Naponta ez elég ijesztõen hangzik...Maxxis ultralight egész sokáig elvan.
Akkor olvasgatok inkább lötty kategóriában. Bár ez a latex egy tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés benyomását keltette.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Munkaidõben?
(MJani01-mennyibõl tartott volna ezt leírni? Nekem kb 90 másodperc volt, üdv!)
A sebesség mindent megold.
Edikk.
Vannak itten latex fun-ok? Gumibelsõre gondolok.
Mik a tapasztalatok? Úgy emlékszem szúrásos defekt ellen faja. Felütéses..? Az ellen nem véd? Mik az elõnyei / hátrányai a szmötyikhez képest?
xXx
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Edikk.
Vannak itten latex fun-ok? Gumibelsõre gondolok.
Mik a tapasztalatok? Úgy emlékszem szúrásos defekt ellen faja. Felütéses..? Az ellen nem véd? Mik az elõnyei / hátrányai a szmötyikhez képest?
xXx
A sebesség mindent megold.
Üdv mindeniknek!
Jelenleg Vredestein Spottd Cat van a bringámon, ennél keresnék valami sártûrõbb külsõt.
Fõleg mezõgazdasági és erdészeti utakon bringázok. (na meg némi aszfalt amíg kiérek terepre)Még 1-2 centis sárban is elmegy de ha nagyobb,vagy összeszedi szépen vagy elássa magát.
Elvileg a nobby nic lenne jó (ha jól olvastam vissza) de az túl drága neken.
max 8e /db-ig tudok elmenni.
Üdv mindeniknek!
Jelenleg Vredestein Spottd Cat van a bringámon, ennél keresnék valami sártûrõbb külsõt.
Fõleg mezõgazdasági és erdészeti utakon bringázok. (na meg némi aszfalt amíg kiérek terepre)Még 1-2 centis sárban is elmegy de ha nagyobb,vagy összeszedi szépen vagy elássa magát.
halkan jegyzem meg, hogy a bike-discount.de -n viszonylag olcsón lehet venni RR-t ill NN-t.
3,3 baron, egy defekt, duna maraton, és nekem viszonylag lassan kopott.nekem 2,25-ös volt, 100 kiló vagyok, hátsó keréken használtam, 2,6 max 2,8 bar-on, párezer kilcsi egy defektem volt, ottho a garázsban belemnnt egy jancsiszög. és felénk is akad azért útba köves terep
anál jobb gumi ...?
A Racing Ralph, hogy bírja a köveket?
Egy ismerõsömnek rossz tapasztalata volt vele a Bükkben, Szilvás közepen kapott
2 defektet vele pedig mindig keményre fújja és elég hamar el is kopott.
Másnak ilyen tapasztalat volt vagy ez nem jellemzõ?
halkan jegyzem meg, hogy a bike-discount.de -n viszonylag olcsón lehet venni RR-t ill NN-t.
Miert?
Leirhatjatok ilyenkor azt is, hogy melyik tulajdonsaga volt jobb. Mert pl. ha tomegrol beszelunk, akkor rendben van. De nem csak ez az egy tulajdonsag letezik.
Pont a Nobby es a Rocket Ron kozott vacilalok...