Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15861 hozzászólás a témában

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

"Üdv! Vredesteinnel tapasztalatok? Most vettem egy pár Tiger Claw-t... mennyire kopik pl? Valami betegsége van?"

Elõtte conti race kingem volt,igy azzal tudom összehasonlítani (volt még michelin wildgripper comp de szentségtörés lenne ezekkel egy napon minõsíteni annyira sz…r ’sztem)
Szóval ”foltos macska”aszfalton kb ugyanolyan, kemény vagy kicsit nedves vagy poros földuton jobban tapad, a füvet inkább tépi mint megcsússzon mind szárazon mind nedvesen( a conti inkább csúszott). A vasúti töltésen is jobban lehet kontrollálni legyen az zúzottkõ vagy kavics ha nem túl mély (4-5 cm) erdei avaros talajon is kevésbé hajlamos kisodródni. Defekt még nem volt(igaz contival sem mióta lötty van a belsõben).
Mindezért cserébn viszon a sarat 1-2cm ig tûri( a contival felniig simán) nehezebben tisztul, és anennyivel jobban tapad annyival jobban kopik. Kb 600km van benne és már látszik némi amortizáció. Tekintve hogy fele annyiba kerül mint az elsõ osztályú race king úgy gondolom fele annyit is fog kibirni, viszont ezzel még nem sikerütl „eldobnom a technikát” (vagy csak megtanultam biciglizni)igy NEKEM TETSZIK.

Most akkor ez spotted cat vagy tiger claw tapasztalat??? :)

b.tibi

b.tibi

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
"Üdv! Vredesteinnel tapasztalatok? Most vettem egy pár Tiger Claw-t... mennyire kopik pl? Valami betegsége van?"

Elõtte conti race kingem volt,igy azzal tudom összehasonlítani (volt még michelin wildgripper comp de szentségtörés lenne ezekkel egy napon minõsíteni annyira sz…r ’sztem)
Szóval ”foltos macska”aszfalton kb ugyanolyan, kemény vagy kicsit nedves vagy poros földuton jobban tapad, a füvet inkább tépi mint megcsússzon mind szárazon mind nedvesen( a conti inkább csúszott). A vasúti töltésen is jobban lehet kontrollálni legyen az zúzottkõ vagy kavics ha nem túl mély (4-5 cm) erdei avaros talajon is kevésbé hajlamos kisodródni. Defekt még nem volt(igaz contival sem mióta lötty van a belsõben).
Mindezért cserébn viszon a sarat 1-2cm ig tûri( a contival felniig simán) nehezebben tisztul, és anennyivel jobban tapad annyival jobban kopik. Kb 600km van benne és már látszik némi amortizáció. Tekintve hogy fele annyiba kerül mint az elsõ osztályú race king úgy gondolom fele annyit is fog kibirni, viszont ezzel még nem sikerütl „eldobnom a technikát” (vagy csak megtanultam biciglizni)igy NEKEM TETSZIK.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.683 hozzászólás
Egy elsõ osztályú drótos sajnos ilyen árban van. Németbõl rendeltünk drótos Schwalbe NobbyNicc gumit, az is ennyi volt.
3 ezer körül csak a minõségi hibás Contikat lehet kapni. Persze ezek között is ki lehet fogni hibátlant.
Marci

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Helló.
Nem,teljesen sima mint az említett árkategóriába esõ hajtogatós race king-em,de ezekszerint nem csak az én szemem bántja az az ár.

Üdv,Péter

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Ez nem a supersonic akármi keverék?:D
Vagy Black-chilli vagy minek hívják a continál:D
Azok vannak ebben az árban, a sima Race king 2500-3500

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Helló.
Csak számomra meglepõ az akciós 6000 ezres ár egy drótos race king-re egy kiskerben?
Esetlegesen azért annyi mivel "A" kategória?(kétlem)

Üdv,Péter

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Szívesen
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Köszi ZZ. Nem is gondoltam hogy ilyen részletes a honlapjuk. MediaMarkt, Fressnapf, Hervis, etc, honlapok után kellemes meglepetés. :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

helyes :)

Ott is 3k fölött van amúgy?

Nincs felette
Decathlon - biciklik - kerékpárok alkatrészek légkamra MICHELIN - 26X 1.5 - 2.2 LATEX gumibelső MICHELIN - MTB kerékpározáshoz, a defekt kialakulásának csökkentésére.Könnyű súly, optimális teljesítmény és ütéscsillapítás.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Kettõezer-párszáz forintra emlékszem, de ez nem most volt.Néha ki lehet fogni jó dolgokat olcsóbban, mint máshol.Sztem hívd fel õket.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

remélem visszavitted...

Naná!A Decathlonban még blokk nélkül is visszavették, bár rajta volt a saját cimkéjük.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
remélem visszavitted...

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Edikk.

Vannak itten latex fun-ok? Gumibelsõre gondolok. :)

Mik a tapasztalatok? Úgy emlékszem szúrásos defekt ellen faja. Felütéses..? Az ellen nem véd? Mik az elõnyei / hátrányai a szmötyikhez képest?

xXx

Nekem egyszer a Michelin latex szétnyílt az illesztésnél.Most Evo NN külsõt használok Joe tejjel és ez eddig bevált.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
köszi az infókat

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem elég hetente fújni, lehet, ha sokat mész vele, akkor gyakrabban kell?

Napi 0,1-0,2 bart ereszt.

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát igen nem olcsó, tavaly ilyenkor volt a crc-n akcióban akkor barátibb volt.
Most ott is 11.38€

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
bakker...3100???

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Én Michelin latex-et használok double defense-es Schwalbe RacingRalph-al. Ez a kombó elég jól bevált defektügyileg. :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Nekem elég hetente fújni, lehet, ha sokat mész vele, akkor gyakrabban kell?