McGywer said
Ha gurulós gumi kell, ami terepen is jó és aszfalton sem kopik túlságosan, meg ballonos is, akkor Continental RaceKing 2,2".
McGywer said
Ha gurulós gumi kell, ami terepen is jó és aszfalton sem kopik túlságosan, meg ballonos is, akkor Continental RaceKing 2,2".
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
hatragyi said
Na, erre vártam. Akkor Fred-et kihúzhatom. Féltem, hogy a Marathon Extreme marad, mert elég drága.
hatragyi said
60% aszfalt, 40% light terep a felhasználás. A light terep száraz sima/kavicsos földutakat jelent.
McGywer said
60% aszfalt, 40% light terep a felhasználás. A light terep száraz sima/kavicsos földutakat jelent.Tisztában vagy a mintázat "magasságával"?
Terepen az kb. nem tart semmit oldalirányban, én meg nem vagyok akkora májer hogy ne okozzon gondot a folyton kicsúszó elsõkerék.
hatragyi said
Bocs, ha hülye a kérdés, de miért nem?
McGywer said
Bocs, ha hülye a kérdés, de miért nem?Furious Fred az erõteljesen "race only" gumi, a 2,0"-os verzió kb. 1,7-es valójában. Bizonyos pályákon hátsókerékre fel merném tenni, de elsõkerékre már nem igen.
hatragyi said
No, okulásképpen, ha valaki ilyesmiben gondolkodik.
Ma megkaptam a Schwalbe Sammy Slick (2.1 54-559) gumikat. Mavic 317 Disc (17-559) felnire menne/ment volna.
Méretek:
Felni: 17 mm széles
Sammy Slick:
- szélesség: gyári adat: 54 mm (2.1), mért adat a felnin, felfújva: 48 mm (az oldalsó bütyköt mértem, ez volt a legszélesebb pontja).
- magasság (a felnivel együtt): 64 mm
Gyári Merida Race gumim: gyári adat 51 mm, és ennyi ténylegesen is, felnivel a magasság: 72 mm.
Tolómérõvel mértem.
A Sammy Slick megy az asszonynak, magamnak pedig Furious Fred 2.25 (57-559), vagy Marathon Extreme DD Evolution Line 2.25 (57-559)
Valakinek tapasztalata ezen gumik ballonosságáról, és valós szélességérõl?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."