Elsírnám magam, ha hetente 2 defektet szerelhetnék, válts rendszert, akármilyet, tejjel, latexbelsõvel, mert ez elég katasztrofális statisztika. 6000 km-re jut egy defektem, s az vágás.
De az is mindig versenyen.

Elsírnám magam, ha hetente 2 defektet szerelhetnék, válts rendszert, akármilyet, tejjel, latexbelsõvel, mert ez elég katasztrofális statisztika. 6000 km-re jut egy defektem, s az vágás.
A sebesség mindent megold.
360km alatt kaptam eddig 3 pici lyukat, mindegyik lassú defekt volt.
A tököm tele lett ezzel a Mountain King Supersonic-al defektállósága konkrétan NULLA. megy vissza a Muddy Mary nemérdekel hogy 850 gramm eddig se szakadt le tõle a lábam
Na lekaptam az elsõ kerékrõl a gumit, hajtogatós Michelin külsõ nem ragasztott belsõvel.Most akkor vehetek hajtogatós külsõt, de ragasztott belsõvel vagy anélkül?Köszi az eddigi segítséget is...
viszont open pron tuti, hogy nem ül szingó.
Bezony abba.Szóval a drótos és az összehajtható is mehet ugyanolyan felnibe, csak praktikusabb felrakni?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Abba a bringába kell, amit múltkor linkeltél a ki milyen bringával nyomul topicban?Most kezdtem az oútizást és új gumikat szeretnék venni.Schwalbe Durano S-re gondoltam és már intéztem is egy telefont ezzel kapcsolatban, de nem tudom milyet kell vennem.Valami összehajthatós meg drótos gumiról beszélt nekem az alak.Mavic Open pro felnieim vannak, akkor most abba milyen megy.A mostani gumikba ragasztva van a belsõ.
Sziasztok!
Most kérdezek egy hülyét: A NNic-eket használja valaki fordított forgásiránnyal? Elöl, vagy hátul? Mik a tapasztalatok?