Maxis meduza 1,8" ? Arról is jókat írnak, és olcsó
Michelin XC A/T Errõl mi a véleményetek nem lehet túl rossz.
Schwalbe Blach Shark Mud HS325 Heavy Duty vagy ez estleg
Maxis meduza 1,8" ? Arról is jókat írnak, és olcsó
Koszi! Nem tudom h csak a baratomnak volt balszerencseje vele de az oldalso butykok par fagyott talajon valo tekeres utan leszakadtak. Nem 5-10 db hanem majdhogynem mindegyik butyok fellig v egeszben leszakadt :/ Csunya latvany volt!
Sziasztok! 100 kg szinhus (khm
ala keresek sargumit egy AM gepbe. Fazonra a Schwalbe Black Shark Mud 26X1.5 tetszene, de egy baratom szerint ez tul keskeny a sulyomhoz kepest. Van valami javaslatotok?
Koszonom!
Spoon: Készülsz a szombatra:-) Dél- Bükk lesz, mert beszéltem miskolci cimborákkal, de gány minden.
Kls Vredestein MTB Bull Lock 26x2.00' Kev. - alkatrszek / kls, bels - MINDEN EGY HELYEN: KERKPROK, ALKATRSZEK, KIEGSZTK, SZEMVEGEK
Én ezt használom, 2.00 létére egész ballonos, és akkor sem lepõdik meg ha elfogy a sár.
A sebesség mindent megold.
Bontrager Mud X Folding Mountain Bike Tyre Review - BikeRadar
Bár én még nem használtam, de szinte csak jókat olvastam róla
panaracer fire xc pro 1.8??
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Ez egyértelmû minél nehezebb a kerék külsõ kerûlete annál nehezebb meghajtani a kereket,ha a lötyöt beleöntöd akkor a külsõ kerülete lesz nehezebb ezáltal.McGywer nek teljesen igaza van ezügyben
sziasztok! 100 kg szinhus (khm
ala keresek sargumit egy am gepbe. Fazonra a schwalbe black shark mud 26x1.5 tetszene, de egy baratom szerint ez tul keskeny a sulyomhoz kepest. Van valami javaslatotok?
Koszonom!