Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15905 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hello!

Xc-re, gyors lefelékre is jó elsõ gumit tudtok ajánlani? Elsõsorban az olcsóbb kategória érdekel(5-6e), de ha óriási a különbség mondjuk az NN-el vagy RRalph-al szemben akkor elgondolkozok azokon is. Szóval errõl is kellene egy kis info.

A maxxisok jók ebben a kategóriában. Aspen, crossmark, monorail.

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Hello!

Xc-re, gyors lefelékre is jó elsõ gumit tudtok ajánlani? Elsõsorban az olcsóbb kategória érdekel(5-6e), de ha óriási a különbség mondjuk az NN-el vagy RRalph-al szemben akkor elgondolkozok azokon is. Szóval errõl is kellene egy kis info.

ha gyors es konnyu gumi, akkor rron.

A löttynek nincs perdülete.

de ha szetkenodik, attol a tobbletsuly ugyanugy noveli a forgo tomeget.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Nekem a Schwalbe Double Defense + Michelin latex kombó eddig hibátlan, még nem volt defektem vele. Kopp kopp.
Löttyöt a súlya miatt nem akartam.

A löttynek nincs perdülete.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

gery03

gery03

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Hello!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Elsírnám magam, ha hetente 2 defektet szerelhetnék, válts rendszert, akármilyet, tejjel, latexbelsõvel, mert ez elég katasztrofális statisztika. 6000 km-re jut egy defektem, s az vágás.

Pedig nem mindig volt ez így. :) El kell menni dombságozni 95g-os belsõvel, tej és mindenféle védelem nélkül. Meglesz a napi 3 defekt gond nélkül. :D

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Nekem a Schwalbe Double Defense + Michelin latex kombó eddig hibátlan, még nem volt defektem vele. Kopp kopp.
Löttyöt a súlya miatt nem akartam.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Elsírnám magam, ha hetente 2 defektet szerelhetnék, válts rendszert, akármilyet, tejjel, latexbelsõvel, mert ez elég katasztrofális statisztika. 6000 km-re jut egy defektem, s az vágás.

A tejen gondolkodtam már. Ha meglesz minden más egyéb aminek meg kell lennie, majd veszek egy flakonnal.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

De az is mindig versenyen. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

360km alatt kaptam eddig 3 pici lyukat, mindegyik lassú defekt volt.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Én is defekteltem MK-val rendesen - sima, nem SSonic -, de mióta tettem bele latexbelsõt, ezek a gondok megoldódtak. Javasolom neked is, mert a mintája igen jó

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

A tököm tele lett ezzel a Mountain King Supersonic-al defektállósága konkrétan NULLA. megy vissza a Muddy Mary nemérdekel hogy 850 gramm eddig se szakadt le tõle a lábam :)

Vicces dolog ez a vékonyka conti gumi. Nekem RK van elõl hátul. Elõl egy véletlenül jó B-s, hátul egy sima drótos A-s. 360km alatt kaptam eddig 3 pici lyukat, mindegyik lassú defekt volt. Bátyám bringáján 900grammos CST semi-slick van. Olyan oldalfala van, hogy megtartja a 15kg-os bringa súlyát teljesen leeresztve is. A futófelületbe 100 km alatt beszedett 2 defektet. Szerintem ez csak mázli kérdése. :)

Esetleg nem eladó az a mountain king?
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
A tököm tele lett ezzel a Mountain King Supersonic-al defektállósága konkrétan NULLA. megy vissza a Muddy Mary nemérdekel hogy 850 gramm eddig se szakadt le tõle a lábam :)
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Ahaa, értem.Köszi a segítséget!!!:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Na lekaptam az elsõ kerékrõl a gumit, hajtogatós Michelin külsõ nem ragasztott belsõvel.Most akkor vehetek hajtogatós külsõt, de ragasztott belsõvel vagy anélkül?Köszi az eddigi segítséget is...

Vehetsz hajtogatós külsõt, olyat amiben külön van a belsõ.

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Na lekaptam az elsõ kerékrõl a gumit, hajtogatós Michelin külsõ nem ragasztott belsõvel.Most akkor vehetek hajtogatós külsõt, de ragasztott belsõvel vagy anélkül?Köszi az eddigi segítséget is...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

viszont open pron tuti, hogy nem ül szingó.

Jogos, nem figyeltem.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
viszont open pron tuti, hogy nem ül szingó.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bezony abba.Szóval a drótos és az összehajtható is mehet ugyanolyan felnibe, csak praktikusabb felrakni?

Igen, mindkettõ jó rá, de arra a bringára hajtogatósat tennék, azok a jobbak. Az mit jelent nálad, hogy ragasztva vannak a belsõk? Folt van ragasztva a belsõre vagy belsõ van beleragasztva a külsõbe (mert azt szingónak hívják és akkor teljesen más gumit kell venned)?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
drótos országúti gumi schwalbe-ban asszem csak lugano van... régen volt drótos blizzard is tán, de azt már egy ideje nem gyártják

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Általában könnyebbek is a hajtogathatósak, mert nem acél karika van bennük. Én megnéztem a gyár honlapján, ott úgy láttam, hogy a Durano S csak hajtogatós változatban van...