Nekem a rocket ron 56vagy 57 mm nem tolomérövel mértem
de nagyságrendileg jó a méret
sima colstokal:)
ennek akkor rengeteg ertelme volt. kb olyan mintha ranezesre mondanal egy "meresi" adatot.
Nekem a rocket ron 56vagy 57 mm nem tolomérövel mértem
de nagyságrendileg jó a méret
sima colstokal:)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Hihetõ. Van akinél több is. De engem nyugtalanít a slick a montin. Ez persze csak egy VÉLEMÉNY.
A sebesség mindent megold.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
A sebesség mindent megold.
és elkövetted azt a hibát, hogy ebben az esetben montit vettél, crossbicó helyettKb. Ezt mondom én is. Jó a slick, ha szereted a monti geometriáját, bejön a montis testtartás, a kényelem (teló) de aszfaltbetyár vagy. .
RAUH-Welt
B E G R I F F
nekem sose volt gondom a "traktorgumival" se nedves se száraz aszfalton. kb ugyanazt a tempót tolom -vagy inkább a szlikkel vagyok óvatosabb-
én idén télre feltettem egy oldalt bütykös gumit, mert a vékony slic hóban konrétan használhatatlan, és aszfalton azóta én is parázok, még szárazon is ilyesztõ érzés, ahogy a bütykökön darál kanyarban
ez elég biztató. ezek 800-900 grammos külsõk, nem lehet észrevenni hogy lassabbak lennének?
Én elhasználtam eddig 2 garnitúra conti contactot, az egyik 9000 km-t, a másik kb. 10 000 km-t bírt.
Igen, itt lehet a bibi, én meg terepgumit használok csak. Az az érdekes, hogy régen országútiztam, Favorittal, Barum gumikkal, sosem féltem...