1-2 oldalt visszaolvasva pont ez volt a téma. 1-2 év állás valószínûleg nem árt neki, sõt! :->
Bocsánat, legközelebb szemfülesebb leszek! Azt, hogy még használna is kétlem, de ha nem árt, akkor az jó. Minden esetre a lakásban tartom, az a biztos.
1-2 oldalt visszaolvasva pont ez volt a téma. 1-2 év állás valószínûleg nem árt neki, sõt! :->
Hintõporozást csináltam, semmi hatása nincs. A külsõt ki kell cserélni.
60 és 120 tpi közül értelemszerûen a 120 tpi a sûrûbb. A kopásállóság a gumi összetételétõl függ, a tpi a gumi szövetszerkezetére vonatkozik. (egy inch hosszon hány szövetszál van)
A belsõvel semmi gond, a külsõd mozdul el és viszi a belsõt is. A Continental külsõim csinálták ezt, mikor egy idõ után kinyúltak. Jól le is nyakazták 2 belsõmet.
A belsõvel semmi gond, a külsõd mozdul el és viszi a belsõt is. A Continental külsõim csinálták ezt, mikor egy idõ után kinyúltak. Jól le is nyakazták 2 belsõmet.Mitõl lehet az hogy a szelepek egy idõ után "elferdülnek" a felnihez képest? Amikor bele rakom a belsõt, akkor szépen 90fokban állnak kifelé. De egy idõ után dõlni kezdenek, mintha a belsõ elcsuszna a felnin lévõ lyukhoz képest.
Nem tudom hogy sikerült-e érthetõen leirnom...
én megoldotam még ano ahol én is elszáltam egy görény körforgalomba amikor nem jön semi kicsit gazos simán átmegyek rajta keresztbe csak a táblát kell kikerülni
de anyi belefér:D
ha nincs nagy forgalom ajánlom neked is a technikát még országutival is szoiktam ilyet csinálni télen is elszáltam abba a körforgalomba meg nyáron is nekem az nem fekszik a töbivel sem bajom kicsit döl kifele és ha nedves olyan mint a takony akármilyen gumid van inkáb átkroszozok rajta ugy is csak gaz van ott anak nem számit:D