de a schwalbe av14a szerintem kibirja a 2,5-öt pölö
köszi, megnéztem bár ez már nagyon a másik véglet.
szerintem egy sima av14 (2,1-2,35; 130g) elég lenne. vagy méretben egy av13 (1,5 (?) -2,5; 190g). még azzal is elég sokat nyernék.
de a schwalbe av14a szerintem kibirja a 2,5-öt pölö
nekem anno a fisherben azt hiszem 1,5-ös belsõ volt (gyárilag!!) a 2,1 külsöben, nesze neked superlight2,5" külsõben kibírná a 2,1" belsõ?
vagy van valami könnyû, nem horror árú belsõ ilyen méretben?
most egy maxxis dh van bent, 470g...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
sammy slick?
nem ide, de epp azt neztem, hogy a scott cx bringakra vekony rocket ront raktakvan a nepszeru montis gumiknak 622x35os verzioja.
A Schwalbe CX-en kívül kapható itthon valami cyclocross jellegû, 26-os külsõ? Ha jól tudom, az említett guminak is csak drótperemes változata létezik 26-os méretben...
ha már igy ,méricskéltek a poén hogy a mostani fritz újságban van gumiteszt és pl a conti MK-ból van 2 féle , de 2,2-es mind2. és nem egyformák. van pár mili különbség.
Most jön a trükkös kérdés. Mekkora nyomáson mérted ezeket az adatokat? 2 és 4 bár között pl már több mm eltérés van.
first we thank you for youre intress in our products.
You can measure the real size of our tires, when you inflate the tire on max. pressure ( wich are marked on the sidewalls). If the size is also so thin like your size now, please contact us again.
We ask for youre understanding.
Van a dobozán leírás, hogy mekkora gumiba mennyi tejet öntsünk ml pontosan? (vagy csak érzésre töltjük mint a sört?)
Nem. Az kábé az egyik kerékre elég.
125 ml a No-Flats Joe’s Super Sealant lötyibõl elegendõ 2 UST-s külsõ feltöltésére? (NobbyNic 2.25 / RacingRalph 2.1 -rõl van szó)
meg selejt reven eleve nem egyformak, igy semmi sem biztosit, hogy ugyanazt kapod, mint amivel pozitiv tapasztalatod volt.