Ez szerintetek egy vagy két darabos csomagolás?
MICHELIN AIRCOMP LATEX MTB BELSÕ - Bringa Butik Webáruház
/darab
Ez szerintetek egy vagy két darabos csomagolás?
MICHELIN AIRCOMP LATEX MTB BELSÕ - Bringa Butik Webáruház
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Felrakás után ne fújd egybõl csontra fel,kis levegõt tolj csak bele.
Nézd körbe,ahol kell ígazíts rajta,hogy mindenhol egyformán álljon.
Ha megvan,lehet felfújni 2-3 bárra.
egybõl azzal kezdte, hogy jól nézzem meg, nem-e sérült
havonta feltolom 10 barra azt jólvan. mindig be van ragadva. eddig azt hittem ez tök normális
Van értelme a bringákon az elsõ és a hátsó külsõket idõközönként megcserélni,hogy egyformán kopjanak?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Van értelme a bringákon az elsõ és a hátsó külsõket idõközönként megcserélni,hogy egyformán kopjanak?
A decathlonos olcsó belsõk eddig nekem mind ezt csinálták... De ezt leszámítva tökéletesek, úgyhogy leszarom.nekem vmikor be szokott ragadni - igy azt csinalom, hogy kitekerem a biztositocsavart, es egyszer benyomom. utana mindig eleg a pumpa nyomasa.
Normális használat mellett hetente egyszer ráteszem a pumpát, egy pumpálásra kinyit a szelep, és látod. Ha netán túl sok lenne, akkor leveszed a pumpát, leengedsz egy adag levegõt, és visszapumpálod annyira amennyi kell.
Normális használat mellett hetente egyszer ráteszem a pumpát, egy pumpálásra kinyit a szelep, és látod. Ha netán túl sok lenne, akkor leveszed a pumpát, leengedsz egy adag levegõt, és visszapumpálod annyira amennyi kell.Presta szelephez van adapterem, de hiába teszem rá a mûszerrel együtt nincs, ami megnyomja a kicsavart tüskét, hogy megmérhessem a nyomást.
Ti hogyan méritek a presta-s belsõben a nyomást?
Köszi!