Igazából a Ruckus mellé egy full fekete egyenes kormányos, vékony (1,5 - 1,7) gumis fittness gépet építenék magamnak, de sajna ez jelenleg nem férne bele, és ez már egy másik topic is.
Így viszont marad a kicsit agresszívebb mintázatú gumi a gépre, lehet ez hülye gondolkodás, de egy szinte slic gumi nem illene túlságosan ehhez a géphez. Viszont lehet, hogy megfontolom azt, hogy pl CST-bõl nézek valamit, ami aszfaltra ideális, mert van olyan mint a land cruiser, illetve lehet mellé akkor egy pár smart sam.
Visszatérve egy kérdésemre. Feltéve,ha csak 1 gumit választanék, és a smart sam lenne az, nagyon nagy külömbség lenne a 2,1-es és a 2,25-ös közt aszfalton való haladáskor? Ezt megintcsak azért kérdem, mert ha mindkettõn a középsõ futófelület ér le, akkor én azt gondolnám, hogy túl nagy külömbség nem lenne ellenállásban.
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy schwalbe-nél, mitõl függ a felirat kinézete az adott gumin? Ez nem nyom a latba, de érdekel, hogy már pl a smart sam is megkapta már azt a markáns, vastag, karakteres betûkkel ellátott schwalbe és tipus feliratot, vagy ez csak a komolyabb gumikon található meg, pl fat albert, rocket ron, stb.
Most láttam, hogy a Maxxis CrossMark-ra nem mondtatok semmit. Nincs tapasztalat, vagy nem túl jó gumi a számomra? Unokaöcsémnek ez van, fõként aszfalton használja a gépet, amit összeraktam neki. Próbáltam, de nem sokat, így nincs különösebb vélemény.