Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2011. január 14. - 14:55
Írta 2011. január 14. - 14:09
Face!
Értem, hogy miért csak a versenyre teszed fel, de így hogy fogod megismerni, hogy mit tud a gumi valójában? hol eresztheted és hol lesz jobb óvatosnak lenni? Én ezért vetettem el elgé gyorsan a versenygumi kérdést. meg úgysem vagyok versenyképes
Azért versenyen kívül is kipróbáltam. De jogos a kérdés.
Ezért idénre azt tervezem hogy edzésre és versenyre is ugyanazt a mintázatot fogom használni.
De csak versenyre teszem fel a puha gumikeverékût.
A pontos típus még nincs meg, de már körvonalazódik :-)
Írta 2011. január 14. - 14:06
Race King, bükki középtáv után: kép. Ezek után nálam a Race King felejtõs, ráadásul a másik is elkezdett elég szépen foszlani. Minta még bõven van mindkettõn, de így nem használható hosszabb terepezésekre.
Pontosan ettõl félek én is... bár a szövet tart, de csúnyán kilátszik végig az oldal mentén, és foszladoznak is a külsõ szálak belõle... Az lehet alternatíva, hogy szinte két párat veszek, másik egy pár árából... De félek, köveken kicsit megereszteni... elvégre is... nem viszek pótküsõt maratonon... (a hajtogatósat lehetne, de az meg drága)
Vredestein gumiknak is ilyen vékony az oldala? Sajnos még oda nem jutottam, hogy megtaperoljak egyet, nálunk nem tartanak, így nem tudom... Súlyban hogy állnak, arról mit tudtok? Csak mert imádtam gyorsítani az RC-t... ott éreztem hogy én vagyok a gyenge láncszem, nem a gumi... (nem mint a cst crusader-rel... az de szörnyû. Egyébkénz at mire való gumi?? nem jöttem rá... )
De végül, ha azt mondjátok hogy a Vred-ek jó súlyúak (az említettek) és esetleg nem annyira papír (bár attól tartok ez erõsen összetartozik) akkor meg van a nyertes... ha meg hasad/foszlik, majd jövök szidalmazni!
Üdv, koptassatok jó sok gumit!
Írta 2011. január 14. - 13:36
De azért felraktam 2009-es Bükk rövidtávra hátra, elõre egy régi Racing Ralph-fal és meg is nyertem a kategóriámat.
Írta 2011. január 14. - 13:25
ez nem bs gumi? amugy igy barmelyik vekonyfalu kiszakadhat. nekem aszfaltos nyalas utan a ralphot kellett varrni.
B-s bizony, ár alapján. A dolog pikantériája annyi, hogy a Bükk (is) sáros volt, tehát valószínûtlen, hogy kõ vagy éles tárgy vágta volna ki és túl se volt fújva természetesen. Ja, meg emlékeim szerint nem is estem vele akkor.
Írta 2011. január 14. - 13:20
Írta 2011. január 14. - 12:58
Race King, bükki középtáv után: kép. Ezek után nálam a Race King felejtõs, ráadásul a másik is elkezdett elég szépen foszlani. Minta még bõven van mindkettõn, de így nem használható hosszabb terepezésekre.
ez nem bs gumi? amugy igy barmelyik vekonyfalu kiszakadhat. nekem aszfaltos nyalas utan a ralphot kellett varrni.
Írta 2011. január 14. - 12:53
mék a'?
bft
heathen
camber
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. január 14. - 12:48
jut eszembe idén meg lesz a cst-nek is egész komolynak látszó gumija. igaz nem is lesz occsó
mék a'?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2011. január 14. - 12:34
Az már azért tényleg húzós. És lehet hogy kevésbe jó mint pl. a Schwalbe RoRo, NN vagy RaRa, melyekrõl ódákat zengenek. De Speci / Vredestein gumikat meg lehet venni jó áron. Én anno 2 FastTrak LK 2Bliss-t vettem 8-ért.
azt jól vetted
hajtogatós drágább szokott lenni
jut eszembe idén meg lesz a cst-nek is egész komolynak látszó gumija. igaz nem is lesz occsó
Írta 2011. január 14. - 12:15
Face!
Értem, hogy miért csak a versenyre teszed fel, de így hogy fogod megismerni, hogy mit tud a gumi valójában? hol eresztheted és hol lesz jobb óvatosnak lenni? Én ezért vetettem el elgé gyorsan a versenygumi kérdést. meg úgysem vagyok versenyképes
Írta 2011. január 14. - 12:08
ÉN már 2 éve nyúzom a "B" RK-et.
Minta már nem nagyon van rajta, de amúgy semmi baja.
Ellenben vettem borsos pénzért Speed King supersonic-ot, csak versenyekre raktam fel.
Szerintem nincs benne 500km és már szétrepedt 2 helyen a futófelület.
Írta 2011. január 14. - 11:59
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2011. január 14. - 11:54
Írta 2011. január 14. - 11:47
Csak arra szeretnék utalni, hogy ez nálam nem a jó gumi kategória. Lehet hogy a mintáját eltalálták, de talán lehet kapni hasonló mintájú, tartósabb gumit is kicsit drágábban.
Írta 2011. január 14. - 11:41
Írta 2011. január 14. - 11:04