Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Munkaidõben? :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Edikk.

Vannak itten latex fun-ok? Gumibelsõre gondolok. :)

Mik a tapasztalatok? Úgy emlékszem szúrásos defekt ellen faja. Felütéses..? Az ellen nem véd? Mik az elõnyei / hátrányai a szmötyikhez képest?

xXx

Jó visszaolvasást és keresést. :)

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Edikk.

Vannak itten latex fun-ok? Gumibelsõre gondolok. :)

Mik a tapasztalatok? Úgy emlékszem szúrásos defekt ellen faja. Felütéses..? Az ellen nem véd? Mik az elõnyei / hátrányai a szmötyikhez képest?

xXx

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Üdv mindeniknek!

Jelenleg Vredestein Spottd Cat van a bringámon, ennél keresnék valami sártûrõbb külsõt.
Fõleg mezõgazdasági és erdészeti utakon bringázok. (na meg némi aszfalt amíg kiérek terepre)Még 1-2 centis sárban is elmegy de ha nagyobb,vagy összeszedi szépen vagy elássa magát.
Elvileg a nobby nic lenne jó (ha jól olvastam vissza) de az túl drága neken.
max 8e /db-ig tudok elmenni.

Üdv! Vredesteinnel tapasztalatok? Most vettem egy pár Tiger Claw-t... mennyire kopik pl? Valami betegsége van?

Egyébként ha nem sarazol túlzottan és elégedett vagy a Vredesteinnel akkor 4800/db áron van a xfactornet-en, amit én is vettem. Pont tõlük jövök. :) Bár ránézésre, sárba nem nagyon kell vinni. Úgy tûnik szépen be tudja gyûjteni, aztán ott vagy terepen slick-gummával... :) Bár, az majd kiderül... Én teszek vele egy próbát.
UFF! :)

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás

Üdv mindeniknek!

Jelenleg Vredestein Spottd Cat van a bringámon, ennél keresnék valami sártûrõbb külsõt.
Fõleg mezõgazdasági és erdészeti utakon bringázok. (na meg némi aszfalt amíg kiérek terepre)Még 1-2 centis sárban is elmegy de ha nagyobb,vagy összeszedi szépen vagy elássa magát.

Annyiért kapsz NN-t, az apróban szokott lenni 14-16000ft/pár

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

halkan jegyzem meg, hogy a bike-discount.de -n viszonylag olcsón lehet venni RR-t ill NN-t.

faltbar MTB 26" Reifen & Schluche Komponenten
23,95 EUR a 2.25-ös NN.
Az "Online bringásboltot keresek!" topikban meg szoktak szervezõdni rendelések, pl. innen is, és akkor elosztjátok a szállítási költséget, ami jelen esetben max. 8,95 EUR

b.tibi

b.tibi

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Üdv mindeniknek!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

nekem 2,25-ös volt, 100 kiló vagyok, hátsó keréken használtam, 2,6 max 2,8 bar-on, párezer kilcsi egy defektem volt, ottho a garázsban belemnnt egy jancsiszög. és felénk is akad azért útba köves terep

3,3 baron, egy defekt, duna maraton, és nekem viszonylag lassan kopott.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

anál jobb gumi ...?

ez meg nem a goldengate forúm :)

A Racing Ralph, hogy bírja a köveket?
Egy ismerõsömnek rossz tapasztalata volt vele a Bükkben, Szilvás közepen kapott
2 defektet vele pedig mindig keményre fújja és elég hamar el is kopott.
Másnak ilyen tapasztalat volt vagy ez nem jellemzõ?

nekem 2,25-ös volt, 100 kiló vagyok, hátsó keréken használtam, 2,6 max 2,8 bar-on, párezer kilcsi egy defektem volt, ottho a garázsban belemnnt egy jancsiszög. és felénk is akad azért útba köves terep
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Gyorsan kopik, az biztos. Kövekkel nem volt baja, ellenben a sárral... tényleg a legkisebb folt elég neki, hogy megcsússzon/megpördüljön.
Nekem nem volt vele felütéses defektem. Szúrásos a BBF-en, bár ott átkeltem egy-két mezõn, meg bokron(szó szerint), hogy megtaláljam a maraton útvonalát... :D Ha jól emlékszem, akkor sima, defektmentesítõ lötyi nélküli belsõ volt benne. De egyébként lötyis belsõt használok.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
A Racing Ralph, hogy bírja a köveket?
Egy ismerõsömnek rossz tapasztalata volt vele a Bükkben, Szilvás közepen kapott
2 defektet vele pedig mindig keményre fújja és elég hamar el is kopott.
Másnak ilyen tapasztalat volt vagy ez nem jellemzõ?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
azért 23 euro meg 30 euro között elég nagy különbség van. nem lebecsülendõ, hiszen egy pár külsõ esetén az már majdnem 4 ezer forint.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Teenyleg, most jut eszembe, hogy en is onnan rendeltem ev elejen a Rara NN parost.:D
RR 426 grammot nyomott 2.1-es meretben. :o

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

halkan jegyzem meg, hogy a bike-discount.de -n viszonylag olcsón lehet venni RR-t ill NN-t.

nemeteknel szinte mindig van vhol 25-30 euros aron :) componentsen is ennyi volt nyaron.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Miert? :) Leirhatjatok ilyenkor azt is, hogy melyik tulajdonsaga volt jobb. Mert pl. ha tomegrol beszelunk, akkor rendben van. De nem csak ez az egy tulajdonsag letezik. :) Pont a Nobby es a Rocket Ron kozott vacilalok...

tomeg, konnyebben gordul. a tapadasa valamivel kisebb, de szvsz kiszamithatobb gumi. hatra nem tennem, mert a haveroknal latom hogy nagyon kopik (a silicas plane). a nn nekem olyan volt, hogy baromira tapad, de hirtelen vesziti el a tapadast, persze ez villaszog fuggo is, mert laposabb villaszognel jobban erezni. igazabol szerettem a rara+rara parost is, de egy keves sartol is nagyon csuszik, ill poros talajon elegge sodrodik az eleje. ha a tomeg-tapadas-gordulekenyseg egyarant szamit, a roro 2.25 + rara 2.1 tetszett a legjobban, jelenleg ez a "mindenes" nalam. sarazni meg agyagozni mast vegyetek.

allitolag kicsi a defektturo kepessege, de nekem nem volt meg vele gond (kopkop). :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
RoRo-t még nem próbáltam, majd ha egyszer sikerül olcsón szereznem, akkor biztosan bevállalok egyet. Biztos jobban gurul, mint a Nobby...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

jobb elol a roro :) nekem is volt jo ideig ez a paros.

Miert? :) Leirhatjatok ilyenkor azt is, hogy melyik tulajdonsaga volt jobb. Mert pl. ha tomegrol beszelunk, akkor rendben van. De nem csak ez az egy tulajdonsag letezik. :) Pont a Nobby es a Rocket Ron kozott vacilalok...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nekem volt SK Supersonicom. Könnyû volt, de így visszatekintve nem volt olyan jó gumma... visszatértem a Nobby Nic-Racing Ralph párosra.
Sárba csakis a MUDMAD! :D

jobb elol a roro :) nekem is volt jo ideig ez a paros.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nekem volt SK Supersonicom. Könnyû volt, de így visszatekintve nem volt olyan jó gumma... visszatértem a Nobby Nic-Racing Ralph párosra.
Sárba csakis a MUDMAD! :D