Lehet hogy nem versenyzek eleget tavaly kettön voltam külföldön itthon kb 10-13-on lehet hogy ez kevés én is szeretnék többre eljutni.
Egy másik topicban is írtam már hogy még számodra is ingyenes 15 percig a módosít gomb használata.
Más, általában aki az szokta írni hogy "XY anál jobb gumi nincs az mindenes " az nem ismeri a választékot, használtam már elég sokat (itthon is van 5 fajta) vannak kedvenceim, de soha nem jutna eszembe azt mondani hogy XY-nál nincs jobb.
1. Megnéztelek volna tavaly Fruska Gorán az imádott gumiddal ahol finom kis szakadó esõ volt és agyagos pálya ott például nagyon jó volt a Tioga Mud Factory 1.85
2. Van egy Ritchey WCS Zed igaz hogy 600gr, de 7cm széles kevlár csík van benne és 150 tpi az oldal fala egyszer sem kaptam vele defektet ez is jól jön nem csak túrán, de versenyen is.+ egy jó általános gumi
3. Mindenki más kép teker, máshogy megy végig a pályán mert más a stílusa van akinek ez jön be van akinek az.
Van egy barátom szinte soha nem rakunk fel azonos gumikat ugyan arra a terepre még ha van is ugyan az a típus mindkettõnknek .
Részemrõl ennyit tennék hozzá.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Indította
Darton
, 2002. január 18. 20:07
Írta 2011. január 15. - 22:15
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. január 15. - 21:01
Na, ez lehetett volna egy post is.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2011. január 15. - 20:01
A-snak mondott Conti Gravity-m néhány hónap után kinyúlt, elkezdett elfordulni a felnin. De volt hibátlan B-s Speedking-em.
Viszont én többet nem veszek ilyen olcsó Continentalt. Túl sok a rossz tapasztalatom, kicsit pénzkidobás érzésem van.
Viszont én többet nem veszek ilyen olcsó Continentalt. Túl sok a rossz tapasztalatom, kicsit pénzkidobás érzésem van.
Marci
Írta 2011. január 15. - 19:49
vagy nem versenyzel csak turára használod a gumikat
akkor lehet jó de amugy nem ér egy kalap kait sem hid ell nyugotan:)
akkor lehet jó de amugy nem ér egy kalap kait sem hid ell nyugotan:)
Írta 2011. január 15. - 19:48
Probáld ki volt A-s speed king supersonicom 1 verseny után a bütykök szakadtak le rola egy sitkupac enyi azóta átáltam a rocket ron ra anál jobb gumi nincs az mindenes
Írta 2011. január 15. - 18:58
Azért ez kicsit hülyeség hogy a valamiért értékevesztett gumi jobb mint a hibátlan.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Írta 2011. január 15. - 18:42
B - s contival toltam majd 2 szezon XCO és XCM et és semi baja nem volt de 2-3 maraton után cserés volt a speed king de jobb mint az A-s
szerintem és olcsobb is
szerintem és olcsobb is
Írta 2011. január 14. - 21:31
Néztem TigerClaw-t, de 2.4-est írnak csak ahol láttam... ekkora gumi életemben nem volt alattam... minden esetre volt eszemben hogy rákérdezek, van-é nekik bébi méretben?! (mert igen... az néz ki a legbiztonságosabban)
Írta 2011. január 14. - 20:50
Mármint elég szûk a csúszáshatára és nagyon könnyû átlépni azt?
Aki ilyet vesz és tényleg komoly terepen használja, az nem fogja odaverni magát, de nem az kanyargyilkos egyik sem, fékezhetõség meg Vredetein esetében szerintem a Tiger Clawnál kezdõdik.
Írta 2011. január 14. - 20:39
Azért azt ne felejtsd el, hogy elég skilles gumik.
Mármint elég szûk a csúszáshatára és nagyon könnyû átlépni azt?
Írta 2011. január 14. - 20:24
Írta 2011. január 14. - 20:10
Akkor utánajárok, hol mennyi... talán veszek is, és ha jó lesz, téged teszlek felelõssé! Köszi!
Írta 2011. január 14. - 20:01
Szerintem a Spotted hasonló, a T-lope minimálisan kisebb. Én elõbbit venném.
Írta 2011. január 14. - 19:05
attól függ, hogy melyik vredestein
Spotted Cat, vagy a T-lope (ami raceking-szerû ugye... ha már azt cserélném le. )
Írta 2011. január 14. - 18:01
Írta 2011. január 14. - 17:41
Még egy gyors kérdés, hátha tudja valaki. Vredestein 2.00-s van annyira ballonos mint a RaceKing 2.00??? (képen úgy tûnik... de hát képen Liptai is jó nõ... ) Csak nincs kedvem másfél órát bkv-zni feleslegesen...
Írta 2011. január 14. - 16:14
nekem B-s conti még nem szakadt ki,csak A osztályú.szóval ebbõl se lehet kimondottan következtetni,hogy csak a B lehet szar
Írta 2011. január 14. - 15:44
Bõven több, mint egy éves volt a gumi, amikor ez történt. Ha a kérdés nekem szólt...
igen, neked szántam
sokan írják itt, hogy azért szakadt ki, mert biztos b-s volt, de könyörgöm, nem azért szakadt ki, mert másodosztályú volt, hanem azért, mert selejt, szar minõség, gyártási hibás
selejt=használhatatlan, balesetveszélyes, , nem eladható
b-osztály= értékcsökkent, de a használati értéke nem csökken, jellemzõen esztétikai hiba
olyan mint a horpadt konzerv, és a lejárt szavatosságú konzerv közötti különbség
szóval ha a gumi kiszakad, úgy, hogy nem kivágta valami és még a mintája is épp, és még szavatossági idõne belül van, azt bizony vissza kell vinni, akár 1500 Ft-ba, akár 15000 Ft-ba került
Írta 2011. január 14. - 15:27
Két Race Kingemnek is kiszakadt az oldalfala hasonló módon. (2000 ftos verziók voltak) Egyiket egy latex belsõm bánta.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Ennél nagyobb foltot nem tudtam venni.
Ennél nagyobb foltot nem tudtam venni.
Írta 2011. január 14. - 15:18
mikor vetted a gumit? ha éven belül, akkor én simán visszavinném
Bõven több, mint egy éves volt a gumi, amikor ez történt. Ha a kérdés nekem szólt...