Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Pont ez az. Nincs.

Nem játszanék vele, országúton ronda dolog a bukás. Simán beszitálhat lefelé egy kis ütéstõl.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Húha. :D Dobozolva-e van?

Pont ez az. Nincs.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Vajon a drága handmade in germany országúti gumikból is létezik B kategóriájú?

Húha. :D Dobozolva-e van?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Vajon a drága handmade in germany országúti gumikból is létezik B kategóriájú?

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

CST Corporal-t próbált már valaki?Mennyire defekt tûrõ?Más téren,hogy teljesít?

CST Corporal

Én Schwalbe Tyrago-t nézném még :)

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Ennél egy kicsit olcsóbban szeretném megúszni a cserét.

Kenda Kwick Trax külsõ... Egészen elképesztõ defekttûrése van. (kb. 3500 km Budapesten, kátyú-töröttüveg-istenharagja projekt, egyetlen defekt nélkül.)

28-as gumi, simán jól érzi magát 7 barra pumpálva.

Ezt meg nem találok sehol.Ilyet kb. mennyiért lehet beszerezni?

meg smart sam , egyikkel se kaptam még defektet

de én amúgyis nagyon ritkán kapok szal......

Ennek még elég barátságos az ára.De ez nem terepre való inkább?Én 90%-ban aszfalton megyek a cross gépemmel.

CST Corporal-t próbált már valaki?Mennyire defekt tûrõ?Más téren,hogy teljesít?

CST Corporal

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Kenda Kwick Trax külsõ... Egészen elképesztõ defekttûrése van. (kb. 3500 km Budapesten, kátyú-töröttüveg-istenharagja projekt, egyetlen defekt nélkül.)

28-as gumi, simán jól érzi magát 7 barra pumpálva.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tudnátok ajánlani valami megfizethetõ árú defekt tûrõ gumit cross bicajra,amit 90 %-ban aszfalton használok?A mostani CST-vel kb. 2 havonta,durván 500-600 km-enként kapok defektet aszfalton.Vagy ez normális?

nekem ilyen van
Schwalbe X-Race külsõ

meg smart sam , egyikkel se kaptam még defektet

de én amúgyis nagyon ritkán kapok szal......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Tudnátok ajánlani valami megfizethetõ árú defekt tûrõ gumit cross bicajra,amit 90 %-ban aszfalton használok?A mostani CST-vel kb. 2 havonta,durván 500-600 km-enként kapok defektet aszfalton.Vagy ez normális?

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Én csak ust gumit használok ust felnihez slime bele töltve,semmi barkácsolás.Gumiból csak vredestein illetve conti.Utoljára defektet 2007-ben szereltem versenyen!!!azóta se versenyen se edzésen.A grammokkal +nem foglalkozok fõ a megbizhatóság.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nézz körül probike oldal
kb ott van a legnagyobb választék
speci fast track pl úgy rémlik van mind2 méret és az olcsóbb azért mintr a svábli

persze kb mindegyikkel meg lehet aminek nem szita az oldala gyárilag , csak a töknek van kedve figyelgetni hogy pl mikor fordul le....azért az ust nem véletlen van úgy kitalálva. ha már olyan a rendszer akkor kár barkácsolni (pláne ha nem 50kiló + matrac a pogár, akkor azon a 100 grammon már kb qrvára semmi nem múlik)

nem a lefordulás a para, hanem, hogy engedheti a luftot, meg több szötty kell bele, ha nem megfelelõ a külsõ
legtöbb ust-s rendszernek azért durván alá lehet menni súlyban és árban így
cserébe macerás :)
én hagytam is, és maradtam a latex belsõnél

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

Végül rájöttem, hogy azon a 100 grammon nem múlik semmi, nézek vmi normális UST külsõt, aztán probléma letudva.

Speci 2bliss ready gumijai? Könnyebbek mint az UST gumik és _elméletileg_ ugyanolyan jól mûködnek belsõ nélkül (csak lötyivel persze). Ezen belül is inkább a Control széria, pár gramm plusszért vastagabb oldalfala van mint az S-works-nek. Én egy Captain/Fasttrak kombót használok jelenleg, de a hideg miatt egyenlõre még csak belsõvel, szóval saját tapasztalat nincs.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Valaki tényleg mondta ezt, én is emlékszem.

Végül rájöttem, hogy azon a 100 grammon nem múlik semmi, nézek vmi normális UST külsõt, aztán probléma letudva.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor csak behaluztam , hogy valaki ezt mondta. Mintha az rémlett volna vastagabb oldalfaluk van az átlagnál. No, mindegy. Kösz Tig.

Valaki tényleg mondta ezt, én is emlékszem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Valóban Specialized Fast Trak LK 29-esben 8ezer, 26-osban 4ezer forint. Az eddigiekhez képest egész baráti, fõleg a 26-os ára. Kösz!
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Olyan 29-es monti külsõt keresek, amibõl van ugyanolyan 26-os is (69-es bringába), jobban mutatna ha azonosak a gumik. Schwalbe-t találtam, de azok igencsak drágák. Az sem lenne utolsó szempont, ha itthon kapható (de a külföldi rendelést is megoldom).

Elõre is kösz.

nézz körül probike oldal
kb ott van a legnagyobb választék
speci fast track pl úgy rémlik van mind2 méret és az olcsóbb azért mintr a svábli

Vredesteinrõl konkrétan nem tudok, de általában véve sok normál külsõ alkalmas ilyen átalakításra. Nyilván egy nagyon könnyû darab, aminek az oldalfalán szinte át lehet látni, kisebb eséllyel lesz jó.

persze kb mindegyikkel meg lehet aminek nem szita az oldala gyárilag , csak a töknek van kedve figyelgetni hogy pl mikor fordul le....azért az ust nem véletlen van úgy kitalálva. ha már olyan a rendszer akkor kár barkácsolni (pláne ha nem 50kiló + matrac a pogár, akkor azon a 100 grammon már kb qrvára semmi nem múlik)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Olyan 29-es monti külsõt keresek, amibõl van ugyanolyan 26-os is (69-es bringába), jobban mutatna ha azonosak a gumik. Schwalbe-t találtam, de azok igencsak drágák. Az sem lenne utolsó szempont, ha itthon kapható (de a külföldi rendelést is megoldom).

Elõre is kösz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Az mennyire igaz, hogy a Vredestein külsõket UST felnin némi löttyel lehet bátran belsõ nélkül használni? Vagy abból is kell az UST verzió?

Vredesteinrõl konkrétan nem tudok, de általában véve sok normál külsõ alkalmas ilyen átalakításra. Nyilván egy nagyon könnyû darab, aminek az oldalfalán szinte át lehet látni, kisebb eséllyel lesz jó.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Akkor csak behaluztam , hogy valaki ezt mondta. Mintha az rémlett volna vastagabb oldalfaluk van az átlagnál. No, mindegy. Kösz Tig.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Az mennyire igaz, hogy a Vredestein külsõket UST felnin némi löttyel lehet bátran belsõ nélkül használni?

ugyanannyira mint a többinél