Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Én most Geax Saguaro-val próbálkozok, ha sz@r, Dante hibája lesz:D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Medusa nagyon felejtõs aszfalton, tényleg óriási a gördülési ellenállása.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
én meg kényszerbõl felraktam most egy king jimet, és ismét rájöttem hogy q jó gumi -kb bármilyen terepen, sárban is - aszfalton viszont elég durva ellenállása vagyon.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Módosít GOMB!!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Én idén sokat mentem Mountain Kinggel, nagy sártól eltekintve nagyon tetszett

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Bontrager mud X, a Nellában lehet kapni, az angolok erõsen dicsérték. http://www.bikeradar...d-x-tr-2in-9241

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,027 posts
kösz, megnézegetem.

kettõ van a fast trackból. általában párban használom, de a saras, lazább terepekre gondolva keresem az elsõ párját.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

az idei tyre of choice a speci fast track lk lesz. elõre keresek valamit, ami harapósabb, több mintával van megáldva és kb. azonos a valós mérete, mint a specinek. a continental mountain king 2.2 ss-t gondoltam. alternatíva, ötlet, javaslat?

The Captain Speci?
Nekem bevált.
Bár én a Fastot tenném elõre...
Alacsony,vékony mintája van,szerintem piszok hamar el lehet fékezni.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Sziasztok a Maxxis medusáról mit tudtok jó sár gumi mert én csak Rocket ront meg ilyen ballonos külsõket használtam akár mekkora sár volt
1.55 öst nézegettem kicsit vékonykának tûnik

Gyakorlatilag minden sárgumi Klasszisokkal jobb sárban mint akármelyik normál mintás terepgumi, 1.5-1.9 között nézegess azért kell vékony mert az jobban vágja a sarat, ballonosabb meg azért nem kell mert a sár miatt nem fogsz gyorsan haladni emiatt felütni sem nagyon fogod. Ezekért cserébe baromi gyorsan kopnak aszfalton és iszonyatosan nagy a gördülési ellenállásuk azaz "leszárad a lábad aszfalton". Nekem tioga mud factory 1.85 van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Mountain King II ?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,027 posts
az idei tyre of choice a speci fast track lk lesz. elõre keresek valamit, ami harapósabb, több mintával van megáldva és kb. azonos a valós mérete, mint a specinek. a continental mountain king 2.2 ss-t gondoltam. alternatíva, ötlet, javaslat?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
van valami ötlet hogy a fenébe tegyem fel a viszonylag kitágult gumikat?! keskenyebb felnit fûztem és a gumik egy ideje álltak és eléggé kitágultak annál a résznél ahol a felnibe kapaszkodnak. specko chunder pro 2,35 rõl van szó
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Sziasztok a Maxxis medusáról mit tudtok jó sár gumi mert én csak Rocket ront meg ilyen ballonos külsõket használtam akár mekkora sár volt
1.55 öst nézegettem kicsit vékonykának tûnik

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
pedig leírás alapján TC-nek tûnik.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Nekem egyszer a Michelin latex szétnyílt az illesztésnél.Most Evo NN külsõt használok Joe tejjel és ez eddig bevált.

Nekem is, szállhattam is kis Szilváson Szarvaskõnél miatta...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Szóval ”foltos macska

Most akkor ez spotted cat vagy tiger claw tapasztalat??? :)

Kiemeltem a lenyeget. :)

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

"Üdv! Vredesteinnel tapasztalatok? Most vettem egy pár Tiger Claw-t... mennyire kopik pl? Valami betegsége van?"

Elõtte conti race kingem volt,igy azzal tudom összehasonlítani (volt még michelin wildgripper comp de szentségtörés lenne ezekkel egy napon minõsíteni annyira sz…r ’sztem)
Szóval ”foltos macska”aszfalton kb ugyanolyan, kemény vagy kicsit nedves vagy poros földuton jobban tapad, a füvet inkább tépi mint megcsússzon mind szárazon mind nedvesen( a conti inkább csúszott). A vasúti töltésen is jobban lehet kontrollálni legyen az zúzottkõ vagy kavics ha nem túl mély (4-5 cm) erdei avaros talajon is kevésbé hajlamos kisodródni. Defekt még nem volt(igaz contival sem mióta lötty van a belsõben).
Mindezért cserébn viszon a sarat 1-2cm ig tûri( a contival felniig simán) nehezebben tisztul, és anennyivel jobban tapad annyival jobban kopik. Kb 600km van benne és már látszik némi amortizáció. Tekintve hogy fele annyiba kerül mint az elsõ osztályú race king úgy gondolom fele annyit is fog kibirni, viszont ezzel még nem sikerütl „eldobnom a technikát” (vagy csak megtanultam biciglizni)igy NEKEM TETSZIK.

Most akkor ez spotted cat vagy tiger claw tapasztalat??? :)

b.tibi

b.tibi

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
"Üdv! Vredesteinnel tapasztalatok? Most vettem egy pár Tiger Claw-t... mennyire kopik pl? Valami betegsége van?"

Elõtte conti race kingem volt,igy azzal tudom összehasonlítani (volt még michelin wildgripper comp de szentségtörés lenne ezekkel egy napon minõsíteni annyira sz…r ’sztem)
Szóval ”foltos macska”aszfalton kb ugyanolyan, kemény vagy kicsit nedves vagy poros földuton jobban tapad, a füvet inkább tépi mint megcsússzon mind szárazon mind nedvesen( a conti inkább csúszott). A vasúti töltésen is jobban lehet kontrollálni legyen az zúzottkõ vagy kavics ha nem túl mély (4-5 cm) erdei avaros talajon is kevésbé hajlamos kisodródni. Defekt még nem volt(igaz contival sem mióta lötty van a belsõben).
Mindezért cserébn viszon a sarat 1-2cm ig tûri( a contival felniig simán) nehezebben tisztul, és anennyivel jobban tapad annyival jobban kopik. Kb 600km van benne és már látszik némi amortizáció. Tekintve hogy fele annyiba kerül mint az elsõ osztályú race king úgy gondolom fele annyit is fog kibirni, viszont ezzel még nem sikerütl „eldobnom a technikát” (vagy csak megtanultam biciglizni)igy NEKEM TETSZIK.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Egy elsõ osztályú drótos sajnos ilyen árban van. Németbõl rendeltünk drótos Schwalbe NobbyNicc gumit, az is ennyi volt.
3 ezer körül csak a minõségi hibás Contikat lehet kapni. Persze ezek között is ki lehet fogni hibátlant.
Marci

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Helló.
Nem,teljesen sima mint az említett árkategóriába esõ hajtogatós race king-em,de ezekszerint nem csak az én szemem bántja az az ár.

Üdv,Péter