mikor vetted a gumit? ha éven belül, akkor én simán visszavinném
Bõven több, mint egy éves volt a gumi, amikor ez történt. Ha a kérdés nekem szólt...
mikor vetted a gumit? ha éven belül, akkor én simán visszavinném
Face!
Értem, hogy miért csak a versenyre teszed fel, de így hogy fogod megismerni, hogy mit tud a gumi valójában? hol eresztheted és hol lesz jobb óvatosnak lenni? Én ezért vetettem el elgé gyorsan a versenygumi kérdést. meg úgysem vagyok versenyképes
Race King, bükki középtáv után: kép. Ezek után nálam a Race King felejtõs, ráadásul a másik is elkezdett elég szépen foszlani. Minta még bõven van mindkettõn, de így nem használható hosszabb terepezésekre.
ez nem bs gumi? amugy igy barmelyik vekonyfalu kiszakadhat. nekem aszfaltos nyalas utan a ralphot kellett varrni.
Race King, bükki középtáv után: kép. Ezek után nálam a Race King felejtõs, ráadásul a másik is elkezdett elég szépen foszlani. Minta még bõven van mindkettõn, de így nem használható hosszabb terepezésekre.
mék a'?
jut eszembe idén meg lesz a cst-nek is egész komolynak látszó gumija. igaz nem is lesz occsó
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Az már azért tényleg húzós. És lehet hogy kevésbe jó mint pl. a Schwalbe RoRo, NN vagy RaRa, melyekrõl ódákat zengenek. De Speci / Vredestein gumikat meg lehet venni jó áron. Én anno 2 FastTrak LK 2Bliss-t vettem 8-ért.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers