szerintem mindent leirtam rola
a crossbringan hasznaltam 2.5 evig, a varosin meg tavasz ota, de napi szinten munkaba jarasra. ha lefagy ez az eso, akkor asszem gyaloglok.
Az elsõ garnitúráról beszélünk, ugye? Mert akkor jól bírja

szerintem mindent leirtam rola
a crossbringan hasznaltam 2.5 evig, a varosin meg tavasz ota, de napi szinten munkaba jarasra. ha lefagy ez az eso, akkor asszem gyaloglok.
Engem érdekelne egy kicsit bõvebb tapasztalat, ha van errõl a gumiról. A mostani országúti gumim borzasztó városban. Vízen meg... Ráadásul kellene egy ballonosabb gumi is majd. CX Comp és Tyrago között gondolkodok.
schwalbe cx compot hasznalok - beletettem kb 5000kmt, de meg mindig jol viseli. sokkal konnyebb tekerni, mint az olcsobb 35os turagumit, esoben sem csuszik, relativ konnyu es van benne defektvedelem. lightos tereppel is elboldogul, olcso
a crosscangamrol maradt, nekem meglepo volt, hogy mennyire jol mukodik varosban is.
622x35osrol irtam, amit. a 26os verziojarol sok jot nem olvastam.
Ha a tapadás az elsõdleges szempont, akkor milyen gumit érdemes venni? CX / városi gépre kéne, kezd kopni a Kenda, meg az eleve sem volt egy tapadóbajnok, és jó lenne most egy olyan gumi ami olyan érzés mintha le lenne a gép ragasztva a betonra...
Kicsit a CX miatt aggódok, mert totál más jó terepen és betonon... Aki használt már 28-30-as, de majdnem full sima (max. enyhén bordás) gumit terepen, az mesélhetne hogy mennyire gáz.
Ha a tapadás az elsõdleges szempont, akkor milyen gumit érdemes venni? CX / városi gépre kéne, kezd kopni a Kenda, meg az eleve sem volt egy tapadóbajnok, és jó lenne most egy olyan gumi ami olyan érzés mintha le lenne a gép ragasztva a betonra...
Kicsit a CX miatt aggódok, mert totál más jó terepen és betonon... Aki használt már 28-30-as, de majdnem full sima (max. enyhén bordás) gumit terepen, az mesélhetne hogy mennyire gáz.
Köszi! Ráfoltozok akkor, biztos ami tutkeráj, mert a szövet is felhasadt, még ha csak a legkülsõ réteg is. Meg megpróbálom a csavarnyúzós trükköt, jó ötlet!
A héten az egyik kora reggeli edzõkörömnél törött üvegcserepeken zúgtam át véletlenül (innen is üdv. a mindenféle építési törmeléket a kátyúkba töltõknek!...). A gond nem nagy, egy kábé 40-50%-osra leharcolt NobbyNic oldalfalát vágta fel részlegesen, úgy 1 cm hosszan, de abból is csak a külsõ compound hasadt fel. Elvileg ezalatt még van kettõ szövetréteg. Szerintetek érdemes rámenni tûvel és cérnával, biztos ami biztos alapon? (belsõ nem púposodik kifelé)
A téli edzésekhez még jó lenne, ha kitartana ez a külsõ. ;->
Köszönöm a tippeket, megfogadom õket !!!
Úgy nézem hirhedt környék a miénk. Üdv a tüskés dombságból.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
...elég sok felénk az akác erdõ.