek megfelel, akkor másnak is jónak kell lennie. Elég sokat "kísérletezek", nagyon ritka, hogy kétszer ugyanolyan alkatrészt vegyek a keróra, legyen az villa, vagy akár gumi. Volt elég sokféle gumim az elmúlt években és baromi nagy különbség van köztük. Itt van pl. a legutóbbi: Continental SpeedKing Supersonic 2.3. Egy horror volt. Csúszott-mászott mindenfelé, nem tartott se a kanyarokban, se oldalirányban, sehogy és ráadásul vagy felütötted, vagy szúrásos defektet kaptál vele. Ellenben Parti Andris meg megy vele, mint a bolond. Nekem nem jött be, soha többet nem tenném vissza a keróra (szerencsére meg is szabadultam tõle).
A probléma igencsak az lehet, hogy vannak emberek, akiknek a montizás a hobbyjuk és nem tudnak annyit és úgy menni mint Ti. Én például biztosan nem tudom se lefele, se felfele azt a tempót diktálni, amit Ti, épp ezért eltérõen használunk dolgokat is. Ti megtanultok kerózni alacsony gördülési ellenállású gumival, mert nektek ez fontos a dobogó és a teljesítmény miatt, míg én maradok a biztonságnál és használok bütykösebb, más mintájú gumit és megyek "just for fun". Szerencsére mindannyian megtaláljuk a számításainkat, olyan sokféle gumi van már