De lehet és pontosan így is van. Meg megy a "térítés" is folyamatosan itt a fórumon is.
Valahol olvastam olyat, hogy a 2,25ös racing ralph kevés általános felhasználásra elõre. Valahogy ez nekem és jó pár ismerõsömnek valahogy nem tûnt fel, pedig a magyar maratonozós átlagnál sokkal gyorsabban megyünk lefelé.
nekem olyan szempontbol keves, hogy tulsagosan sodrodik kanyarban, ha poros a terep. ballonossag boven jo volt barhova - a szepalmatol lefele a kiallo kis sziklas resznel durvabb terepen nem hasznalom. de a nn es a rron is vekonykabbnak tunik.
nah volt egy masodik kor is a rron 2.25 + rralph 2.1 komboval (stumpjumper fsr). felfele szerintem jobb hatul a 2.1es gumi, enyhebb emelkedokon tunt jobbnak, lehet kevesbe mozogja el, hogy nem annyira ballonos. ahol munka utan tekerni szoktam, van egy arnyekosabb kaptato, ahol tiszta agyag, es nehezen szarad. ma feluton anyaztam is, hogy meg mindig tiszta takony, es ha itt leragadok, akkor nem tudok visszaulni a cangara a tetejeig. meglepetesre a konnyen eltomodo rralph konnyen vette az akadalyt, es siman felmentem. ami hatrany, mintha nagyobb lenne a gordulesi ellenallasa, de nehez persze a rrontol elvonatkoztatni. holnap majd visszateszem a 2.25oset hatra, aztan ujra nekimegyek ennek a terepnek.
valamivel jobb atlagot tekertem, mint a ralphokkal. lefele jobban merem neki engedni, szerintem joval stabilabb.