15-õs felnibe nem lesz jó a 37 széles gumi?

Találtam egy táblázatot, ez mennyire használható? http://ebike.hu/dl/g...patibilitas.xls
teljesen, ez Sheldon Brown táblázata
Tire Sizing Systems
mondjuk én használtam 18,6mm belsõ szélességû felnin 2,35"-ost évekig minden gond nélkül...
Nekem 17esen volt 2,25ös.
Ha a felni belsõ szélessége 20mm(belsõ peremtõl-peremig mérve), akkor max. milyen széles gumit lehet használni hozzá? 2,25' még jó rá?
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!Defekt megelõzéssel kapcsolatban szeretném tanácsotokat kérni!Valami használható,a gyakorlatban is bevált módszert keresek outi kerekeim számára.Nagyrészt felütõs defektjeim vannak.A gumiba töltendõ folyadék erre jó?Egyáltalán outiba a magas nyomás miatt ez a cucc beválhat?Aki használt már ilyent outiban és vannak tapasztalati a témában,légyszi ossza meg velem is!Köszi
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Köszi a tanácsokat!Lehet hogy a fõ gond a rengeteg kátyú és az utakra felhordott kavicsok mennyiségével van.Jó tudom kerüljem ki õket,de egy pillanatra nem figyelek oda aztán már nyolcvannal tekerek
:)és nem tudok mindent kikerülni.Úgy látom a pumpa,belsõ,a szerszám hordozásától na és az útszéli szerelés rémétõl ezután sem szabadulhatok.
Köszi a tanácsokat!Lehet hogy a fõ gond a rengeteg kátyú és az utakra felhordott kavicsok mennyiségével van.Jó tudom kerüljem ki õket,de egy pillanatra nem figyelek oda aztán már nyolcvannal tekerek
:)és nem tudok mindent kikerülni.Úgy látom a pumpa,belsõ,a szerszám hordozásától na és az útszéli szerelés rémétõl ezután sem szabadulhatok.
Sziasztok!Defekt megelõzéssel kapcsolatban szeretném tanácsotokat kérni!Valami használható,a gyakorlatban is bevált módszert keresek outi kerekeim számára.Nagyrészt felütõs defektjeim vannak.A gumiba töltendõ folyadék erre jó?Egyáltalán outiba a magas nyomás miatt ez a cucc beválhat?Aki használt már ilyent outiban és vannak tapasztalati a témában,légyszi ossza meg velem is!Köszi
Eddigi tapasztalataim során a tej a belsõ nélküli rendszereknél jó mert felütéses defektet nem kapsz vele,és tüske szúrás elleni is elég jó.
De a vágás ellen Pl: üveg szilánk stb... nem ér semmit mert az kivágja a köpenyt és szimplán a nyomás miatt kispriccel a tej egy része és a levegõ is kiszökik nem tudja eltömíteni:(:(
Mert ha csak felütéses defekted van érdemes lenne elgondolkodni a belsõ nélküli rendszerek.Kb 10 ezer ft
és felütéssel nem lesz bajod montinál 3,5Bár helyet 1,8-2,0Bár közt elég használni és kõ kemény.
Ha csak sima belsõbe rakod a tejet ez inkább a tüskék ellen véd,mert a felütéses defektnél nagyobb a lyuk amit csinálsz a belsõ gumin mint amit el tudna tömíteni a folyadék.
A sebesség mindent megold.