Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Lehet hogy nem versenyzek eleget tavaly kettön voltam külföldön itthon kb 10-13-on lehet hogy ez kevés én is szeretnék többre eljutni.
Egy másik topicban is írtam már hogy még számodra is ingyenes 15 percig a módosít gomb használata.
Más, általában aki az szokta írni hogy "XY anál jobb gumi nincs az mindenes " az nem ismeri a választékot, használtam már elég sokat (itthon is van 5 fajta) vannak kedvenceim, de soha nem jutna eszembe azt mondani hogy XY-nál nincs jobb.
1. Megnéztelek volna tavaly Fruska Gorán az imádott gumiddal ahol finom kis szakadó esõ volt és agyagos pálya ott például nagyon jó volt a Tioga Mud Factory 1.85
2. Van egy Ritchey WCS Zed igaz hogy 600gr, de 7cm széles kevlár csík van benne és 150 tpi az oldal fala egyszer sem kaptam vele defektet ez is jól jön nem csak túrán, de versenyen is.+ egy jó általános gumi
3. Mindenki más kép teker, máshogy megy végig a pályán mert más a stílusa van akinek ez jön be van akinek az.
Van egy barátom szinte soha nem rakunk fel azonos gumikat ugyan arra a terepre még ha van is ugyan az a típus mindkettõnknek .
Részemrõl ennyit tennék hozzá.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Na, ez lehetett volna egy post is.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
A-snak mondott Conti Gravity-m néhány hónap után kinyúlt, elkezdett elfordulni a felnin. De volt hibátlan B-s Speedking-em.
Viszont én többet nem veszek ilyen olcsó Continentalt. Túl sok a rossz tapasztalatom, kicsit pénzkidobás érzésem van.
Marci

Imike 1989

Imike 1989

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
vagy nem versenyzel csak turára használod a gumikat :D
akkor lehet jó de amugy nem ér egy kalap kait sem hid ell nyugotan:)

Imike 1989

Imike 1989

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Probáld ki volt A-s speed king supersonicom 1 verseny után a bütykök szakadtak le rola egy sitkupac enyi azóta átáltam a rocket ron ra anál jobb gumi nincs az mindenes

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Azért ez kicsit hülyeség hogy a valamiért értékevesztett gumi jobb mint a hibátlan.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Imike 1989

Imike 1989

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
B - s contival toltam majd 2 szezon XCO és XCM et és semi baja nem volt de 2-3 maraton után cserés volt a speed king de jobb mint az A-s
szerintem és olcsobb is

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Néztem TigerClaw-t, de 2.4-est írnak csak ahol láttam... ekkora gumi életemben nem volt alattam... :D minden esetre volt eszemben hogy rákérdezek, van-é nekik bébi méretben?! :) (mert igen... az néz ki a legbiztonságosabban)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Mármint elég szûk a csúszáshatára és nagyon könnyû átlépni azt?

Aki ilyet vesz és tényleg komoly terepen használja, az nem fogja odaverni magát, de nem az kanyargyilkos egyik sem, fékezhetõség meg Vredetein esetében szerintem a Tiger Clawnál kezdõdik.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Azért azt ne felejtsd el, hogy elég skilles gumik.

Mármint elég szûk a csúszáshatára és nagyon könnyû átlépni azt?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Azért azt ne felejtsd el, hogy elég skilles gumik.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Akkor utánajárok, hol mennyi... talán veszek is, és ha jó lesz, téged teszlek felelõssé! :D Köszi!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Szerintem a Spotted hasonló, a T-lope minimálisan kisebb. Én elõbbit venném.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

attól függ, hogy melyik vredestein

Spotted Cat, vagy a T-lope (ami raceking-szerû ugye... ha már azt cserélném le. :) )

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
attól függ, hogy melyik vredestein

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Még egy gyors kérdés, hátha tudja valaki. Vredestein 2.00-s van annyira ballonos mint a RaceKing 2.00??? (képen úgy tûnik... de hát képen Liptai is jó nõ... :D) Csak nincs kedvem másfél órát bkv-zni feleslegesen... :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
nekem B-s conti még nem szakadt ki,csak A osztályú.szóval ebbõl se lehet kimondottan következtetni,hogy csak a B lehet szar

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Bõven több, mint egy éves volt a gumi, amikor ez történt. Ha a kérdés nekem szólt...

igen, neked szántam

sokan írják itt, hogy azért szakadt ki, mert biztos b-s volt, de könyörgöm, nem azért szakadt ki, mert másodosztályú volt, hanem azért, mert selejt, szar minõség, gyártási hibás

selejt=használhatatlan, balesetveszélyes, , nem eladható
b-osztály= értékcsökkent, de a használati értéke nem csökken, jellemzõen esztétikai hiba

olyan mint a horpadt konzerv, és a lejárt szavatosságú konzerv közötti különbség

szóval ha a gumi kiszakad, úgy, hogy nem kivágta valami és még a mintája is épp, és még szavatossági idõne belül van, azt bizony vissza kell vinni, akár 1500 Ft-ba, akár 15000 Ft-ba került

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Két Race Kingemnek is kiszakadt az oldalfala hasonló módon. (2000 ftos verziók voltak) Egyiket egy latex belsõm bánta.

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Ennél nagyobb foltot nem tudtam venni. :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

mikor vetted a gumit? ha éven belül, akkor én simán visszavinném

Bõven több, mint egy éves volt a gumi, amikor ez történt. Ha a kérdés nekem szólt...