Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Olyan mûhelypumpával, ami prestára is jó. Persze a nyomásmérõ azon is "pontatlan", de nem is kell tizedpascalra belõni :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

K_2

K_2

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok!
Eddig autó szelepes belsõt használtam, nemrég váltottam presta-ra.
Mûhelypumpámon a nyomásmérõ nem rendelkezik elegendõ felbontással és a pontossága sem megfelelõ.
Digitális nyomásmérõvel állítottam be eddig a pontos értéket.
Presta szelephez van adapterem, de hiába teszem rá a mûszerrel együtt nincs, ami megnyomja a kicsavart tüskét, hogy megmérhessem a nyomást.
Ti hogyan méritek a presta-s belsõben a nyomást?
Köszi!

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Látod ebben egyetértünk, maratonokra inkább race kinggel megyek. De azért meglepõdtem, hogy odafigyeléssel mire képes. Mondjuk a Großglockner mászáshoz vettem, ott lefelé 70-80-nál nagyon király volt, tapadt fékezésnél, kanyarban, mindenhol. Elõztünk mindent ami mozgott, de csak lefelé :).

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Arn
Savanyúgabi

Köszi, akkor rendelek belõle, szeirintem akkor elõre is. Súly nem szempont, télen úgysem a sprintekrõl szól a dolog :) csak tavaszig kell, utána megy vissza az 1,5-ös slic.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Ha a szövet is meggyengült, mindenképpen varrd meg szerintem. Ártani nem árt - csak ne felejts el foltot tenni a varrás belsõ felére is, ha belsõvel használod, mivel csúnyán ki tudja dörzsölni.

Hétvégén levettem, hogy megfoltozom és varrom, mivel pont kaptam egy defektet. Aztán ki sem vettem még a kereket és éppen csak megforgattam és hopp, láttam, nagyobb a baj! A futófelületet is egy centiméternyinél 1 vagy talán 2 mm-rel rövidebb szakaszon, de teljesen a belsõig átvágta valami éles tárgy, így inkább külsõt cseréltem, ezt a Nobby Nic-et meg félretettem. Na mindegy. Hátha lehet még varrni belõle csecse táskát vagy vázra alulra védõcsíkot! :->

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kõcsönbe használtam egy darabig, sztem mindenes guminak egész jó. Aszfalton se rázza az agyad, terepen is megfelelõ sztem, oldaltartása számomra felülmúlta az átlag contikat. Mondjuk, azokat nem nehéz.
S árban sem vészes.
vegyed.
Sok kilométerrel sem lesz gumikérdésed egy évig, kb.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Schwalbe land cruser-el van valakinek tapasztalata?

Hátulra venném téli viszonyokra városba, erdõbe. Elõre meg feldobom a ritchey z maxot, hadd kopjon, 3 év alatt nem mentem vele 300 km-t.

nagyon jo gumi, de nehez mint a ko. nehezen kopik, van kozepen futofelulet, es ahhoz kepest meg laza talajon is egesz jol boldogul :) ha a suly nem zavar, akkor az araert az egyik legjobb valasztas.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

mit nem értesz?

Költõi kérdés volt, arra vonatkozóan, hogy még egy üres felni is "elmegy" terepen. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
még egy schwalbe kérdés: az ORC keverékük kb. milyen? olyan 60 maxxis körüli lehet? valakinek van ezzel tapasztalata?
és még esetleg a black shark sárgumival?
Sei, soku Si.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Schwalbe land cruser-el van valakinek tapasztalata?

Hátulra venném téli viszonyokra városba, erdõbe. Elõre meg feldobom a ritchey z maxot, hadd kopjon, 3 év alatt nem mentem vele 300 km-t.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.027 hozzászólás

A city jet elmegy terepen is, lejöttem vele terepen Dobogókõrõl. Amit kerülni kell, az a sár és az oldalra lejtõ pálya, ahhoz nincsen tehetsége. Defekttûrés szuper

Az hogy le jöttél vele dobogókõröl még nem jelenti hogy jó terepen , cimborám tavaly lejött utánam a P+-n outival 25-ös virslivel még sem mondanám hogy terepkerékpár ill gumi. Azóta tudom hogy jó montis lenne amit õ erõsen tagad.

hol írta, hogy "jó terepen"? én csak annit látok, hogy "elmegy terepen is".

Mi nem megy el terepen?

mit nem értesz?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mi nem megy el terepen?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.027 hozzászólás

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az hogy le jöttél vele dobogókõröl még nem jelenti hogy jó terepen , cimborám tavaly lejött utánam a P+-n outival 25-ös virslivel még sem mondanám hogy terepkerékpár ill gumi. Azóta tudom hogy jó montis lenne amit õ erõsen tagad.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
A city jet elmegy terepen is, lejöttem vele terepen Dobogókõrõl. Amit kerülni kell, az a sár és az oldalra lejtõ pálya, ahhoz nincsen tehetsége. Defekttûrés szuper

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
persze.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

szerintem mindent leirtam rola :) a crossbringan hasznaltam 2.5 evig, a varosin meg tavasz ota, de napi szinten munkaba jarasra. ha lefagy ez az eso, akkor asszem gyaloglok.

Az elsõ garnitúráról beszélünk, ugye? Mert akkor jól bírja :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Engem érdekelne egy kicsit bõvebb tapasztalat, ha van errõl a gumiról. A mostani országúti gumim borzasztó városban. Vízen meg... Ráadásul kellene egy ballonosabb gumi is majd. CX Comp és Tyrago között gondolkodok. :)

szerintem mindent leirtam rola :) a crossbringan hasznaltam 2.5 evig, a varosin meg tavasz ota, de napi szinten munkaba jarasra. ha lefagy ez az eso, akkor asszem gyaloglok.

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
26x1.35-ös CX Pro-t használok. Elég gyorsan kopik aszfalton, de a tapadása jó. Sérülékeny, az oldalfala kifejezetten érzékeny. Mindezek ellenére az egyetlen CX gumi, amit 26-os méretben találtam.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

schwalbe cx compot hasznalok - beletettem kb 5000kmt, de meg mindig jol viseli. sokkal konnyebb tekerni, mint az olcsobb 35os turagumit, esoben sem csuszik, relativ konnyu es van benne defektvedelem. lightos tereppel is elboldogul, olcso :) a crosscangamrol maradt, nekem meglepo volt, hogy mennyire jol mukodik varosban is.

622x35osrol irtam, amit. a 26os verziojarol sok jot nem olvastam.

Engem érdekelne egy kicsit bõvebb tapasztalat, ha van errõl a gumiról. A mostani országúti gumim borzasztó városban. Vízen meg... Ráadásul kellene egy ballonosabb gumi is majd. CX Comp és Tyrago között gondolkodok. :)