Én most Geax Saguaro-val próbálkozok, ha sz@r, Dante hibája lesz:D
Az teljesen jó gumi, de csak szidj nyugodtan.
Én most Geax Saguaro-val próbálkozok, ha sz@r, Dante hibája lesz:D
az idei tyre of choice a speci fast track lk lesz. elõre keresek valamit, ami harapósabb, több mintával van megáldva és kb. azonos a valós mérete, mint a specinek. a continental mountain king 2.2 ss-t gondoltam. alternatíva, ötlet, javaslat?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Sziasztok a Maxxis medusáról mit tudtok jó sár gumi mert én csak Rocket ront meg ilyen ballonos külsõket használtam akár mekkora sár volt
1.55 öst nézegettem kicsit vékonykának tûnik
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Nekem egyszer a Michelin latex szétnyílt az illesztésnél.Most Evo NN külsõt használok Joe tejjel és ez eddig bevált.
Szóval ”foltos macska”
Most akkor ez spotted cat vagy tiger claw tapasztalat???
"Üdv! Vredesteinnel tapasztalatok? Most vettem egy pár Tiger Claw-t... mennyire kopik pl? Valami betegsége van?"
Elõtte conti race kingem volt,igy azzal tudom összehasonlítani (volt még michelin wildgripper comp de szentségtörés lenne ezekkel egy napon minõsíteni annyira sz…r ’sztem)
Szóval ”foltos macska”aszfalton kb ugyanolyan, kemény vagy kicsit nedves vagy poros földuton jobban tapad, a füvet inkább tépi mint megcsússzon mind szárazon mind nedvesen( a conti inkább csúszott). A vasúti töltésen is jobban lehet kontrollálni legyen az zúzottkõ vagy kavics ha nem túl mély (4-5 cm) erdei avaros talajon is kevésbé hajlamos kisodródni. Defekt még nem volt(igaz contival sem mióta lötty van a belsõben).
Mindezért cserébn viszon a sarat 1-2cm ig tûri( a contival felniig simán) nehezebben tisztul, és anennyivel jobban tapad annyival jobban kopik. Kb 600km van benne és már látszik némi amortizáció. Tekintve hogy fele annyiba kerül mint az elsõ osztályú race king úgy gondolom fele annyit is fog kibirni, viszont ezzel még nem sikerütl „eldobnom a technikát” (vagy csak megtanultam biciglizni)igy NEKEM TETSZIK.