Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2011. január 17. - 18:00
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2011. január 17. - 17:59
Edikk.
Vannak itten latex fun-ok? Gumibelsõre gondolok.
Mik a tapasztalatok? Úgy emlékszem szúrásos defekt ellen faja. Felütéses..? Az ellen nem véd? Mik az elõnyei / hátrányai a szmötyikhez képest?
xXx
Jó visszaolvasást és keresést.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. január 17. - 17:56
Vannak itten latex fun-ok? Gumibelsõre gondolok.
Mik a tapasztalatok? Úgy emlékszem szúrásos defekt ellen faja. Felütéses..? Az ellen nem véd? Mik az elõnyei / hátrányai a szmötyikhez képest?
xXx
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2011. január 17. - 15:45
Üdv mindeniknek!
Jelenleg Vredestein Spottd Cat van a bringámon, ennél keresnék valami sártûrõbb külsõt.
Fõleg mezõgazdasági és erdészeti utakon bringázok. (na meg némi aszfalt amíg kiérek terepre)Még 1-2 centis sárban is elmegy de ha nagyobb,vagy összeszedi szépen vagy elássa magát.
Elvileg a nobby nic lenne jó (ha jól olvastam vissza) de az túl drága neken.
max 8e /db-ig tudok elmenni.
Üdv! Vredesteinnel tapasztalatok? Most vettem egy pár Tiger Claw-t... mennyire kopik pl? Valami betegsége van?
Egyébként ha nem sarazol túlzottan és elégedett vagy a Vredesteinnel akkor 4800/db áron van a xfactornet-en, amit én is vettem. Pont tõlük jövök. Bár ránézésre, sárba nem nagyon kell vinni. Úgy tûnik szépen be tudja gyûjteni, aztán ott vagy terepen slick-gummával... Bár, az majd kiderül... Én teszek vele egy próbát.
UFF!
Írta 2011. január 17. - 00:33
Üdv mindeniknek!
Jelenleg Vredestein Spottd Cat van a bringámon, ennél keresnék valami sártûrõbb külsõt.
Fõleg mezõgazdasági és erdészeti utakon bringázok. (na meg némi aszfalt amíg kiérek terepre)Még 1-2 centis sárban is elmegy de ha nagyobb,vagy összeszedi szépen vagy elássa magát.
Annyiért kapsz NN-t, az apróban szokott lenni 14-16000ft/pár
Írta 2011. január 17. - 00:16
halkan jegyzem meg, hogy a bike-discount.de -n viszonylag olcsón lehet venni RR-t ill NN-t.
faltbar MTB 26" Reifen & Schluche Komponenten
23,95 EUR a 2.25-ös NN.
Az "Online bringásboltot keresek!" topikban meg szoktak szervezõdni rendelések, pl. innen is, és akkor elosztjátok a szállítási költséget, ami jelen esetben max. 8,95 EUR
Írta 2011. január 16. - 23:12
Írta 2011. január 16. - 01:39
3,3 baron, egy defekt, duna maraton, és nekem viszonylag lassan kopott.nekem 2,25-ös volt, 100 kiló vagyok, hátsó keréken használtam, 2,6 max 2,8 bar-on, párezer kilcsi egy defektem volt, ottho a garázsban belemnnt egy jancsiszög. és felénk is akad azért útba köves terep
Írta 2011. január 16. - 01:31
anál jobb gumi ...?
ez meg nem a goldengate forúm
A Racing Ralph, hogy bírja a köveket?
Egy ismerõsömnek rossz tapasztalata volt vele a Bükkben, Szilvás közepen kapott
2 defektet vele pedig mindig keményre fújja és elég hamar el is kopott.
Másnak ilyen tapasztalat volt vagy ez nem jellemzõ?
nekem 2,25-ös volt, 100 kiló vagyok, hátsó keréken használtam, 2,6 max 2,8 bar-on, párezer kilcsi egy defektem volt, ottho a garázsban belemnnt egy jancsiszög. és felénk is akad azért útba köves terep
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. január 16. - 00:24
Nekem nem volt vele felütéses defektem. Szúrásos a BBF-en, bár ott átkeltem egy-két mezõn, meg bokron(szó szerint), hogy megtaláljam a maraton útvonalát... Ha jól emlékszem, akkor sima, defektmentesítõ lötyi nélküli belsõ volt benne. De egyébként lötyis belsõt használok.
vendég_fac€_*
Írta 2011. január 16. - 00:11
Egy ismerõsömnek rossz tapasztalata volt vele a Bükkben, Szilvás közepen kapott
2 defektet vele pedig mindig keményre fújja és elég hamar el is kopott.
Másnak ilyen tapasztalat volt vagy ez nem jellemzõ?
Írta 2011. január 15. - 23:58
Írta 2011. január 15. - 23:52
RR 426 grammot nyomott 2.1-es meretben.
Írta 2011. január 15. - 23:45
halkan jegyzem meg, hogy a bike-discount.de -n viszonylag olcsón lehet venni RR-t ill NN-t.
nemeteknel szinte mindig van vhol 25-30 euros aron componentsen is ennyi volt nyaron.
Írta 2011. január 15. - 23:42
Írta 2011. január 15. - 23:41
Miert? Leirhatjatok ilyenkor azt is, hogy melyik tulajdonsaga volt jobb. Mert pl. ha tomegrol beszelunk, akkor rendben van. De nem csak ez az egy tulajdonsag letezik. Pont a Nobby es a Rocket Ron kozott vacilalok...
tomeg, konnyebben gordul. a tapadasa valamivel kisebb, de szvsz kiszamithatobb gumi. hatra nem tennem, mert a haveroknal latom hogy nagyon kopik (a silicas plane). a nn nekem olyan volt, hogy baromira tapad, de hirtelen vesziti el a tapadast, persze ez villaszog fuggo is, mert laposabb villaszognel jobban erezni. igazabol szerettem a rara+rara parost is, de egy keves sartol is nagyon csuszik, ill poros talajon elegge sodrodik az eleje. ha a tomeg-tapadas-gordulekenyseg egyarant szamit, a roro 2.25 + rara 2.1 tetszett a legjobban, jelenleg ez a "mindenes" nalam. sarazni meg agyagozni mast vegyetek.
allitolag kicsi a defektturo kepessege, de nekem nem volt meg vele gond (kopkop).
Írta 2011. január 15. - 23:32
Írta 2011. január 15. - 23:22
jobb elol a roro nekem is volt jo ideig ez a paros.
Miert? Leirhatjatok ilyenkor azt is, hogy melyik tulajdonsaga volt jobb. Mert pl. ha tomegrol beszelunk, akkor rendben van. De nem csak ez az egy tulajdonsag letezik. Pont a Nobby es a Rocket Ron kozott vacilalok...
Írta 2011. január 15. - 23:04
Nekem volt SK Supersonicom. Könnyû volt, de így visszatekintve nem volt olyan jó gumma... visszatértem a Nobby Nic-Racing Ralph párosra.
Sárba csakis a MUDMAD!
jobb elol a roro nekem is volt jo ideig ez a paros.
Írta 2011. január 15. - 22:23
Sárba csakis a MUDMAD!