Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
hát...olvasgass itt, az a legjobb. így nagyhirtelen annyi, hogy a Vredestein (a felsoroltak közül) elég jó hírnek örvend

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

gondolom 75 dekát akartál írni ;)

igen... mérnökszak megkavar... vizsgaidõszakban sok már a szám... :) De ötlet, tapasztalat? Valami érdemi válasz??? :D Mielõtt elmegy a mindennapokban a pénz! :)

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Tx a tanácsokat

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Mindig a jobb gumi kerül elõre.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Mindenképpen a jobb állapotú kerüljön elõre hisz hátul legfeljebb megpergeted a gumit ha erõs vagy míg elöl az irányításért és a tapadásért felelnek ami lét kérdés
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Sziasztok,érekelne a véleményetek van 2 egyforma schwable sam smart gumim az egyik picit kopotabb,épp ujraküllõzés elõtt állok melyik kerüljön elõrre,melyik hátra?kb 3/4 évessek,kb mennyit birnak terepen az efféle gumik?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
gondolom 75 dekát akartál írni ;)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Üdv fórumozók, Bringavarázs!!! :)

Olyan gumi érdekelne, ami kiváltja a conti versenykiráját... Istenien gördült, repített még a "nehéz" drótos is, de még mielõtt a minta használhatatlanná kopott volna elkezdett az oldala foszlani. Ilyesztõen :) Szóval van ötlet? Sajnos az anyagi források meglehetõsen korlátozottak, de ha csak lehet akkor egy ugyan olyan szépen guruló páros kellene (durvább dolgokra van egy pár ritkásan-nagybütykös) ha lehet ilyesmi áron... nagyon max 8000/pár!
Nézegettem:
maxxis larsen tt-t (bár maxxis-sal van rossz tapasztalat, az ignitor-dynomite páros kopott mint a radírgumi)
maxxis aspen-t ez kimondottan szimpatikusan néz ki... mármint mintázatilag. (bár... már 7,5 deka... az sok? :))
mischlen wildracer-t ennek nagyon húzós már nekem az ára, de a mintázata rendkívül szimpatikusnak tûnik...
Bonetrager xdx-et, ez is 8rugó/db... :S nem tudom ez megéri-e...
Vredestein T-lope-ot, Spotted cat-et vagy Tiger Claw-t ezek ha sok dicséretet kapnak, beleférnek a maguk kb 5ezres árával...

Valakinek ezekrõl vélemény, tapasztalat, esetleg egyéb alternatíva? (esetleg még egy pár conti raceking, -mert árban egész jók- hátha csak én fogtam ki a... khm... szart????)

Elõre is köszönöm!

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Köszi az infókat!
Akkor egy ideig még nem töltök utána.
"Ride today, heal tomorrow"

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
manston 91.
Semmi baj a tejcsivel.
-Jól fel kell rázni,
-az nem volt szétszedhetõ szelep,
-egy évet ír a gyártó,de nem megy tönkre,csak a mennyisége csökken a belsõben(értelemszerûen),
-2.25-ös be szoktam tenni 70 ml.Lehet kevesebbet is ,de ez a biztos,
-80-90 milivel már úgy járok,hogy sima külsõ UST-s felnin,belsõ nélkül.Frankó.
-gyártó nem javasolja a tejcsit 0 fok alatt,-6-ban kétszer nyomtam vele 20 -25 kilcsit erõs terepen,hibátlan.
-schwalbe szétszedhetõ.
:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Akkor ez nem olyan. Esetleg képet tudsz linkelni amin ilyen szelep van? Lehet le is cserélem olyan belsõre, ha könnyebb beletölteni.

A Schwalbe presztás belsõim eddig úgy emlékszem mind szétszedhetõek voltak.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Azon gondolkozom, hogy legközelebb ha utána kell tölteni akkor nem fogok sz@rakodni, hanem kilyukasztom a belsõt annyira, hogy egy fecskendõ feje beleférjen és utána befoltozom:D Egyébként mennyi idõ után kell utánatölteni és mennyit? Körülbelül 80-90ml-t tettem bele 1.95-ös gumiba.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
van olyan presta, ami szétszedhetõ, nekem a tufo olyan volt

kell egy kicsi mûanyag bizbasz hozzá, azzal lehet szétszeni

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Akkor ez nem olyan. Esetleg képet tudsz linkelni amin ilyen szelep van? Lehet le is cserélem olyan belsõre, ha könnyebb beletölteni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én egy videóban láttam, hogy szétszedik.

A szétszedhetõs olyan, hogy a felsõ menetes rész lapolva van, amit speciális kulccsal ki lehet tekerni és ugyanakkor lyuk lesz ott, mint egy autószelepnél. Nem esik be a rúd, az egészet szét lehet szedni.

A sebesség mindent megold.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Én egy videóban láttam, hogy szétszedik.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szétbontható van szerintem, mert le lehet tekerni a kis rúdról az anyát és akkor az beleesik a tömlõbe.Azzal is elvoltam egy ideig mire vissza tudtam tenni a helyére. Sima auto szeleppel könnyebb lenne mert vastagabb és nem tömítik el gumidarabkák.

Az szerintem nem szétbontható.

A sebesség mindent megold.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Szétbontható van szerintem, mert le lehet tekerni a kis rúdról az anyát és akkor az beleesik a tömlõbe.Azzal is elvoltam egy ideig mire vissza tudtam tenni a helyére. Sima auto szeleppel könnyebb lenne mert vastagabb és nem tömítik el gumidarabkák.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Használ valaki No Flats tejet kerekébe? Én annyit szenvedtem vele míg presta szelepen át tudtam nyomkodni a cuccot. Legközelebb biztos nem veszek ilyet. A híg folyadékban vannak apró gumidarabkák, de amikor nyomnám át az anyagot akkor a hígja átmegy de a gumidarabkák meg nem. Ez nagyon idegesítõ.

"szétbontható " preszta szelep vagy hagyományos ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Használ valaki No Flats tejet kerekébe? Én annyit szenvedtem vele míg presta szelepen át tudtam nyomkodni a cuccot. Legközelebb biztos nem veszek ilyet. A híg folyadékban vannak apró gumidarabkák, de amikor nyomnám át az anyagot akkor a hígja átmegy de a gumidarabkák meg nem. Ez nagyon idegesítõ.