Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2010. szeptember 22. - 22:32
Írta 2010. szeptember 22. - 22:17
Írta 2010. szeptember 22. - 22:11
Írta 2010. szeptember 22. - 09:54
...ez van, ez kell a népnek.
A másik véglet sem jobb, amikor valaki a vadi új Rocket Ron-nal farolgat aszfalton, miközben a karbon binyiglivel gurul le tejér'...
Írta 2010. szeptember 22. - 09:22
ez van, ez kell a népnek.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. szeptember 22. - 00:36
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. szeptember 22. - 00:30
Írta 2010. szeptember 22. - 00:28
Másodosztályú a conti? Szerintem igen és ez a baj.
Elvileg nem... egy régebbi Twister Pro, már használtan került hozzám. Azt hittem, csak a másodosztályú királyok árasztottak el minket... (Speed-, Race-, Mountain King).
Írta 2010. szeptember 21. - 23:57
Ott a pont !Másodosztályú a conti? Szerintem igen és ez a baj.
Vettem én is egy-két másod osztályú Continental-t és az egyikkel pont ez volt a bajom, elforgott a felnin a fékezéstõl. Ki is csinálta egy két belsõmet, a felniszalag levágta a szelepet. Haverom is adta az okost, hogy "ilyen nem létezik" meg jött a hintõporával de az nem befolyásolt semmit.
Egy ideig a benzinkútnál leengedtem, áthúztam a gumit a másik irányba, felfújtam. De aztán meguntam, kidobtam a francba.
Szóval, létezõ jelenség - de nem gyakori.
Írta 2010. szeptember 21. - 23:24
Én a sima autószelepes felniben használtam preszta szerelepes belsõt, csak akkor fújok bele ha már kopog a felni, másodosztályõ contit használok, hibntõport max a lábamra kenek és olyan igényesen szerelek, hogy sokszor már az összerkásnál ferdén áll a szelep de ebbõl problémám sosem volt még.
Írta 2010. szeptember 21. - 23:06
Igaz... ott a pont, lehet hogy a külsõ forog el!
Continental Twister Pro van fent, 2,8 és 3 bar-on, csak azért fújtam ennyire, mert aszfalton tekertem. Szóval ha tovább csökkentem a nyomást, akkor pörögni fog a külsõ menet közben? Pedig nem is ment fel túl könnyen. Ha meg még fújok bele, kirázza a vesekövemet is...
Másodosztályú a conti? Szerintem igen és ez a baj.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. szeptember 21. - 22:49
kerékpár belsõ hintõpor - Google keresés
http://www.google.hu...A&start=10&sa=N
Írta 2010. szeptember 21. - 22:44
hintoport akartam irni szerelesnel hasznos. az emlitett specializednel rakd bele ugy, hogy ne tapadjon le, tekeredjen meg vhol. hasonlo celbol, mint az ontoformanal.
Hogy tekeredik meg?
Mi az,hogy szerelésnél hasznos?
Mitõl dörzsõlõdik ki?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. szeptember 21. - 22:28
Nálam ez mánia.
Írta 2010. szeptember 21. - 22:25
Bakker.
Veletek mindig olyan extrém dolgok történnek,ami soha eszembe se jutna.Milyen dörzsõlõdésrõl beszélsz?
Milyen púder?
A belsõn meg azért van anyag ,mert öntik õket ne ragadjon bele az öntõformába.
hintoport akartam irni szerelesnel hasznos. az emlitett specializednel rakd bele ugy, hogy ne tapadjon le, tekeredjen meg vhol. hasonlo celbol, mint az ontoformanal.
Írta 2010. szeptember 21. - 22:05
Írta 2010. szeptember 21. - 22:04
Kosz biztos, hogy nincs, most takarítottam sebbenzinnel a felnit. Viszont lehet, hogy azért van a cécó, mert amikor elpakoltam a külsõt, kapott egy kis gumiápolót. Lehet, hogy abból marat a peremén is és az teszi síkosabbá!
Kb 12 éve bringázok.
Az utóbbi 4 évben 2.2-es gumikkal,2.5 baron,96 kiló vagyok.Szoktam igen izmosakat fékezni,DE MÉG SOSE FORDULT EL A SZELEPEM.
Írta 2010. szeptember 21. - 22:02
en erre a kettore szoktam figyelni: az erintkezo peremek legyenek tisztak, es legyen eleg puder a kidorzsoles ellen. de errol a puderes dologrol jut eszembe - a specializedeknel szinte bele van ragadva kulsobe a belso. az miert jo? mindket bringamon igy volt osszerakva. elvileg igy nem is nagyon lehetne, hiszen olyan belsot nem is nagyon lattam, amin nem volt vmi anyag.
Bakker.
Veletek mindig olyan extrém dolgok történnek,ami soha eszembe se jutna.Milyen dörzsõlõdésrõl beszélsz?
Milyen púder?
A belsõn meg azért van anyag ,mert öntik õket ne ragadjon bele az öntõformába.
Írta 2010. szeptember 21. - 21:55
Kosz biztos, hogy nincs, most takarítottam sebbenzinnel a felnit. Viszont lehet, hogy azért van a cécó, mert amikor elpakoltam a külsõt, kapott egy kis gumiápolót. Lehet, hogy abból marat a peremén is és az teszi síkosabbá!
en erre a kettore szoktam figyelni: az erintkezo peremek legyenek tisztak, es legyen eleg puder a kidorzsoles ellen. de errol a puderes dologrol jut eszembe - a specializedeknel szinte bele van ragadva kulsobe a belso. az miert jo? mindket bringamon igy volt osszerakva. elvileg igy nem is nagyon lehetne, hiszen olyan belsot nem is nagyon lattam, amin nem volt vmi anyag.