Ha olyan keményre fújod a gumit, hogy csak a középsõ futófelületen haladsz, akkor a terepet messzirõl kerüld el, mert szétráz a kõkemény kerék. Normál nyomáson pedig nagyobb felület érintkezik a talajjal, lassít a szélesebb gumi(aszfalton). Arról nem is beszélve, hogy a szélesebb guminak nagyobb a légellenállása is. Ha aszfalton akarsz hasítani, vegyél egy slick gumit. A SmartSam még mindig az egyik legjobb mindenes gumi. Van hogy versenyre is fent hagyom, mezei felhasználásra véleményem szerint meg tökéletes. Ha a design miatt akarod szélesebbre cserélni, akkor ne akarjon a súlyadat érdekelni, úgyse az számít. Ami praktikus elõnye lehet a 2.25-nek a 2.1-el szemben: ha 80+kg vagy, vagy ha durva terepen akarod használni, akkor a ballonossága miatt jobban véd a felütéstõl. Én a helyedben örülnék, hogy vettem egy tök jó gumit, és mosollyal az arcomon mennék tekerni
Sajnos ilyen vagyok, errõl nem tehetek. Nem akarlak már nyaggatni itt benneteket a baromságaimmal. Legrosszabb esetben is csak max kicseréltetem, és veszek még szezon elött valami városi gumit is, (persze nem túl drágán) és akkor megoldva. A súlyadat tényleg hülyeség volt, fõleg ha elárulom, hogy jelenleg is a Ruckus amit hajtok 14+ kg, ami nem épp kevés. Ami az én súlyomat illeti, 70-et súrolom jelenleg.
(SPD pedált + cipõt jóval egyszerûbb lesz majd válasszak, azt már most tudom)