Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15861 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Semmi baj vele, vagy 20 gyártónak van hasonló terméke. De az az igazság, hogy le lehet utólag tépni, ez inkább olyan verseny közbeni megoldás, otthon érdemes rendes folttal megoldani. De persze ez még akkor volt, amikor használtam belsõt, s még csak nem is latexet. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.683 hozzászólás
Van valakinek tapasztalata a BBB öntapadó folttal ? BTL-31 tömlõjavító készlet "LeakFix" ragasztó | BTL-31 LEAKFIX | SZERSZÁMOK | KIEGÉSZÍTÕK | BBB | Pacific Cycles Kft.
Olyan hihetetlen számomra, hogy nem kell bekenni a vulkanizáló folyadékkal.
Megbízható lehet ?
Marci

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A Sheldon Brown-féle táblázat monti szempontjából egy baromság.

A sebesség mindent megold.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Nekem nem fér a fejembe, hogy az 2 mm ennyit számít...
15-õs felnibe nem lesz jó a 37 széles gumi? :(

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Találtam egy táblázatot, ez mennyire használható? http://ebike.hu/dl/g...patibilitas.xls

Most az a kérdés, hogy a gumi szélességet úgy számoljuk ki (pl.:2,25*25.4), vagy megmérjük a felpumpált gumi valódi szélességét? Ez szerint a táblázat szerint a 20mm széles felnin, még a 2,1' gumi sem biztonságos. (pedig ez egy ritchey Wcs felni) :D

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

teljesen, ez Sheldon Brown táblázata
Tire Sizing Systems

mondjuk én használtam 18,6mm belsõ szélességû felnin 2,35"-ost évekig minden gond nélkül...

Nekem 19C-622-es felnim van arra kellene valami erdõ járó gumi. (cross kerékpár)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
teljesen, ez Sheldon Brown táblázata
Tire Sizing Systems

mondjuk én használtam 18,6mm belsõ szélességû felnin 2,35"-ost évekig minden gond nélkül...

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Nekem 17esen volt 2,25ös.

Találtam egy táblázatot, ez mennyire használható? http://ebike.hu/dl/g...patibilitas.xls

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem 17esen volt 2,25ös.

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
köszi

Én meg azt hittem hogy ez a 20mm nagyon vékony, ránézésre legalább is nagyon keskenynek tûnt, és megijedtem. még egyszer köszi, megnyugodtam

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha a felni belsõ szélessége 20mm(belsõ peremtõl-peremig mérve), akkor max. milyen széles gumit lehet használni hozzá? 2,25' még jó rá?

Igen. Akár mér egy 2,4es is jó lehet rá.

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Ha a felni belsõ szélessége 20mm(belsõ peremtõl-peremig mérve), akkor max. milyen széles gumit lehet használni hozzá? 2,25' még jó rá?

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Michelin Mester latex belsõje ismét bizonyított, ma reggel sikerült rendesen felütni/odakoppantani az elsõ kereket-jó nagyot szólt. Satufék, azt örömmel tapsztlatam , hogy defektnek semmi jele!
(ja és 26"os latex van a 29es kerékben!)

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Volt Vredestein külsõm 700x23-as, azt 8-9bár környékén használtam.Merem ajánlani, volt, h kátyugratás közben hátsókerékkel beleérkeztem a kátyu peremébe és nem lett még defektem se, viszont a felnit cserésre sikerült felütnöm.Nem volt egy nagy szám felni, egy Rigida Flyer, de azért fájt a szívem érte.

Mate94

Mate94

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

Sziasztok!Defekt megelõzéssel kapcsolatban szeretném tanácsotokat kérni!Valami használható,a gyakorlatban is bevált módszert keresek outi kerekeim számára.Nagyrészt felütõs defektjeim vannak.A gumiba töltendõ folyadék erre jó?Egyáltalán outiba a magas nyomás miatt ez a cucc beválhat?Aki használt már ilyent outiban és vannak tapasztalati a témában,légyszi ossza meg velem is!Köszi

Schwalbe Big Apple, hm? :DD [/idiota]

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Veszel egy Schwalbe Durano szettet, felfújod 9 barra, és azt nem ütöd fel. Ha meg mégis, akkor nem ártana kormányozni is azt a biciklit, vagy ha az nem megy, hogy kikerüld a kátyút, akkor lassabban menni. Én is szar utakon megyek elég sokat, de még nem volt felütéses defektem.

bchris

bchris

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

80-nal? :D

Lelepleztél!Egy kicsit túloztam a 80-nal.Módosítom csak 78!:)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Köszi a tanácsokat!Lehet hogy a fõ gond a rengeteg kátyú és az utakra felhordott kavicsok mennyiségével van.Jó tudom kerüljem ki õket,de egy pillanatra nem figyelek oda aztán már nyolcvannal tekerek :):)és nem tudok mindent kikerülni.Úgy látom a pumpa,belsõ,a szerszám hordozásától na és az útszéli szerelés rémétõl ezután sem szabadulhatok.

próbáld meg átemelni a kátyukon, én 6 bar körül használtam a 23 mm-es országuti külsõt, de mentem 19-essel is hasonló nyomáson (6-7 bar), azt sem sikerült felütnöm Budapesten

"8 Barost versenyen fölfújom 11-12Bara"

ehhez én csak gratulálni tudok

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Köszi a tanácsokat!Lehet hogy a fõ gond a rengeteg kátyú és az utakra felhordott kavicsok mennyiségével van.Jó tudom kerüljem ki õket,de egy pillanatra nem figyelek oda aztán már nyolcvannal tekerek :):)és nem tudok mindent kikerülni.Úgy látom a pumpa,belsõ,a szerszám hordozásától na és az útszéli szerelés rémétõl ezután sem szabadulhatok.

80-nal? :D

bchris

bchris

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás