90%-ban száraz, földút, ami esetleg helyenként kavicsos vagy zúzottköves.
akkor simán vennék rá slic gumit (ha nem meredek hegyi terep), mint a conti contact, sima, száraz földútra teljesen jó, aszfaltra meg ugye nem kell részletezni
90%-ban száraz, földút, ami esetleg helyenként kavicsos vagy zúzottköves.
90%-ban száraz, földút, ami esetleg helyenként kavicsos vagy zúzottköves.amúgy mit jelent az enyhe terep?
Sziasztok!
Sajnos nem volt idõm átnézni a topicot, ezért elnézést ha már volt téma.
Azután érdeklõdöm, hogy a Schwalbe gumik gyári méretadati általában valósak? Tehát feltéve, felfújva lemérem tolómérõvel, akkor az alábbiak szerinti szélesség adatokat kapom? (54 mm)
Az alábbi gumikban gondolkodom két bringára 60% aszfalt, 40% light terep felhasználásra (túra)
Black Jack: Size (Zoll): 26 x 2.10, Size (ETRTO): 54-559
Smart Sam: Size (Zoll): 26 x 2.10, Size (ETRTO): 54-559
Racing Ralph: Size (Zoll): 26 x 2.10, Size (ETRTO): 54-559
Sziasztok!
Sajnos nem volt idõm átnézni a topicot, ezért elnézést ha már volt téma.
Azután érdeklõdöm, hogy a Schwalbe gumik gyári méretadati általában valósak? Tehát feltéve, felfújva lemérem tolómérõvel, akkor az alábbiak szerinti szélesség adatokat kapom? (54 mm)
Az alábbi gumikban gondolkodom két bringára 60% aszfalt, 40% light terep felhasználásra (túra)
És ez gyárilag 2,25" (57-559) vagy 2,1" (54-559) volt?Nekem a rocket ron 56vagy 57 mm nem tolomérövel mértem
de nagyságrendileg jó a méret
sima colstokal:)
Esetleg a Sammy Slick vagy Furious Fred?
Az alábbi célra Black Jack.
Bár szerintem arra még az is túl agresszív.
Talán Land Cruiser is helytállna.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Mintha jégre öntött taknyon mentem volna...nem tudtam összeszedni.
Sziasztok!
Jani!
aszfalton? Mondjuk 10 % az nem kevés. Én sokféle gumit használok, a tavalyi telet 1.5 City Jettel nyomtam, ami mély sarat és havat kivéve szuper volt. Idén Smart Sammel járok, amivel kemény 30 felett menni tartósan. De ezt CX Comp pl a héten próbáltam ki, sárban is, terepen is és aszfalton is szuper
A sebesség mindent megold.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Nekem a rocket ron 56vagy 57 mm nem tolomérövel mértem
de nagyságrendileg jó a méret
sima colstokal:)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Hihetõ. Van akinél több is. De engem nyugtalanít a slick a montin. Ez persze csak egy VÉLEMÉNY.
A sebesség mindent megold.