Javaslom még a Kenda Kadre ill. Komodo, Conti Speed King és az örök classikus a Ritchey Z-max valamely változatát
Maxxis Crossmark
Javaslom még a Kenda Kadre ill. Komodo, Conti Speed King és az örök classikus a Ritchey Z-max valamely változatát
Köszi a vásárlási tippet. Átnéztem, ennyiért már tényleg megéri. Akkor csak megint az van, hogy kis országunkban ez is drágább.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Áhá! Köszi!van benne egy kevlar [Vectran] defektvedelem, meg SnakeSkin oldalfal a kicsipodeses ellen. a ketto egyutt a DD.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Használható, ez tulajdonképpen a belsõvel használatos verzió - csak fejlesztgettek rajta egy kicsit, hogy UST-s gumiként is megállja a helyét. A 2010-es "sima" EVO verziót egyébként úgy tudom, szintén jól lehetett használni UST felnin lötyivel, tavaly egy norvég sráccal beszélgettem is errõl a Salzkammergut Trophy utáni napon, aki történetesen (állítása szerint) így ment végig a 211 km-es szakaszon. 2.1-es RRalph evo + lötyi (a felnije meg Mavic Crossmax SLR volt). Na, én adtam neki pumpát... :->
A Double Defense-es Schwalbe az miben más mint a sima?
Mármint értem én, hogy defekt védelem, de pontosan mi a technikai tartalma ennek?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszi a vásárlási tippet. Átnéztem, ennyiért már tényleg megéri. Akkor csak megint az van, hogy kis országunkban ez is drágább.
A TL Ready használható hagyományosan sima belsõvel is? Gondolom igen.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Szerintetek egy halandónak megéri a Scwalbe EVO gumijait megvenni a Performance ellenében?
Egy Racing Ralph esetében 6e a különbség. 15e-ért autóra veszek gumit, kicsit elszaladtak ezek az árak.
Én úgy gondol nem éri meg, de lehet tévedek. Ki mit mond erre?
Szerintetek egy halandónak megéri a Scwalbe EVO gumijait megvenni a Performance ellenében?
Egy Racing Ralph esetében 6e a különbség. 15e-ért autóra veszek gumit, kicsit elszaladtak ezek az árak.
Én úgy gondol nem éri meg, de lehet tévedek. Ki mit mond erre?
yep... confirmed by Schwalbe.
OEM only tires based on the original Racing Ralph pattern but branded with the new name.
RAUH-Welt
B E G R I F F