Engem érdekelne egy kicsit bõvebb tapasztalat, ha van errõl a gumiról. A mostani országúti gumim borzasztó városban. Vízen meg... Ráadásul kellene egy ballonosabb gumi is majd. CX Comp és Tyrago között gondolkodok.
szerintem mindent leirtam rola

Engem érdekelne egy kicsit bõvebb tapasztalat, ha van errõl a gumiról. A mostani országúti gumim borzasztó városban. Vízen meg... Ráadásul kellene egy ballonosabb gumi is majd. CX Comp és Tyrago között gondolkodok.
schwalbe cx compot hasznalok - beletettem kb 5000kmt, de meg mindig jol viseli. sokkal konnyebb tekerni, mint az olcsobb 35os turagumit, esoben sem csuszik, relativ konnyu es van benne defektvedelem. lightos tereppel is elboldogul, olcso
a crosscangamrol maradt, nekem meglepo volt, hogy mennyire jol mukodik varosban is.
622x35osrol irtam, amit. a 26os verziojarol sok jot nem olvastam.
Ha a tapadás az elsõdleges szempont, akkor milyen gumit érdemes venni? CX / városi gépre kéne, kezd kopni a Kenda, meg az eleve sem volt egy tapadóbajnok, és jó lenne most egy olyan gumi ami olyan érzés mintha le lenne a gép ragasztva a betonra...
Kicsit a CX miatt aggódok, mert totál más jó terepen és betonon... Aki használt már 28-30-as, de majdnem full sima (max. enyhén bordás) gumit terepen, az mesélhetne hogy mennyire gáz.
Ha a tapadás az elsõdleges szempont, akkor milyen gumit érdemes venni? CX / városi gépre kéne, kezd kopni a Kenda, meg az eleve sem volt egy tapadóbajnok, és jó lenne most egy olyan gumi ami olyan érzés mintha le lenne a gép ragasztva a betonra...
Kicsit a CX miatt aggódok, mert totál más jó terepen és betonon... Aki használt már 28-30-as, de majdnem full sima (max. enyhén bordás) gumit terepen, az mesélhetne hogy mennyire gáz.
Köszi! Ráfoltozok akkor, biztos ami tutkeráj, mert a szövet is felhasadt, még ha csak a legkülsõ réteg is. Meg megpróbálom a csavarnyúzós trükköt, jó ötlet!
A héten az egyik kora reggeli edzõkörömnél törött üvegcserepeken zúgtam át véletlenül (innen is üdv. a mindenféle építési törmeléket a kátyúkba töltõknek!...). A gond nem nagy, egy kábé 40-50%-osra leharcolt NobbyNic oldalfalát vágta fel részlegesen, úgy 1 cm hosszan, de abból is csak a külsõ compound hasadt fel. Elvileg ezalatt még van kettõ szövetréteg. Szerintetek érdemes rámenni tûvel és cérnával, biztos ami biztos alapon? (belsõ nem púposodik kifelé)
A téli edzésekhez még jó lenne, ha kitartana ez a külsõ. ;->
Köszönöm a tippeket, megfogadom õket !!!
Úgy nézem hirhedt környék a miénk. Üdv a tüskés dombságból.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
...elég sok felénk az akác erdõ.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers