Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15861 hozzászólás a témában

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
All terran guminak mit javasoltok pl az alábbiak közül: Smart Sam, Maxxis CrossMark, Black Jack (vagy mást?)

Jelenleg 2.1-es Maxxis Mono Rail-eken gurulok városban. (lehet, hogy nem volt a legjobb választás) Kopóban van erõsen, így lassacskán váltás következne. Nem vagyok az a tipus, aki több gumit is tartana otthon, szeretem 1 pár gumival megoldani a városban mászkálást, és minden mást is. Nyílván minden terepre megfelelõ gumi nincs, de nekem fõként betonra kell, és a megszokott városi utakra, de ha az idõm engedi kitévedek erdõs területekre is. Legfõképpen száraz idõben mászkálok, persze esõben is viselkedjen viszonylag normálisan. Ne az tartson otthon, hogy nem jók a gumik. :) A középsõ futóél viszonylagos sûrûsége sokat segít a betonos utaknál magán a gördülési ellenáláson, ez nyilvánvaló, megfelelõ nyomás értékkel karöltve. Viszont 2.1-esnél nagyobbat necces feltenni? 2.25 esetleg? Megmondom õszintén nem fontos, ha többet rontok vele, mint amennyit használ, de pénisznövelõ faktornak kiváló a markánsabb megjelenés miatt. :D

Az is megfordult a fejemben a fentiekkel ellentétben, hogy 2pár gumim legyen itthon, de erre még nincs ötletem, hogy mik lennének a megfelelõk.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Sziasztok a Maxxis medusáról mit tudtok jó sár gumi mert én csak Rocket ront meg ilyen ballonos külsõket használtam akár mekkora sár volt
1.55 öst nézegettem kicsit vékonykának tûnik

Én is a Bontragert használom, nincs vele gondom. Bár egy Szilvás közép távra nem raknám fel, az olyan folyós sárban inkább hátrány, mint elõny. Crosskovácsiban (ahol már jóval ragadósabb) viszont jól jött, a 24h-n meg mindegy volt :D

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
köszike

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Én most Geax Saguaro-val próbálkozok, ha sz@r, Dante hibája lesz:D

Az teljesen jó gumi, de csak szidj nyugodtan. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Én most Geax Saguaro-val próbálkozok, ha sz@r, Dante hibája lesz:D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Medusa nagyon felejtõs aszfalton, tényleg óriási a gördülési ellenállása.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
én meg kényszerbõl felraktam most egy king jimet, és ismét rájöttem hogy q jó gumi -kb bármilyen terepen, sárban is - aszfalton viszont elég durva ellenállása vagyon.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Módosít GOMB!!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Én idén sokat mentem Mountain Kinggel, nagy sártól eltekintve nagyon tetszett

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Bontrager mud X, a Nellában lehet kapni, az angolok erõsen dicsérték. http://www.bikeradar...d-x-tr-2in-9241

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.097 hozzászólás
kösz, megnézegetem.

kettõ van a fast trackból. általában párban használom, de a saras, lazább terepekre gondolva keresem az elsõ párját.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

az idei tyre of choice a speci fast track lk lesz. elõre keresek valamit, ami harapósabb, több mintával van megáldva és kb. azonos a valós mérete, mint a specinek. a continental mountain king 2.2 ss-t gondoltam. alternatíva, ötlet, javaslat?

The Captain Speci?
Nekem bevált.
Bár én a Fastot tenném elõre...
Alacsony,vékony mintája van,szerintem piszok hamar el lehet fékezni.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok a Maxxis medusáról mit tudtok jó sár gumi mert én csak Rocket ront meg ilyen ballonos külsõket használtam akár mekkora sár volt

Gyakorlatilag minden sárgumi Klasszisokkal jobb sárban mint akármelyik normál mintás terepgumi, 1.5-1.9 között nézegess azért kell vékony mert az jobban vágja a sarat, ballonosabb meg azért nem kell mert a sár miatt nem fogsz gyorsan haladni emiatt felütni sem nagyon fogod. Ezekért cserébe baromi gyorsan kopnak aszfalton és iszonyatosan nagy a gördülési ellenállásuk azaz "leszárad a lábad aszfalton". Nekem tioga mud factory 1.85 van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Mountain King II ?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.097 hozzászólás
az idei tyre of choice a speci fast track lk lesz. elõre keresek valamit, ami harapósabb, több mintával van megáldva és kb. azonos a valós mérete, mint a specinek. a continental mountain king 2.2 ss-t gondoltam. alternatíva, ötlet, javaslat?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
van valami ötlet hogy a fenébe tegyem fel a viszonylag kitágult gumikat?! keskenyebb felnit fûztem és a gumik egy ideje álltak és eléggé kitágultak annál a résznél ahol a felnibe kapaszkodnak. specko chunder pro 2,35 rõl van szó
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
pedig leírás alapján TC-nek tûnik.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Nekem egyszer a Michelin latex szétnyílt az illesztésnél.Most Evo NN külsõt használok Joe tejjel és ez eddig bevált.

Nekem is, szállhattam is kis Szilváson Szarvaskõnél miatta...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Szóval ”foltos macska

Most akkor ez spotted cat vagy tiger claw tapasztalat??? :)

Kiemeltem a lenyeget. :)